ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στρατηγικό χαρακτήρα αποκτούν οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΑΕ: Άμυνα σε πρώτο πλάνο
Sunday
22/11/2020
18:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Εξωτερική Πολιτική ΗΑΕ
0

Σχόλιο GMR: Στρατηγικό χαρακτήρα αποκτούν οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΑΕ!

Ενδιαφέρον.

Πιο πολύ ενδιαφέρον, για το ποιά Ελλάδα πρόκειται.

Η Τριλογία αντιμνημονιακού-δημοκρατικού διαλόγου(*), ΔΕΝ βρίσκει, όχι απλά αντιμνημονιακή ικανότητα, ούτε καν αντιμνημονιακή διάθεση και μιλάμε βέβαια για την πατριωτική ιντελιγκέντσια, αυτή που κανονικά θα έπρεπε να βγει μπροστά για να ακολουθήσει και ο ανοργάνωτος εξ αιτίας της επελθούσης ταξικής(**) και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/πολιτευόμενοι-μη πολιτευόμενοι διαστρωμάτωσης, λαός.

Το καπιταλιστικό εποικοδόμημα έχει καταπιεί ψυχές.

Η πιο μαύρη εποχή του Ελληνισμού.

(*) https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/

(**) λόγω αριθμητικής μείωσης επί του παραδοσιακού FORDτικου/εν σειρά μοντέλου παραγωγής, της αστικοποίησης, της ποικιλομορφίας εξατομίκευσης της εργασίας, της νομοθετημένης αποσύνδεσης σχέσης από σύμβαση εργασίας, της δια πλαγίων μέσων αποσύνδεσης σχέσης από σύμβαση εργασίας, της εσωτερικής προδοσίας επί των επιστημονικών προβληματισμών και κοινωνικών αγώνων των Μαρξ-Ενγκελς, της σύμπλευσης της θρησκευτικής “εκπροσώπησης” με τους ισχυρούς.

._

 

 

 

Slpress_Ειδήσεις, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Στρατηγικό χαρακτήρα προσδίδει στους ούτως ή άλλως στενούς δεσμούς της Ελλάδος και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η υπογραφή αργότερα σήμερα της Διακήρυξης Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, καθώς και της συμφωνίας Συνεργασίας στους τομείς της Εξωτερικής Πολιτικής και της Άμυνας στο πλαίσιο της ολιγόωρης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι, την δεύτερη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο πρωθυπουργός, που έφθασε αργά χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έγινε δεκτός από τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, αναμένεται να έχει το πρωί ώρα Ελλάδος συνάντηση με τον Διάδοχο του Θρόνου, Σείχη, Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, της οποίας θα ακολουθήσουν διευρυμένες επαφές με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές « η Ελλάδα οικοδομεί συστηματικά και ενισχύει διεθνείς και περιφερειακές συμμαχίες, ενώ αυξάνει το διπλωματικό της κεφάλαιο συμμετέχοντας στη νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην περιοχή», εξ ου και τον πρωθυπουργό συνοδεύουν μεταξύ άλλων στην χώρα του Περσικού Κόλπου τόσο η επικεφαλής του διπλωματικού του γραφείου, Ελένη Σουρανή, όσο και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Θάνος Ντόκος, ο οποίος και θα συναντηθεί με τον Εμιρατινό ομόλογό του. Κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών, όπως σημειώνουν τα ίδια πρόσωπα, αναμένεται να επισφραγιστεί η εμβάθυνση των σχέσεων τόσο στο οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο, όσο και στο γεωπολιτικό, επίπεδο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.