ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πολιτική κατευνασμού της Τουρκίας με υπογραφή Λευκωσίας-Αθήνας
Monday
05/10/2020
02:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Όσο οι δημοσιογράφοι (εδώ η επιστολή προς κο Σ.Λυγερό) αναμένουν “ψήγματα αξιοπρέπειας” (εδώ η επιστολή προς Γ.Μαργαρίτη) από τους υπαιτίους της Μνημονιακής Επιτροπείας ως κομψότερη περιγραφή της Κατοχής, των υποθέσεων Vodafone/απόπειρα δολοφονίας Κ.Καραμανλή/δολοφονίας Κ.Τσαλικίδη, της Συμφωνίας των Πρεσπών, των Συμφωνιών με Ιταλία-Αίγυπτο και φυσικά της συνέχισης και του κουκουλωματος και της αδιαφορίας για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, τόσο οι στρατιωτικοί αναλυτές (εδώ η επιστολή προς Κ.Γρίβα) θα μιλούν για την στρατιωτική ισχύ ενός Κράτους (Μνημονίων) δίχως Λαό και Πατρίδα (εδώ το σχόλιο στην ανάρτηση του Σ.Λυγερού)

._

 

 

 

 

Κ. Βενιζέλος, 3 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που συνήλθε την περασμένη Πέμπτη και συζήτησε, μεταξύ άλλων τα ευρωτουρκικά, πρόσφερε κάλυψη στην κατοχική Τουρκία. Η Άγκυρα μετά τη σύνοδο αυτή, την έκδοση των συμπερασμάτων, δεν έχει κανέναν λόγο να εγκαταλείψει την επιθετική, επεκτατική της πολιτική καθώς δεν έχει κανένα κόστος.

Ο Ερντογάν, που διαθέτει ως φαίνεται μεγαλύτερη δύναμη από κράτη-μέλη της Ένωσης, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος, δεν έχει κανένα λόγο να προσέλθει σε διάλογο με άλλους όρους εκτός από τους δικούς του. Κι αυτό θα αφορά και το Κυπριακό, τις οποίες έθεσε ήδη αλλά κάποιοι στην Κύπρο κάνουν ότι δεν ακούνε.

Η γερμανική Προεδρία της ΕΕ είχε, όπως είπε ο Ερντογάν δημόσια, διαβεβαιώσει την Τουρκία ότι κυρώσεις δεν θα αποφασίζονταν. Όταν, λοιπόν, συνεδρίαζε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στην Άγκυρα γνώριζαν πως δεν… θα έσπαζε μύτη. Συνεπώς η τράπουλα ήταν σημαδεμένη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.