ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βόμβες Λαφαζάνη κατά Παππά
Friday
26/06/2020
14:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: « ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο »

Βόμβες αγόμωτες!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα έπρεπε να διαβάσει την στάση του Δημητρώφ ως κατηγορούμενου για τον εμπρησμό του Ραϊχσταγκ και να μην βομβαρδίζει με βόμβες αγόμωτες. Εκτός των άλλων είναι και λιγάκι αντιαισθητικό, θυμίζει κάτι από “αυριανή”.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία, σωστότερα την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ως βουλευτής και υπουργός ταυτόχρονα(*), να εγείρει θέμα για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που, να μην το ξεχνάμε και αυτό, η κυρία Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

Αν τότε το έκανε σήμερα δεν θα μιλούσε για “άθλια πολιτική ηγεσία” και “πολιτικό βούρκο“, μέρος του οποίου υπήρξε το πρώτο εξάμηνο του 2015, από όπου ευφυώς αποχώρησε(**) διαβλέποντας (αν παρέμενε) την τέλεια μετά ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ εξαέρωση του από το συριζοπασοκ. Θα μιλούσε για σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας και θα έθετε εαυτόν στην υπηρεσία του αντιστεκόμενου λαού.

Μερικοί, από άκρα ρουβικωνομπαχαλαοανταρσυα αριστερά έως καλοπροαίρετους πλην μη αναμεμειγμένους στην ταξική πάλη (μόνον στην επιστημονική και γενικότερη πατριωτική πάλη), ηρωϊοποιούν (ως αντιμνημονιακό) τον Παναγιώτη. Μεγάλη η Χάρη του…

(*) Που να διανοηθεί το ασυμβίβαστο και να νομοθετείς και να κυβερνάς.

(**) και συνέχισε την πατροπαράδοτη (εκ του πατρός ΚΚΕ) ΑΝΕΥ ΑΡΧΩΝ-ΗΘΟΥΣ μηχανιστική τακτική αυτοπροβολής με σκοπό την κατάληψη θέσεων, 3% κι απάνω τούρλα γάρ, σε βουλή-ευρωβουλή, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό, κλπ, όπως συνεργαζόμενος με ΕΠΑΜμφοτερίζουσες “πατριωτικές…δυνάμεις” (σύγκληση πατριωτικών…) και λοιδορώντας όποια αντιστασιακή συνεισφορά από μη πολιτευόμενους (εδώ).

._

 

 

in_gr, 24 Ιουνίου 2020

 

 

 

 

Εάν έβλεπε κανείς, την Τρίτη το πρωί, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα διαπίστωνε ότι ο πρώην υπουργός της πρώτης φοράς κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν οργισμένος. Επειδή η δίκη του για το θέμα των καταλήψεων (κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα) αναβλήθηκε για πέμπτη φορά, κάτι που δεν το ανέχεται. Τον κρατούν ως όμηρο, λέει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

 

«Δικάστε με, καταδικάστε, ή αθωώστε με, αλλά μην αναβάλετε πάλι τη δίκη» φώναξε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αναβάλει για άλλη μια φορά τη δίκη λόγω απουσίας δικηγόρων: «Το κάνουν επίτηδες, δεν θέλουν να με καταδικάσουν, ούτε όμως να με αθωώσουν, θέλουν να με κρατούν οιωνεί κατηγορούμενο» έλεγε.

Τον ρώτησα και για το «μαγαζάκι» για το οποίο έγινε αναφορά στην ηχογραφημένη συνομιλία των Μιωνή – Παππά και απάντησε: «Τον Παπαγγελόπουλο δεν τον γνώριζα ούτε ήθελα να τον ξέρω. Τον Παππά, όμως τον γνώριζα, είμαστε στην ίδια κυβέρνηση και δεν έχω καλή γνώμη γι΄αυτόν. Δεν είχα καλή γνώμη γιατί ότι έκανε το έκανε υπογείως, ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου», μου είπε.

Σε ερώτηση εάν έχει ακούσει τίποτα για «μαγαζάκι» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν άκουσε αλλά εάν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα ήταν μετά τον Ιούλιο του 2015, όταν αυτός έφυγε από την κυβέρνηση. Πάντως ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο».

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.