ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πλέοντας στην μοναχικότητα του διαδικτύου με βάρκα το κινητό μας
Saturday
13/02/2021
16:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ευγ. Σαρηγιαννίδη Κοινωνικά
0

Σχόλιο GMR: Η συγγραφέας του άρθρου, καταλήγει:

...αφετέρου “προστατεύει” τον εαυτό του από ένα ουσιαστικό πλησίασμα και μια πραγματική επικοινωνία με τους ευρισκόμενους πλησίον του, καθιστώντας την δημόσια εικόνα του ψευδαισθησιακά δημοφιλή, την στιγμή που το ίδιο αισθάνεται στην πραγματικότητα αμήχανο και απελπιστικά μόνο.

Από τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ουσιαστικής ηλεκτρονικής επικοινωνίας και εν συνεχεία διαδραστικής και με ψυχή και με σώμα ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ σε ολόκληρο το φάσμα των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων (λέμε τώρα,…, Χρεοκρατία και συναφή ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ), φαίνεται πως ο παραπάνω επίλογος κρίνεται ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟΣ.

Το πρόβλημα δεν έγκειται στην τεχνολογική εξέλιξη, το πρόβλημα έγκειται στο διαίρει και βασίλευε της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ενός ΔΙΑΡΚΩΣ αυτόφωρου εγκλήματος, κι αυτά, αρκεί να’ ναι καλά η κάθε είδους “εκπροσώπηση”, πολιτική, εργατική, θρησκευτική, πνευματική.

Με άλλα λόγια, τα, “αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν”,  “το μέρος δεν μπορεί να υπάρξει αν χαθεί το όλον”, η υπεράσπιση του ΚΟΙΝΟΥ (communis=κοινός) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, έχουν ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ, στον ΚΥΚΛΟ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ των Αντί-Προσώπου Σου και της ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ της ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗΣ (https://greek-market-research.com/clink/eidimosyni-kai-apeleytherosi-patridas-laoy/ , https://greek-market-research.com/clink/narkissismos/ , https://greek-market-research.com/clink/dianooymenoi-akoyte/ , https://greek-market-research.com/clink/tag-oi-dianooymenoi-kai-pote-xecheilizei-o-koyvas-tis-genikis-eleytherias/ ).

Από την πλευρά της G-M-R σκεφτόμαστε, πως η κοινωνία, ο κάθε ξεχωριστός πολίτης, ιδιαίτερα ο κάθε ΕΝΕΡΓΟΣ πολίτης, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κατά της παγκοσμιοποίησης και της αντικατάστασης αξιών με τις “αξίες” του “διαίρει και βασίλευε, την συνδρομή των ειδικών επιστημών, οικονομολόγων, νομικών, και ιδιαίτερα ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ατομικής, βιομηχανικής, κοινωνικής, κλπ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ(*) και μάλιστα την μαζί με τον πολίτη επεξεργασία των από τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ψυχολογικών μεθοδεύσεων, οι οποίες μεθοδεύσεις συνυπάρχουν με δόλια παραπλάνηση-εκβιασμούς-αντίποινα-εξαγορές-καταστολή (εισαγγελικοδικαστική-αστυνομική-νομοθετική).

Επομένως, θα περιμέναμε από επαγγελματίες ψυχολόγους, όπως η κυρία Ευγ.Σαρηγιαννίδη(**), να δουν/προβάλλουν, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πλαίσιο της ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (και όχι μόνο το τεχνολογική επίδραση) στον μετανεωτερικό άνθρωπο, μαζί και την ψυχολογικά υποστηριγμένη ΔΙΕΞ-ΟΔΟ ΣΥΝ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Όμως, επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ (ιδιαίτερα με δέκα χρόνια πολιτικάντικο δούλεμα), ψάξαμε και βρήκαμε.

Βρήκαμε, πως η ικανή ψυχολόγος (“ικανή” μόνο επί όσων πραγματεύεται εις το άρθρο της) των ψυχολογικών καταστάσεων, υπήρξε πολιτευόμενη με το “κόμμα των ψεκασμένων”(***) οπότε υπάρχει τεράστια πρόοδος με τις έστω μονομερείς ψυχολογικές εκτιμήσεις της ως προς την “μοναχικότητα του διαδικτύου με βάρκα το κινητό μας”, “μοναχικότητα” που οδήγησε “αντιμνημονιακά” φρούτα του τύπου Δημήτρη Καμμένου και “olympia” (η γνωστή “αντιμνημονιακή” ιστοσελίδα), στις αγκάλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ά, και παραλίγο να ξεχάσουμε να παραθέσουμε το πραγματικά ενδεικτικότατο δείγμα της καλής Ψυχολόγου: “Σήμερα, μετά από την ψυχοκοινωνικά τραυματική εμπειρία της πανδημίας, η ασώματη και εξ’ αποστάσεως “επαφή” του ατόμου με τον υπόλοιπο κόσμο μοιάζει να προτείνεται ως η μοναδική, ασφαλής, πάνω κάτω λύση. Για το σύγχρονο δυτικό άτομο η διαδικτυακή διαχείριση της μοναξιάς και της βαρεμάρας τείνει από πολλούς να θεωρείται “λύση σε κάποιο πρόβλημα”, παρά κομμάτι του. Με άλλα λόγια, το άτομο αναγκάζεται για να μην είναι μόνο να μείνει συνδεδεμένο…

Αυτό το αξεπέραστης ψυχολογικής προσέγγισης της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, απόσπασμα, αφορά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, τους αρθρογράφους της κατά τα λοιπά χρήσιμης ιστοσελίδας, slpress.

 

(*) wikipedia.org/wiki/Ψυχολογία

(**) https://slpress.gr/author/e-sarigiannidi/

(***) ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Υποψήφια ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 

_.

 

 

 

Ευγ. Σαρηγιαννίδη, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, της κοινωνικής αποστασιοποίησης, του κοινωνικού απομονωτισμού, του εγκλεισμού και του “Μένουμε σπίτι”, μοιάζει να νομιμοποιείται η εξ’ αποστάσεως επικοινωνία περισσότερο από ποτέ. Ήδη οι νεότερες ηλικίες σε μεγάλο βαθμό διοχέτευαν μεγάλο μέρος της επιθυμίας τους για διασκέδαση, αλληλεπίδραση και κοινωνικοποίηση στο διαδίκτυο και στις διάφορες πλατφόρμες εξ’ αποστάσεως ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

Σήμερα, μετά από την ψυχοκοινωνικά τραυματική εμπειρία της πανδημίας, η ασώματη και εξ’ αποστάσεως “επαφή” του ατόμου με τον υπόλοιπο κόσμο μοιάζει να προτείνεται ως η μοναδική, ασφαλής, πάνω κάτω λύση. Για το σύγχρονο δυτικό άτομο η διαδικτυακή διαχείριση της μοναξιάς και της βαρεμάρας τείνει από πολλούς να θεωρείται “λύση σε κάποιο πρόβλημα”, παρά κομμάτι του. Με άλλα λόγια, το άτομο αναγκάζεται για να μην είναι μόνο να μείνει συνδεδεμένο…

Ανακαλώντας στιγμές του πρόσφατου προ-covid παρελθόντος παρατηρούσαμε συχνά το πώς η τεχνολογία και η χρήση του δικτύου είχε παρεισφρήσει στις καθημερινής ζωές των ανθρώπων και στις σχέσεις τους: Άνθρωποι είτε μόνοι μέσα στο πλήθος, είτε με τη φυσική παρουσία κάποιων φίλων ή οικείων, φτάνουν συχνά να αναζητούν συντροφιά στη συσκευή που βρίσκεται στην τσέπη ή στη τσάντα τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.