ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θερμό επεισόδιο ή παράδοση; – Το δίλημμα που θα θέσει ο Ερντογάν
Saturday
06/06/2020
21:45 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR Μας λέει ο κος Κώστας Βενιζέλος: “Είναι η ίδια ελίτ που δίνει διαπιστευτήρια στην Ουάσιγκτον και στο Βερολίνο (τα παρακολουθήσαμε την περίοδο της σκληρής λιτότητας των μνημονίων).

Μαζί με την κατά της “ίδιας ελίτ” καταγγελία, χύνεται και το αθωωτικό, υπέρ της “μεταμνημονιακής κανονικότητας”, δηλητήριο (λες και τώρα βρισκόμαστε στον θαυμαστό κόσμο της ξεγνοιασιάς).

Αν είναι κάθε φορά που σκάει μια προδοσία, να θεωρούμε αφελώς(;;;) πως οι προηγούμενες προδοσίες έχουν θεραπευθεί, τότε τι εξυπηρετούμε;

Αλλά της  “ανεξάρτητης δημοσιογραφίας” ο μπαξές, για όλα τα γούστα διαθέτει.

._

 

Κώσ. Βενιζέλος, 6 Ιουνίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

Δεν είναι τόσο έξυπνη και καλοσχεδιασμένη η τουρκική επεκτατική πολιτική. Την καθιστά, ωστόσο, εφικτή, υλοποιήσιμη η τακτική που ακολουθείται από την ελληνική πλευρά. Η Λευκωσία κρυβόταν διαχρονικά πίσω από το μέγεθος της χώρας και την έλλειψη αποτρεπτικής δύναμης. Αυτό δεν είναι άλλοθι, συνιστά ωστόσο μια πραγματικότητα.

Χάθηκαν πολλά χρόνια χωρίς να γίνει οτιδήποτε στο πεδίο της ανάσχεσης και της αποτροπής. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα των ιδεοληψιών, των φοβικών συνδρόμων και της αδυναμίας εν γένει για τη διαμόρφωση μιας συνολικής ολοκληρωμένης πολιτικής αντιμετώπισης της κατοχικής Τουρκίας. Μιας πολιτικής, που θα διαμορφωνόταν και θα υλοποιείτο από κοινού με την Ελλάδα.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.