ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συνδέοντας το Ναγκόρνο Καραμπάχ με την Θράκη
Sunday
15/11/2020
20:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΡΜΕΝΙΑ Θράκη Ιωάν. Φριτζαλάς
0

 

 

 

Ιωάν. Φριτζαλάς, 13 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τον Οκτώβριο 2017, ο γράφων δημοσίευσε μία ανάλυση, βασικός στόχος της οποίας ήταν η ανάδειξη των πιθανών επιπτώσεων, μίας εκ των νομοθετικών πρωτοβουλιών της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σ’ εκείνη την ανάλυση τεκμηριώθηκε ο ισχυρισμός ότι ο περιβόητος “Νόμος Κοντονή” (Ν. 4491/2017), άνοιγε εμμέσως τον δρόμο για την συν τω χρόνω υλοποίηση σαφώς προσδιορισμένων τακτικών επιδιώξεων της Τουρκίας στην Θράκη, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με γενικότερες αναθεωρητικές μεθοδεύσεις, εξαιρετικά επισφαλείς για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Είναι γεγονός πως η ερντογανική Τουρκία, στο πλαίσιο της μέγιστης δυνατής ικανοποίησης των δικών της μαξιμαλιστικών επιδιώξεων, λειτουργεί παράλληλα ως εκτελεστικός βραχίονας υπερεθνικών διεθνιστικών κέντρων, τα οποία εφαρμόζουν μεθοδικά και απροκάλυπτα μία παγκοσμιοποιητική ατζέντα, με αντικειμενικούς σκοπούς που εκτείνονται από την στοχευμένη ανάφλεξη περιφερειακών συγκρούσεων και την μετανάστευση ισλαμικών πληθυσμών, έως την χειραγώγηση της διεθνούς κοινής γνώμης, με αφορμή την πανδημία του Covid-19.

Στο στόχαστρο των συγκεκριμένων διεθνιστικών κέντρων μπήκαν, με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, όλα τα μετα-σοβιετικά κράτη, ο “φιλελεύθερος εκδημοκρατισμός” των οποίων προωθήθηκε από τα “γεράκια” της αμερικανικής διπλωματίας (και του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος το οποίο εκπροσωπούσαν), ως ζωτικής σημασίας προτεραιότητα για την επιτάχυνση των διαδικασιών κατακερματισμού και ελέγχου του ευρύτερου ρωσικού ευρασιατικού χώρου. Τρεις δεκαετίες μετά, ένα εκ των μετα-σοβιετικών κρατών βίωνε τον δικό του “έγχρωμο εκδημοκρατισμό”.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.