ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δημόσια Απάντηση-Ανάρτηση προς Διάλογο
Sunday
20/01/2019
22:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
0

 

G-M-R , 20 Ιαν. 2019


 

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και προτροπής συναγωνιστή παρευρεθήκαμε σε δημόσια εκδήλωση σας (“Πρωτοβουλίας Νέο Σύνταγμα”).  Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να ακούσωμε τις δημόσιες τοποθετήσεις αλλά και να γνωριστούμε στο τέλος των τοποθετήσεων με τους αξιότιμους διοργανωτές της εκδήλωσης και να ανταλλάξουμε τρόπους επικοινωνίας μας.

Η πρώτη αυτή γνωριμία με την εν λόγω πρωτοβουλία ήταν και έναυσμα να επισκεφθούμε στην συνέχεια την ιστοσελίδα της για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Επί της συνολικής αυτής εικόνας έχουμε να επισημάνουμε τα 3 πιο κάτω κομβικά σημεία στα οποία διαφωνούμε πλήρως όπως στην συνέχεια τα εκθέτουμε αναλυτικότερα.

(1) — Προεδρική Δημοκρατία

(2) – Συνταγματικό δικαστήριο

(3) – Απαξίωση του άρθρου 120Σ και του νόμιμου δικαιώματος να αποτρέπουμε το εις βάρος μας άδικο.

Ακολουθεί η ανάλυση

(1) — Το Συνταγματικό Δικαστήριο απομακρύνει την Δικαιοσύνη και από τον Λαό και από τη Δημοκρατία (πράγμα που δεν συμβαίνει με τον διάχυτο δικαστικό έλεγχο της συνταγματικότητας) και από τον υπόλοιπο Νομικό κόσμο τον οποίο και υποτιμά αυτομάτως και φέρνει τα περί συνταγματικότητας σε επίπεδο ανθρώπων κατ’αποκλειστικότητα “ειδικών” (σε κλειστό κύκλο υπεράνω κριτικής, δηλαδή οι δικηγόροι που θα θελήσουν να προσβάλλουν κάποια θέση του συνταγματικού δικαστηρίου θα είναι χαμένοι από χέρι, εξ ορισμού, με αξιωματικό τρόπο).

2)Ο θεσμός της Προεδρικής Δημοκρατίας αντικαθιστά τον δια βίου μονάρχη με τετραετή η πενταετή μονάρχη, σε συνδυασμό δε με το συνταγματικό Δικαστήριο που ως σώμα “θεσμοθετημένων ως εκλεκτών” διαθέτει και αυτό μοναρχικές εξουσίες, κλειδώνει η εκχώρηση Δημοκρατίας στον βαθμό που ΠτΔ και Συνταγματικό Δικαστήριο, κάθε φορά (περι)ορίζουν.

3) κατά τα λοιπά, κάθε ΑΝΟΧΗ-ΣΥΝΕΝΟΧΗ, στις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και για ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ παραβιάσεις του κατεστημένου νομικού πολιτισμού και του (κάθε φορά ισχύοντος) Συντάγματος, δεν επιτρέπει την μετάθεση της ΑΙΤΙΑΣ του ΑΔΙΚΟΥ (της ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ όσον αφορά μνημόνια-συμφωνία Πρεσπών και πιο προηγούμενα, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ένταξη στην Ε.Ε., Χρηματιστήριο, σκάνδαλο Κωσκωτά, κλπ) σε μια δήθεν αποκλειστική ευθύνη του ανεπαρκούς Συντάγματος.

Ενδεικτικά δείτε εδώ, για τη ορθή αντιμετώπιση του άρθρου 86Σ και εδώ (Καλά Χριστούγεννα 2018 διαφορετικά) την συνταγματική υποχρέωση μας να αντιμετωπίζουμε τις συνταγματικές και λοιπές παραβιάσεις με αποτρεπτικό τρόπο ως εξηγεί ο καθηγητής κος Ν. Μπιτζιλέκης, σε επίπεδο δε σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, με βάσει το άρθρο 120Σ ως συνταγματικά οριζόμενη υποχρέωση μας για αποτροπή του ΑΔΙΚΟΥ.

Σε κάθε περίπτωση θα δημοσιεύσουμε την όποια απάντηση, μας στείλετε.

Ο ακροδεξιός Μίκης και ο εθνικιστής Ελύτης
Sunday
20/01/2019
20:58 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Λεων. Κουμάκης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

 

Λεωνίδας Κουμάκης , 20 Ιαν. 2019

 

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας στην εκδήλωση «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (13/1/2019) χαρακτήρισε «γνωστούς ακροδεξιούς» και «εθνικιστικούς κύκλους» όλους όσους δεν συμφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών, όλους αυτούς που είναι αντίθετοι στο απλόχερο μοίρασμα πολιτισμικής κληρονομιάς αιώνων και της λέξεως «Μακεδονία» στην οριστική ονομασία των Βόρειων γειτόνων μας.

Ό Έλληνας πρωθυπουργός προφανώς θεωρεί πως η απόφαση του να υπογράψει την Συμφωνία των Πρεσπών είναι οπωσδήποτε ορθή και ας είναι εντελώς αντίθετοι επτά τουλάχιστον στους δέκα Έλληνες πολίτες.

Το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός τον εμποδίζει να προκηρύξει δημοψήφισμα για την έγκριση ή την απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Ελληνικό λαό. Το γεγονός αυτό τον οδηγεί στην ψυχρή καταστρατήγηση όλων των δημοκρατικών διαδικασιών και της λαϊκής κυριαρχίας που διαφημίζει συνεχώς ο ίδιος, το κόμμα του και η ευρύτερη «αριστερή» παράταξη στην οποία ανήκει. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο στέλνει στα τάρταρα όλες τις δημοκρατικές ευαισθησίες που διαχρονικά επικαλείται η αριστερά μέσα στην Ελλάδα!

(more…)

Νέα Υόρκη: Ο Νίκος Λυγερός αποδόμησε την Συμφωνία των Πρεσπών
Sunday
20/01/2019
20:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νίκ. Λυγερός ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Νίκος Λυγερός, 12/2018

 

 

Μετά το video μπορείτε να κατεβάσετε την συμφωνία των Πρεσπών στον υπολογιστή σας για ανάγνωση σε αρχείο PDF

 

Prespes_symfwnia–2.pdf

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: όταν κατεβαίνεις για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, να το ξέρεις, θα είναι σαν να υπερασπίζεσαι και το ΑΙΓΑΙΟ.
Sunday
20/01/2019
04:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κωνσταντίνος Βαρδάκας ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

 

Κωνσταντίνος Βαρδάκας , 18 Ιαν. 2019


 

Ακριβώς γιατί είναι αναπόσπαστα τμήματα του Εθνικού Ζωτικού μας χώρου που τα έχουν βάλει στο ίδιο πακέτο οι τοκογλύφοι των μνημονίων σε αγαστή συνεργασία με τον τούρκο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λίγες ώρες απέμειναν από το συλλαλητήριο της Κυριακής της 20ης Ιανουαρίου και εξακολουθούν να μας θεωρούν βλάκες καθότι πιστεύουμε ακόμα στα δόλια ψέματα τους.

Από ότι φαίνεται ο μήνας Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θα είναι μήνες εθνικών διαμαρτυριών. Ο λόγος διότι αποφάσισαν να λύσουν όλες τις γεωπολιτικές εκκρεμότητες με τους γείτονες δίχως εμάς , φυσικά για εμάς, κάνοντας όπως λένε το « πατριωτικό καθήκον τους».

Στα φοβισμένα λόγια που αρθρώνουν, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Αλλά και αυτό είναι ψυχοτρονική παρέμβαση της νέας εποχής να απαξιώνει την ανθρώπινη κοινή λογική, μέχρι να πιστέψεις ότι έχουν δίκαιο και επιθυμούν το καλό σου.

(more…)

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΣΟΚ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Sunday
20/01/2019
03:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R: Πρώτη ανάγνωση: Ιδού η ανερυθρίαστη εκλογοκαπηλεία επί του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

Δεύτερη ανάγνωση: Συνεταξάμην με τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό!

Συμπολίτες, Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον Αντί-προσώπου ΣΑΣ.

 

 

 

Μακεδονικό κόμμα, 19 Ιαν. 2019


Δεν πρόλαβε καλά καλά το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού να αποκαλύψει τον βαθύτερο σκοπό της Υπουργοποίησης ενός εν ενεργεία Ανώτατου Στρατιωτικού από τον …ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) και δυστυχώς δικαιώθηκε άμεσα, αφού ήδη ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, σοκάροντας τον Ελληνισμό και προσβάλλοντας βαρύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις, που διαφωνούν κάθετα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Φιλελλήνων του κόσμου, στην παράδοση του ελληνικού όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια!

Με την αναγκαία υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη και ημερομηνία υπογραφής 18-1-2019, η Συμφωνία των Πρεσπών κατατέθηκε στη Βουλή για να κυρωθεί (ημερομηνία κατάθεσης 19-1-2019)! (Δείτε εδώ όλο το σχετικό Σχέδιο Νόμου)

(more…)

ΔΗΛΩΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ για συμφωνία Πρεσπών
Sunday
20/01/2019
03:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώρ. Κασιμάτης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

 

Γιώργος Κασιμάτης , 19 Ιαν. 2019


 

 

Α.     Με την ευθύνη του Έλληνα Πολίτη και του επιστήμονα,  καθώς και με βάση τις επιστημονικές μου γνώσεις για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, διατυπώνω τις ακόλουθες θέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών:

 

1.    Πολιτικά, η Συμφωνία των Πρεσπών, ως πράξη εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, είναι απαράδεκτη:

 

α. Γιατί αποτελεί παραχώρηση κυριαρχικού δικαιώματος, η οποία εξυπηρετεί κυριαρχικά και γεωπολιτικά συμφέροντα μόνο ξένων κρατών, ενώ αντίστοιχα βλάπτει ουσιαστικά τα συμφέροντα της Ελληνικής Πολιτείας.

β. Γιατί απειλεί και μειώνει καίρια: την ασφάλεια της εδαφικής κυριαρχίας. 

γ. Γιατί αμφισβητεί σοβαρά την εθνική, την ιστορική και την πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδας.

(more…)

Το σκίτσο του Αρκά με αναφορά στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία
Saturday
19/01/2019
21:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΑΡΚΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

G-M-R , 19 Ιαν. 2019


Μπορεί ο Αρκάς να στηλιτεύει επιτυχώς με τον δικό του τρόπο την Εθελοκατοχή, αλλά στα συλλαλητήρια και στις διαδηλώσεις της 20ής Ιαν. 2019 και σε κάθε μελλοντικό πρέπει να κατεβαίνουν … όχι απαραίτητα μόνο στο Σύνταγμα, και τα σκαμπό.

 

 

 

Πρώην πρωθυπουργός Σκοπίων:  – “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” 
Saturday
19/01/2019
20:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Λιούμπκο Γκεοργκιέφσκι ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Λιούμπκο Γκεοργκιέφσκι

 

Πρώην πρωθυπουργός Σκοπίων:  – “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” 

Το video στο link

https://www.youtube.com/watch?v=CU6dn5Ws2H0

 

 

 

Αύριο στην πλατεία Συντάγματος το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Saturday
19/01/2019
19:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Parapolitika_gr ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R:    Ανάρτηση αλλά με υπενθύμιση της προηγούμενης ανάρτησης-πρότασης μας (ΕΔΩ και ΕΔΩ) για σύνδεση Σκοπιανού-Μνημονίων. Ο Ελληνικός Λαός ευρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία, από όλα τα στηρίγματα του “τι κι αν είναι Κατοχικός και χυδαία Εθνοπροδοτικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού. Η (εν προκειμένω, μνημόνια-Σκοπιανό), φορεσιά του “πατριώτη”, η φορεσιά του “αριστερού”, η φορεσιά του “κομμουνιστή”, κρύβουν κατάσαρκα την λεοντή του Αντι-Προσώπου Σου.  

Η αντιστασιακή-απελευθερωτική στάση Πατριωτών, Αριστερών, Κομμουνιστών, απέναντι στα Εθνοπροδοτικά Εγκλήματα,  Μνημόνια-Σκοπιανό, να είναι Παρούσα και την 20ή-1-2019, αγνοώντας και περιθωριοποιώντας τις ιδιοτελείς σκοπιμότητες των ΔΗΘΕΝ.

 

 

Parapolitika_gr , 19 Ιαν. 2019


Κρις Σπύρου και Αφροδιτή Μάνου στους ομιλητές

 

Η Μακεδονία είναι ελληνική», ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν χιλιάδες διαδηλωτές από την Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, στις 14.00, στέλνοντας με την παρουσία τους εκεί το δικό τους μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία φέρνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική Βουλή προς επικύρωση τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το προσκλητήριο για την αυριανή συγκέντρωση έχει απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία, που απαρτίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, την Παμμακεδονική Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την οργάνωση Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την οργάνωση Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, με τους διοργανωτές να χαρακτηρίζουν στα «Π» τη συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ του Eλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ, προδοτική και αντεθνική. Οι ίδιοι, παράλληλα, τονίζουν πως τελικός στόχος της τεράστιας αυτής κινητοποίησης της Κυριακής είναι να μη φτάσει η συμφωνία καν στη Βουλή και να σταματήσει από τον κόσμο, που προετοιμάζεται αυτές τις ώρες πυρετωδώς να κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας για ακόμα μία φορά.

Στο βήμα ως ομιλητές αναμένεται να βρεθούν:

– Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου

– Η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου

– Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

– Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος

– Ο μαθηματικός και γνωστός για την ενασχόλησή του με το ζήτημα της ΑΟΖ Νίκος Λυγερός

Ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ένας εκ των διοργανωτών, δήλωσε στα «Π» πως «εγώ θα ξεκινήσω από τον Νέο Πετρίτη Σερρών και θα πάω στο Σύνταγμα μαζί με χιλιάδες άλλους Μακεδόνες». «Oλοι στη Βόρεια Ελλάδα νιώθουμε πως ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας και μαζί ξεπουλάνε και την ψυχή μας, αλλά και τη μνήμη των προγόνων μας, που πολέμησαν για αυτήν. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό», πρόσθεσε. Σε ερώτησή μας σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών που αναμένεται να βρεθούν στο Σύνταγμα, ο κ. Τάτσιος απάντησε πως «με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας, μετά και την τελευταία διευρυμένη συνάντηση που έγινε με φορείς και σωματεία στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως ο αριθμός των λεωφορείων που έχει ναυλωθεί από τη Βόρεια Ελλάδα έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετές ημέρες εκείνον του προηγούμενου μεγάλου συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου και αυξάνεται καθημερινά». «Με τα μεγάλα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καταφέραμε να καθυστερήσουμε για έναν χρόνο τις εξελίξεις και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Το συλλαλητήριο της 20ής Ιανουαρίου στόχο έχει να τελειώσει το θέμα και να σταματήσει η προδοσία της Μακεδονίας. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ελληνες να είναι εκεί».

(more…)

Μίκης για Πρέσπες:Μην προχωρήσετε στο “έγκλημα” αυτό σε βάρος της Ελλάδας
Saturday
19/01/2019
18:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μίκης Θεοδωράκης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R: Οι κυβερνώντες ξέρουν πως αν αρχίσουν τα δημοψηφίσματα, γρήγορα θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Βεβαια από την άλλη πλευρά, συν τω χρόνω θα αποδεικνύεται (δια της “νομοταγούς” συμβιβαστικότητας) ο δήθεν πατριωτισμός των ήδη γνωστών και μη εξαιρετέων ως προς την “τι κι αν είναι κατοχική”, αντιπροσωποκοινοβουλευτική ιδιοτέλεια, οργανωτών του συλλαλητηρίου. Οι πολίτες καλούνται να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ, για να στριμώξουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τις δύο πλευρές. Και η επίκληση του δημοψηφίσματος να ισχύει ΔΙΑΡΚΩΣ (*) για το ξεσκέπασμα/ξεπάτωμα και ΑΥΤΩΝ (των προδοτών) και των ΑΛΛΩΝ (προδοτών).

(*) Παρ’ ότι θέματα εθνικά και δικαιϊκά/συνταγματικά ΔΕΝ επιτρέπεται να τίθενται σε διαπραγμάτευση.

 

 

 

 

Μίκης Θεοδωράκης , 19 Ιαν. 2019


 

 

 

Nα μην προχωρήσουν στο «έγκλημα» της έγκρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως τη χαρακτηρίζει, καλεί τους έλληνες βουλευτές ο Μίκης Θεοδωράκης, με ανοιχτή επιστολή του, που δημοσιεύεται στα «ΝΕΑ Σαββατοκυρίακο».

Ο κ. Θεοδωράκης μετά τη συγκλονιστική του ομιλία στο Σύνταγμα στο προηγούμενο μεγάλο συλλαλητήριο που είχε διεξαχθεί για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, επανήλθε τονίζοντας απευθυνόμενος προς τους βουλευτές ότι η ζημιά «που θα προκαλέσετε στον τόπο μας θα είναι ανεπανόρθωτη αλλά και η κρίση της Ιστορίας και του ελληνικού λαού θα είναι αμείλικτη».

Επειδή είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η Μακεδονία ήταν και είναι Ελληνική, συνεχίζει σε άλλο σημείο της ανοικτής επιστολής, «δεν πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ποτέ με το όνομα αυτό, αφού γνωρίζουμε ότι μόνο εμείς μπορούμε να του δώσουμε την ιστορική νομιμοποίηση. Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» παραβλέποντας ότι έτσι γελειοποιούνται μπροστά στην Ιστορία».

(more…)

123..