ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Υπόθεση Χρυσή Αυγή: Χαίρει δ’ ὁ μωρός, κἄν τι μὴ καλόν ᾖ *
Saturday
10/10/2020
07:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώσ. Καραΐσκος Χ.Α.
0

Σχόλιο GMR:    …στα παρασκήνια της ίδιας εξουσίας που τσακίζει την πατρίδα μας …Πρέσπες,… παράνομη μετανάστευση, τουρκική επιθετικότητα, γερμανική λεηλασία…” αυτά που σωστά βάζει ο Κώστας Καραΐσκος και μερικά ισαξίως απαξιωτικά/ποινικού “ενδιαφέροντος”, για πατρίδα-λαό, είναι που οφείλουν να συζητήσουν όσοι θέλουν να λέγονται πατριώτες. Προς το παρόν, “Ο καθένας χώρια” οι πατριώτες και τι χώρια, ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ, ενώ “αυτοί (ή ίδια εξουσία) βαράνε όλοι μαζί”.

Η “Τριλογία για έναν αντιμνημονιακο διάλογο” υπάρχει και περιμένει έστω μια ελπιδοφόρα ένδειξη.

._

 

 

 

 

Κώσ. Καραϊσκος, 9 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ζήσαμε την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και την πάνδημη ευωχία για την κάθαρση της Δημοκρατίας από το άγος του φασισμού, σύμφωνα με τα λεγόμενα σύμπαντος του πολιτικοδημοσιογραφικού κόσμου. Ομολογώ πως παρότι προσπάθησα να γίνω μέτοχος αυτού του αισιόδοξου κλίματος, δεν τα κατάφερα. Για την ακρίβεια εξακολουθώ να το βλέπω ως μία ακόμη μαζική παραίσθηση, προετοιμασμένη στα παρασκήνια της ίδιας εξουσίας που τσακίζει την πατρίδα μας.

Δεν θα κρίνω την απόφαση της Δικαιοσύνης, όχι μόνο γιατί δεν επιτρέπεται ή γιατί δεν έχω το σκεπτικό της αλλά και γιατί όλοι γνωρίζουμε τα εν γένει όριά της και βεβαίως είδαμε την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ελήφθη. Εξάλλου η δικαστική απόφαση ήρθε ως επιστέγασμα στην πολιτική απόφαση των Σαμαροβενιζέλων να τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή.

Αν τότε βάρυνε περισσότερο η εκλογική αιμορραγία τους προς τα ακροδεξιά ή η εξωτερική πίεση του εβραϊκού λόμπυ (βλ. ομολογία Μπαλτάκου on camera) ή η άρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου να παίξει μόνο το ρολάκι της εκτόνωσης, δεν είμαι σε θέση να το εκτιμήσω αλλά και δεν έχει σημασία. Όπως και να έχει το πράγμα, η 7χρονη διαδρομή της Χρυσής Αυγής έσβησε πέρυσι, αφήνοντας πίσω της μόνο κάποια υπολείμματα χωρίς καμία πολιτική σημασία και προοπτική.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.