ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Υπάρχει τρόπος το καράβι να μην πέσει στα βράχια
Wednesday
10/02/2021
16:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώστ. Βενιζέλος
0

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος, 10 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Με τις επισκέψεις, τις δηλώσεις, τις διακηρύξεις προθέσεων το Κυπριακό δεν θα λυθεί. Επίσης δεν θα λυθεί επειδή θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη σύναξη, όπως η άτυπη Πενταμερής Διάσκεψη, που προγραμματίζεται τον Μάρτιο από τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς είναι σαφές πως η συμμετοχή δεν διασφαλίζει ούτε καν τα αυτονόητα. Η κατοχική Τουρκία έχει διευρύνει την ατζέντα, θέτοντας ζητήματα που αφορούν τις ακραίες επιδιώξεις της. Κι αυτό το αποδέχθηκαν τόσα τα Ηνωμένα Έθνη όσο και το Λονδίνο.

Η Λευκωσία όπως και η Αθήνα, όπως προέκυψε και από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κύπρο, την περασμένη Δευτέρα, υποστηρίζουν «επανέναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου νοείται μόνο εντός των υφιστάμενων και δεσμευτικών ορίων» (Κ. Μητσοτάκης). Αυτή η τοποθέτηση θα έχει σημασία εάν διασφαλιζόταν πριν να διαμορφωθεί το σκηνικό για την Πενταμερή.

Εκ των υστέρων μάλλον γίνεται για την τιμή των όπλων. Για να καταγραφεί. Γιατί, θα πρέπει να το σημειώσουμε, πως η κοινή δήλωση Αναστασιάδη και Τατάρ της 3ης Νοεμβρίου 2020 δεν αναφέρεται στη βάση των διαπραγματεύσεων, ούτε και στα ψηφίσματα. Κι αυτό επειδή η τουρκική πλευρά δεν αποδεχόταν να περιληφθούν στο κείμενο.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.