ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι απαντούν στον M. Χρυσοχοΐδη οι συλληφθέντες της πλ. Συντάγματος
Wednesday
02/12/2020
01:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ., γυναικών από την διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχόλιο GMR: Έντεκα (και όχι εννέα!) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ έναντι των συνανθρώπων τους, υπερηφανεύονται πως είναι τα άτομα (και ζητούν και τα ρέστα), που ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης τα κανακεύει υπερβολικά (γι αυτό και θα το ξανακάνουν), μόνο και μόνο, επειδή διαδηλώνουν επί παντός επί(τούτου)στητού, για “τι ευκαιρία διαφήμισης” της πολιτικοκινηματικής τους δηθενιάς.

Πρόκειται δηλαδή, για εγκληματικό εν μέσω κορονοϊού πολιτικάντικο γλύψιμο, των δίκην επαγγέλματος “εκπροσώπων” ιερών και οσίων.

Αν ήταν να διαδηλώσουν κάποιοι κατά της Χρεοκρατίας (φυσικά αυτοί ο κάποιοι δεν θα ανήκαν σε ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-στα αναφερόμενα στο δημοσίευμα σχήματα, αλλά και δεν θα το έκαναν εν μέσω πανδημίας διότι έχουν συναίσθηση των καταστάσεων), ο Υπουργός θα έστελνε τα ΜΑΤ να τους “τακτοποιήσουν”, με τις ευλογίες όλων των ΜΜΕ που παρά τα περιοριστικά “μένουμε σπίτι” μέτρα, επιμένουν να βλέπουν “τήρηση αποστάσεων-μάσκας” από τους αριστερούς διαδηλωσίες (εδώ Συγκλονίζει διασώστης του ΕΚΑΒ: Νέοι παρακαλούν για λίγο οξυγόνο – Το 90% των κλήσεων είναι για κορονοϊό ).

Οι δε λοιποί μη κομματάνθρωποι πολίτες, πληρώνουν κανονικά και με τον νόμο τα πρόστιμα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

=========

Μετά την εδώ (11/12/2020) εξέλιξη του θέματος, συμπληρώνουμε το σχόλιο μας .

 

Με δεδομένο το θράσος της μη κυβερνητικής δικαιωματιστικής και διαδηλωσιακής δηθενιάς (Αν θέλετε δικαιώματα ασχοληθείτε με ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ), η μόδα της “μετα”μνημονιακής κανονικότητας, μεταβάλλεται σε “μετα”μνημονιακή αγαπητικότητα.

Στα τέτοια του Υπουργού αν είναι να το παίξει σε όλα τα ταμπλό, στα τέτοια της αριστεροδηθενιάς η ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Η δε ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Κρατάει το φανάρι, ή μήπως ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ (και δεν το αντιληφθήκαμε);

_.

 

 

 

 

efsyn_σύνταξη, 29 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Την άμεση απόσυρση των κατηγοριών και μαζί των προστίμων που επισύρουν ζητούν με  δήλωσή τους προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα άτομα που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τη «συγγνώμη» με καθυστέρηση μερικών ημερών, οι συλληφθέντες επισημαίνουν στον Μ. Χρυσοχοΐδη πως οι συλληφθέντες είναι 11 και όχι 9 και τον καλούν να δείξει ότι η συγγνώμη δεν είναι κενό γράμμα και δεν γίνεται αποκλειστικά για επικοινωνιακούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη, σε ραδιοφωνική εκπομπή από τις εννιά φεμινίστριες που συνέλαβε στην πλατεία Συντάγματος σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Σχετικά με αυτό το γεγονός έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Πρώτον, ο κος Υπουργός έχει ελλιπή πληροφόρηση. Οι συλληφθείσες εκείνη την ημέρα στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό είναι 11 και όχι 9. Διότι η αστυνομία συνέλαβε ακόμη μια γυναίκα και έναν άνδρα αλληλέγγυο, στην οδό Περικλέους, που συμμετείχαν σε παράλληλη δράση για τον ίδιο λόγο αφού η αστυνομία του κου Χρυσοχοΐδη είχε φροντίσει να αποκλείσει τη δράση στην πλατεία Συντάγματος.

Δεύτερον, αν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες και τα πρόστιμα από τις συλληφθείσες/έντες, η συγγνώμη είναι κενό γράμμα και γίνεται αποκλειστικά για επικοινωνιακούς λόγους.

Ζητάμε λοιπόν:

  • Να αποσυρθούν οι κατηγορίες και τα πρόστιμα από όλες-ους
  • Να σταματήσει να διώκεται η συνδικαλιστική και η πολιτική δράση

Μονιάκη Χρυσούλα, μέλος ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Υπαλλήλων στην ΕΛΣΤΑΤ, μέλος της Γραμματείας Ισότητας της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Συνέλευσης Φεμινιστικών και Εργατικών Συλλογικοτήτων, μέλος της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πόλη στις γειτονιές Αγίων Αναργύρων Καματερού»

Βουρεκάς Κώστας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος της Συνέλευσης Φεμινιστικών και Εργατικών Συλλογικοτήτων»

 

Πηγή: efsyn.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.