ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ερωτήσεις με αφορμή παρουσίαση βιβλίου «Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου»
Sunday
18/02/2018
22:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

G-M-R, 18-2-2018

Αγαπητέ συναγωνιστή, Κώστα Παπουλή: 

Με αφορμή την είδηση της παρουσίασης βιβλίου με τίτλο «Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου από την κρίση» που θα παρουσιάσουν το Σάββατο 24 Φλεβάρη, στις 7.00΄μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι συγγραφείς του βιβλίου, Δ. Καλτσώνης, Θ. Μαριόλης, Κ. Παπουλής.

Τρία τα αυτονόητα, κατά την εκτίμησή μας, τεκμηριωμένα (τεκμηρίωση εν συντομία σε μορφή επισημάνσεων) ερωτήματα σχετικά με το Μετωπικό πρόγραμμα και την δυνατότητα να εφαρμοστεί ξεπερνώντας τα κατοχικά εμπόδια, που θα σε παρακαλούσαμε ως G-M-R να απαντηθούν:

1)    Η συνέντευξη 5-2-18 του συναγωνιστή (πιστεύουμε) Α. Αλαβάνου στο “Βήμα” (εδώ), αποτελεί ΘΕΜΑ,  όπου ως εάν είχαν εξαντληθεί οι αντιμνημονιακές συνέργειες,  εξαγγέλλονται από ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ( και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ/Λαϊκή αυτοοργάνωση ) συνέργειες για εθνικό παραγωγικό σχέδιο με δυνάμεις που δεν επιθυμούν έξοδο από την ευρωζώνη (πολλώ δε μάλλον δεν επιθυμούν λογιστικό έλεγχο χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων που προτείνει ο ΟΗΕ, πράγμα που θα οδηγούσε σε τεκμηρίωση απαίτησης αποζημιώσεων από ΕΕ-ΔΝΤ-ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ για τα περίπου 300 δις καταστροφής ΑΕΠ 2010-2018, κατανεμημένα τα 300 δις “σχεδόν ονομαστικά” στους πολίτες, για απολεσθέντα ένσημα-εισοδήματα, απώλεια περιουσίας, κλπ και σε κράτος για ζημίες και έξοδα επανόρθωσης). Ποια η απάντηση-στάση σας απέναντι σε αυτή την μεταστροφή του Σχεδίου-β, μέχρι χθες υποστηρικτών (εδώτου Μετωπικού σας προγράμματος;

2)    Το Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου θα παραμένει  (κατά την γνώμη της G-M-R) εγκλωβισμένο σε προοπτικές αποκλειστικής προεκλογικής χρήσης (εντός του κυριότερου καπιταλιστικού – μνημονιακού οχυρού, δηλαδή του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού), όσο δεν συνοδεύεται από ένα, “Αντιστασιακό-Απελευθερωτικό ΣΧΕΔΙΟ στρατηγικής-τακτικών κινήσεων, Δημοκρατικής-Συμμετοχικής λειτουργίας/Λαϊκής αυτοοργάνωσης”.  Ποια η απάντησή σας για την ένταξη του Μετωπικού προγράμματος σε Απελευθερωτικό σχέδιο Λαϊκής αυτοοργάνωσης (δεδομένου ότι η Απελευθέρωση δεν θα μας παραδοθεί ως δώρο για τις θυσίες μας), και με ποια έμπρακτα βήματα Απελευθερωτικής Συνέργειας από πλευράς σας, δεδομένου ότι η Λαϊκή αυτοοργάνωση ξεκινάει από κάποια κρίσιμη  σπίθα, σπίθα με επαρκές μέγεθος, με απόλυτη εσωτερική ενότητα και με ΣΟΒΑΡΗ οργάνωση. 

3)    Δέχεστε, ως μία σημαντική ομάδα ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ παρέμβασης, συνέργειες για τις δικαιϊκές (επόμενα και δικονομικές) παραμέτρους-πολεμοφόδια ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, στα πλαίσια μίας τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-επιστημονικά/δικαιϊκά – πολιτικά, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ επίθεσης ενάντια στα πολιτικοδικαστικά και λοιπά στηρίγματα (ΕΕ-ΔΝΤ, κατοχικός αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός-ηγεσία Δικαιοσύνης – Αστυνομία – Συμβολαιογράφοι – ΜΜΕ) του δίπολου Χρεοκρατίας – Τραπεζοκρατίας; 

Αν Ναι ορίστε σχετική δημόσια σύσκεψη.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.