ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τα πολλά γιατί που δεν απάντησε ο Γεραπετρίτης
Thursday
09/03/2023
21:22 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών Χρ. Πουγκιάλης
0

_.

 

 

 

Πουγκιάλης Χρήστος, 9 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέλαβε υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι είναι υπέρ της διαφάνειας. Παρά ταύτα εντοπίσαμε κάποια ερωτήματα ή σχόλια δημοσιογράφων, στα οποία απέφυγε να απαντήσει ή δεν απάντησε ξεκάθαρα, λόγω προφανώς των κυβερνητικών ευθυνών, τις οποίες ήθελε να συγκαλύψει.

Η νομική εμπειρία του υπουργού τον βοήθησε να θολώσει τα νερά, εκεί που χρειαζόταν, για να καλύψει τις αστοχίες της κυβέρνησης. Δύσκολα θα το έκανε το ίδιο καλά ένας υπουργός των τεχνικών επιστημών, που εκ πρώτης όψεως θα ήταν λογικότερο να επιλεγεί στη θέση του Κώστα Καραμανλή. Πάντως αξίζει να θυμηθούμε για λίγο ποιος είναι ο νέος Υπουργός, προκειμένου να προετοιμασθούμε για όσα θα έρθουν.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι ο άνθρωπος που έθεσε τα έξι μίλια ως κόκκινη γραμμή για τη χώρα. Το έκανε προφανέστατα με εντολή Μητσοτάκη. Με τη δήλωση αυτή “ξέχασε” τα δέκα μίλια του εναέριου χώρου της Ελλάδας και τα συνέπτυξε στα έξι. Μέχρι πριν τη δήλωση αυτή, αρκετοί αρθρογραφούσαμε για την υπεράσπιση της υφαλοκρηπίδας μας στο Καστελλόριζο. Από την δήλωση αυτή και μετά τι να υπερασπίσεις, όταν το αποποιείται η ίδια η κυβέρνηση της χώρας σου;

Δηλαδή ο νέος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είναι ένας άνθρωπος με πολύ χαλαρές θέσεις για τα θαλάσσια δικαιώματα της Ελλάδας. Αυτό δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο κουλτούρας ασφάλειας του ιδίου, όσο και του υποβολέα της ανωτέρω δήλωσης πρωθυπουργού. Προφανώς τη ίδια χαλαρότητα θα μεταφέρει και στο νέο του υπουργείο.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.