ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το σύγχρονο διαίρει και βασίλευε
Saturday
16/01/2021
17:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

 

G-M-R, 16 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Οι οργανωμένες θεσμικά Ε.Ε., G8, NATO κλπ και παραθεσμικά (βλέπε παρα-κρατικά) λέσχες Μπίλντερμπεργκ, Τριλάτεραλ κλπ δυνάμεις ελέγχου του χρήματος, επομένως και της εξουσίας, έναν στόχο συντηρούν.

Τον εγκλωβισμό των πολιτών σε δύο ιδιότητες, του εργαζόμενου (και μάλιστα με αποσύνδεση Σχέσης Εργασίας, είτε πλαγίως/καταχρηστικοί δανεισμού κλπ, είτε επίσημα: βλέπετε το σχετικό Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002) και του καταναλωτή και αυτό ως πολυπολιτισμική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (άρα και ανεπίδεκτη αντίρρησης).

Αυτές οι δυνάμεις, καθορίζουν το ποιοι θα αναδεικνύονται στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του πολιτικού και το ποιοι θα μπορούν να αξιοποιούνται ως χρήσιμες υποομάδες (αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, και λοιπές λιγότερο ή περισσότεροι συμπαγείς ομάδες γιά υποστήριξη των ισχυρών, όπως πχ συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, ακαδημαϊκοί, κλπ).

Οι λοιπές ιδιότητες του Πολίτη περιορίζονται σε εκδηλώσεις, επιστημονικές, πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές, τυχοδιωκτικές, σεξουαλικές, κλπ (κυρίως, ο του Διαίρει και Βασίλευε Δικαιωματισμός κατά των δικαιωμάτων: https://greek-market-research.com/clink/diethnis-typos-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/  ), ενταγμένες στην πολυπολιτισμική ΕΠΙΒΟΛΗ και στην μη πολιτική αμφισβήτησή της.

Αυστηρή προϋπόθεση-όρο ΒΙΩΣΙΜΗΣ επιτυχίας του διαίρει και βασίλευε, αποτελεί η αντικατάσταση κάθε “επικίνδυνου”-μη συμβατού με την πολυπολιτισμικότητα και την εθελοεκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συγκολλητικού συστατικού της λαϊκής ομοψυχίας.

Προς τούτο, ο Κατοχικός αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός προχωρεί σε παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας, αρχής γενομένης από την λοιδορία του απελευθερωτικού/ανεξαρτησιακού πνεύματος και δράσης του 1821 (θάψιμο του 1821 με επετειακές τιμές) και από την ποικιλότροπη θεωρητική και πρακτική ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ της σύμφωνης με τις πρωτοχριστιανικές κοινότητες, ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ (συνοδοιπορία με το ΑΔΙΚΟ-υποταγή στον θρησκευτικό ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ).

Ενίοτε, σοβαρά ζητήματα (συμφωνία των Πρεσπών-μεταναστευτικό-ακόμα και Κατοχικό Δάνειο) εμφανίζονται μεγαλόστομα, ακόμα και με επαρκή νομική τεκμηρίωση, προπαντός όμως σε μια χωρίς τέλος (και χωρίς ΠΡΑΞΕΙΣ) προγραμματισμένη αντιπαράθεση, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΕ “ΚΡΑΤΟΣ” ΕΘΕΛΟΫΠΟΤΑΓΜΕΝΟ.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.