ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το 2019 στην Ελλάδα εξαφανίστηκε μια πόλη σαν την Καλαμάτα
Friday
09/10/2020
11:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αναστ. Λαυρέντζος ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
0

Σχόλιο GMR: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ-ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΜΜΙΑ!

Η Μνημονιακή Ελλάδα σβήνει (κυριαρχία-δημογραφικό), όπως ακριβώς είναι σχεδιασμένο να γίνει από την μνημονιακή πολιτική.

Η μνημονιακή συμμορία ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ, διευρύνεται και διαφθείρει (πρωταρχικά την ηγεσία και τον πολιτικάντικο συνδικαλισμό της Δικαιοσύνης, βλέπετε εδώ εγκαταληφθείσα πρωτοβουλία για πανδικαστικό συνέδριο για αντισυνταγματικότητα των Μνημονίων) ότι είχε απομείνει αδιάφθορο.

Μόνη ελπίδα(*) των δημοσιολογούντων, που ούτε διανοούνται απαλλαγή από την Χρεοκρατία και την Εξάρτηση, “να υπάρξει η πολιτική βούληση και η συνεννόηση των κομμάτων για τη λύση του.” (σημ. G-M-R: εννοεί του δημογραφικού).

(*) για την συντήρηση του ατομικού status ως μοναδική αξία, ανεξαρτήτως “καιρικών συνθηκών”.

._

 

 

 

 

Ανασ. Λαυρέτζος, 5 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Συντριπτικά ήταν και το 2019 τα στοιχεία γεννήσεων-θανάτων στην Ελλάδα που δημοσιεύτηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ (σημ. G-M-R: Βλ. εικόνα πιο κάτω) πριν λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, οι γεννήσεις μειώθηκαν στις 83.763, ενώ οι θάνατοι ανήλθαν στους 124.965. Αν από τις τιμές αυτές αφαιρεθεί η συνεισφορά των αλλοδαπών (οι γεννήσεις ήταν το 14,5%), τότε προκύπτει ότι το 2019 ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε περισσότερο από 50.000 άτομα.

Τα παραπάνω στοιχεία σημαίνουν ότι το 2019 εξαφανίστηκε μια πόλη όπως η Καλαμάτα, η Καβάλα ή τα Χανιά. Το 2018 χάθηκε η Άρτα ή η Βέροια. Συνολικά μέσα στην τελευταία τριετία χάθηκε μια πόλη σαν το Ηράκλειο της Κρήτης! Πράγματι, το 2019 αποτελεί την 9η συνεχόμενη χρονιά που το φυσικό ισοζύγιο του ελληνικού πληθυσμού είναι αρνητικό και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, αν δεν αλλάξει άρδην η γεννητικότητα των Ελλήνων, στο εξής οι θάνατοι κάθε χρονιά θα υπερβαίνουν τις γεννήσεις.

Στην κυριολεξία δηλαδή η Ελλάδα πεθαίνει. Όμως αντί το δημογραφικό να είναι το πρώτο θέμα των πολιτικών συζητήσεων, στην πράξη έχει γίνει αποδεκτό και μάλλον έχει αφεθεί στην τύχη του. Το μόνο που συζητείται κάθε χρόνο, είναι τα ετήσια στοιχεία γεννήσεων-θανάτων από την ΕΛΣΤΑΤ, εν είδει μνημοσύνου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.