ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
Tuesday
12/11/2019
11:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 11 Νοεμβρίου 2019

 

Ενημέρωση του Λαού.

Όσο βαθαίνουμε στον οχετό του Δωσιλογισμού, νοιώθω υποχρέωσή μου πρός τούς Συμπολίτες μου να ενημερώσω γιά κάποια θέματα που ΔΕΝ αφορούν δικές μου κρίσεις αλλά διδάγματα της Επιστήμης:
1.- Τήν 6-5-2010 με την υπογραφή της πρώτης Σύμβασης Δανειακής…..Διευκόλυνσης, όπου εκχωρήθηκε “άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας”, πραγματοποιήθηκε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Σ. 120.παρ.3). Τη στιγμή λοιπόν εκείνη είχαμε βίαιη μεταβολή του Πολιτεύματος από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (Σ. Άρθρο 1), σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
2.- Από τη στιγμή εκείνη οτιδήποτε έχει “θεσμοθετηθεί” στην Ελλάδα είναι ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και ΔΕΝ υποχρεώνει κανέναν να σεβαστεί απολύτως καμία “υποχρέωση” και αντίθετα χαρακτηρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Διοίκηση με πρώτους αυτούς που χρημάτισαν Βουλευτές η που είναι τώρα καθώς και, τουλάχιστον τίς κορυφές των Τριών Εξουσιών, όπως καταγράφονται στό Σύνταγμα, ως ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!
3.- Κανένας Νόμος ΔΕΝ δημιουργεί υποχρεώσεις γιά την τήρησή του από τούς Πολίτες, διότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα (Άρθρο 120παρ.2), ” Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς Νόμους που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ και η αφοσίωση στήν Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων”
4.- Συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει Συνταγματική Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Υπουργοί, Βουλευτές κ.λ.π. αλλά ΘΎΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
5.- Άς αποφασίσουμε όλοι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε σκλάβοι στη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!!!

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
Monday
14/10/2019
10:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
1

 

Αντ. Παπαντωνίου, 9 Οκτωβρίου 2019

 

 

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ

Να φυλάττω πίστην εις την Πατρίδα

Υπακοήν είς το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους,

Υποταγήν εις τους Ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τάς Διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσην μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου,

Τας Σημαίας

Να μην εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.

     Οι πιο πάνω στίχοι είναι βεβαίως οι στίχοι που εκφωνεί ο κάθε Νέος που κατατάσσεται στο Στράτευμα και στα Σώματα Ασφαλείας και δίδεται πάντα σε Πανηγυρική Εκδήλωση που σημαίνει ότι δημοσιοποιεί την ύψιστη αυτή υποχρέωση που αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της Ζωής του. Μια ζωή αφιερωμένη στην προστασία της Ιστορίας του και των Συμπολιτών του!

     Επειδή όμως όλες οι έννοιες έχουν χάσει το πραγματικό τους περιεχόμενο, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της Κατοχής, θα επιχειρήσω να ενημερώσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ και με βάση την Επιστήμη πιο είναι το ακριβές νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούνται έτσι ώστε ο Πολίτης , ανάμεσα στους οποίους και ο ίδιος ο υπόχρεος του Όρκου να αντιληφθεί τι ακριβώς νόημα έχουν οι λέξεις και ποιες είναι οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει . Και αυτό είναι και χρήσιμο και αναγκαίο έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε η ότι «έτσι νόμιζε» και ο απλός Πολίτης να καταλάβει ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο Υπόχρεος για να αισθάνεται το δικαίωμα της απαίτησης για την εφαρμογή τους.

(more…)

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Απάντηση, συμβολή σε Άρθρο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας και Νομικού Κου Ηλία Φιλιππίδη
Friday
09/08/2019
17:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 21 Ιουλίου 2019

 

 

 

Με αφορμή ένα Άρθρο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας και Νομικού Κου Ηλία Φιλιππίδη , με ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ 6-7-2019 που φιλοξενήθηκε από την πολύ αξιόλογη Ιστοσελίδα GREEK MARKET RESEARCH στο οποίο αναφέρεται με πολύ καλή διάθεση για τα θέματα της Δημοκρατίας και πως αυτή μπορεί να αποκατασταθεί στην Ελλάδα καθώς επίσης και για την Ευρώπη και την Ευρωπαική Ένωση που δημιουργήθηκε για να υπάρξει σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης Ειρήνη, ευημερία, Δημοκρατία, Πολιτισμός , κάνοντας αναφορά και στον «Δυτικό Πολιτισμό» που τόσο πολύ και μάλιστα έχει αρκετά εμπεδωθεί, θα προσπαθήσω να απαντήσω κι εγώ με τις απόψεις μου για να συμβάλω , κατά το δυνατόν, στην συζήτησε που άνοιξε ο πιο πάνω Αρθρογράφος, στα πολύ σοβαρά αυτά Θέματα.

Ξεκινώ λοιπόν με το κομβικό σημείο της έννοιας της Δημοκρατίας και πως αυτή η χιλιοταλαιπωρημένη λέξη μπορεί να αποκτήσει κάποιο νόημα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να μιλάμε για φαλκίδευση της Δημοκρατίας όταν αυτή δεν υπάρχει. Προσπαθώντας λοιπόν να προσδιορίσω την έννοια της λέξης αυτής θα ανατρέξω στην Ιστορία μας και συγκεκριμένα στον Αρχαίο Φιλόσοφο ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ο οποίος μας χάρησε με τρείς μόνον λέξεις το ακριβές νόημά της και που έμεινε γνωστή ως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ Ι (ΓΙΩΤΑ), και που είναι ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ- ΙΣΗΓΟΡΙΑ!!

(more…)

Που Ζω;;;
Friday
12/07/2019
03:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου (*), 10 Ιουλίου 2019

 

 

Πέρασαν ήδη εννέα χρόνια που η ζωή μου εξελίσσεται μέσα σε ένα βούρκο με ό,τι αυτό σημαίνει, τόσο για την δική μου επιβίωση όσο και γενικότερα για τους Συμπολίτες μου και ένα Γεωγραφικό Χώρο που γνώριζα ότι η χαρακτηριστική του ονομασία ήταν ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα βούρκο που διαρκώς διευρύνεται και σε έκταση και σε βάθος και απειλεί να καταπνίξει κάθε Ανθρώπινη παρουσία μέσα στα Βοθρολύμματα που εκεί σωρεύονται.

Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει, για να ακριβολογεί, όλα αυτά που συμβαίνουν στον Τόπο μας από το 2010, κυρίως;; Πνίγηκαν, δεν χάθηκαν, όλες οι αξίες που μέχρι τότε γνωρίζαμε και αυτό θεωρείται απόλυτα φυσικό και δεν προκαλεί καμία αντίδραση αλλά αντίθετα γίνεται απόλυτα αποδεκτό και μένει για την επιβεβαίωσή του, να υπάρχουν ακόμα και μερικοί περίεργοι που λένε ότι: ΟΧΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Οι τελευταίες αξίες που πνίγηκαν σε αυτόν τον Βούρκο είναι οι αξίες του Ανθρωπισμού όπως αυτές είχαν για δεκαετίες στο παρελθόν πιστωθεί στην «Αριστερά», με αγώνες και ενίοτε και με αίμα για την προάσπισή τους από τον χαφιεδισμό και τον ραγιαδισμό της «Δεξιάς», όπως είχε εξελιχθεί διαχρονικά από την Επανάσταση του 1821 συνεχώς μάχρι και σήμερα που πάντα ήταν «φιλήκοοι των Ξένων», με όποια μορφή και αν εμφανίζονταν αυτοί, και που είχαν να κάνουν με τις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

(more…)

ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Friday
28/06/2019
02:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου, 25 Ιουνίου 2019

 

ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ημέρες, πολύς λόγος γίνεται  για το ενδεχόμενο  ενός θερμού επεισοδίου με την Φίλη και Σύμμαχο Τουρκία στο Αιγαίο, στην Κύπρο αλλά και στην Θράκη, ενδεχομένως. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω κι εγώ κάποιες σκέψεις μου για το θέμα αυτό δίνοντας μια διαφορετική ίσως διάσταση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Τουρκία ποτέ δεν εγκατέλειψε την πολιτική του «ρεβανσισμού» από τότε που η Οθωμανική Αυτοκρατορία απετέλεσε παρελθόν και με ιδιαίτερη επιθετικότητα προς την Ελλάδα με εξάρσεις και υφέσεις, ως προς τα μέσα και την έκταση που αυτή η επιθετικότητα εκδηλωνόταν.

Όμως από το 1974  με εκκίνηση την εισβολή και κατοχή μεγάλου τμήματος της Κύπρου με τον «ΑΤΤΙΛΑ 1+2», η επιθετικότητα αυτή πήρε άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκίνησε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνολικής αμφισβήτησης  έως και άρνησης  αποδοχής των Συνόρων, όπως είχαν καθοριστεί με την «Συνθήκη  της Λωζάννης» του 1923 με την Ελλάδα, με συνεχή κλιμάκωση των διεκδικήσεων και προκλήσεων, φθάνοντας στο σημερινό σημείο της μεγιστοποίησης.

Αυτό το πετύχαινε με την συνδρομή,  εκούσια η ακούσια, ας μην το εξετάσουμε τώρα τουλάχιστον στο ξεκίνημα και θα το αξιολογήσουμε στην συνέχεια, των Ελληνικών Κυβερνήσεων αλλά και της εκάστοτε Αντιπολίτευσης με την πολιτική του «κατευνασμού» που ισοδυναμούσε με την άτυπη πρόσκληση προς την Τουρκία, να εντείνει και να διευρύνει τις διεκδικήσεις της.

(more…)

Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στην Ελλάδα – Τι ακριβώς συμβαίνει;;;
Monday
20/05/2019
01:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου, 17 Μαίου 2019

 

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1974 στην Ελλάδα το Πολίτευμα προσδιορίζεται ως

Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Θα προσπαθήσω, αν και είμαι του Δημοτικού να μαζέψω όσες γνώσεις μπόρεσα να «μαζέψω» από την περιήγησή μου στη Ζωή, να τις αναπτύξω αλλά και να τις τεκμηριώσω όσο καλύτερα μπορώ , με οδηγό πάντοτε την Επιστήμη, μακριά από προσωπικά κριτήρια και σκοπιμότητες.

Εκτιμώ ότι αυτό είναι αναγκαίο η , τουλάχιστον, χρήσιμο σε μια εποχή που οι λέξεις έχουν κυριολεκτικά χάσει παντελώς το νόημά τους, με αποτέλεσμα να επικρατεί στο Λαό πλήρης σύγχυση από την οποία οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι δημαγωγοί η, ακριβέστερα, οι απατεώνες.

Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αν που κατά την ταπεινή μου άποψη , οποιοσδήποτε επιθετικός προσδιορισμός στη λέξη Δημοκρατία σημαίνει ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία γιατί αυτή είναι μία και αδιαίρετη. Εν πάσει περιπτώσει για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, σημαίνει με απλά λόγια ότι έχουμε ένα Κοινοβούλιο που αποτελείται από Βουλευτές που προέρχονται από διάφορα Πολιτικά Κόμματα που είναι φορείς διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και οι οποίοι εκλέγονται από τους Πολίτες με Εκλογές που πραγματοποιούνται με διαδικασίες που είναι συμβατές με τα οριζόμενα στο Σύνταγμα, προκειμένου η μεν Κυβέρνηση να εφαρμόσει το Πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει, η δε Αντιπολίτευση να προσφέρει με προτάσεις και, κυρίως, να ελέγχει την Κυβέρνηση για την Νόμιμη λειτουργία της, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

(more…)

Αντιμνημονιακοί Και Άλλα Παραμύθια
Wednesday
27/06/2018
04:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
1

 

του Αντ. Παπαντωνίου, 26-6-2018

 

 

 

Σε όλη την Ιστορική διαδρομή της Πατρίδας μας είχαμε το φαινόμενο να βιάζεται το νόημα των λέξεων συστηματικά, κυρίως από εκείνους που ασκούσαν εκάστοτε την Εξουσία και αυτό ακριβώς γιατί πάντα σαν Εξουσιαστές ασκούσαν Εξουσία και ποτέ Διακυβέρνηση.

Όμως από το 2010 ξεκίνησε μια πρωτοφανής εκστρατεία διαστρέβλωσης κάθε έννοιας σοβαρότητας σε μια προσπάθεια να αποδεχτεί ο Λαός ότι θα πρέπει να πιστεύει όταν του λένε, για παράδειγμα, ότι είναι Ημέρα και ο Ήλιος λάμπει ψηλά παρ όλο που είναι άγρια Μεσάνυχτα και μάλιστα χωρίς ούτε Αστροφεγγιά!

Έτσι λοιπόν από την 6-5-2010 όταν στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που μετεξελίχθηκε και σε καθαρή ΚΑΤΟΧΗ το Πολιτικό Σύστημα χωρίστηκε σε Μνημονιακούς και… Αντιμνημονιακούς και έκτοτε καλά κρατεί! Και βέβαια τον τίτλο του Μνημονιακού δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τον αναλύσω γιατί είναι πεντακάθαρος. Αναφέρεται δηλαδή στο Πολιτικό εκείνο προσωπικό που ψήφιζε και ψηφίζει τα Μνημόνια και τα εφαρμόζει με αξιοζήλευτο θράσος και αποτελεσματικότητα, βοηθούμενο από όλα τα παρελκόμενά του , όπως είναι τα Μ.Μ.Ε. , η Δικαστική Εξουσία, ολόκληρη η Δημόσια Διοίκηση και αλλα ευαγή Ιδρύματα. Δεν χρειάζεται λοιπόν, εκτιμώ, να επιμείνουμε σε αυτό Θα ασχοληθώ λοιπόν με την άλλη κατηγορία, που κατά την άποψή μου βέβαια, είναι και η περισσότερο Ένοχη. Δηλαδή με αυτή των…Αντιμνημονιακών.

(more…)

Λίγη Ντροπή;; Λίγη Ευθιξία;;;
Tuesday
20/03/2018
03:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Σχόλιο G-M-R: Οι πολίτες ερχόμαστε για να τους ανατρέψουμε όλοι μαζί, αλλά είμαστε αποδεκτοί, μόνο ως οπαδοί.

Στη διάθεσή σας προκειμένου να υλοποιηθεί το κάλεσμά σας συναγωνιστή κύριε Παπαντωνίου.

 

του Αντώνη Παπαντωνίου, 17-32018

 

 

Αυτό που βιώνουμε καθημερινά οχτώ καταραμένα χρόνια, μέχρι τώρα, και που με μανία θέλουν κάποιοι να βαφτίζουν σαν Δημοκρατία έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής .

Ξεκίνησε δειλά δειλά με κάποιες οικονομικές επιθέσεις στο εισόδημα και στη ζωή συνολικά του Ελληνικού Λαού και διαρκώς ανέβαζε ταχύτητα εξολόθρευσης όχι μόνον των Πολιτών αλλά και της ίδιας της υπόστασης του Κράτους , όπως χαρακτηρίζεται από την Νομική Επιστήμη, με τον εξοβελισμό της άσκησης ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και DE JURE (΄βλέπε Ν.4336/14-8-2105 ΦΕΚ 94Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ-ΣΕΛ.1014), που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Στην επίθεση αυτή που πραγματοποιούσαν και πραγματοποιούν οι κατακτητές αυτού του Ιερού Τόπου δεν την υλοποιούν μόνον με την συνδρομή της εκάστοτε «Κυβέρνησης» αλλά με την στήριξη που τους προσφέρει απλόχερα όλο το Σύστημα εξουσίας όπου και αν αυτό δραστηριοποιείται , όπως και αν προσδιορίζεται.

Η κατάπτωση κάθε έννοιας αξιοπρέπειας συνεχώς διευρύνεται χωρίς να διαφαίνεται μια ελπίδα έστω ότι πλησιάσαμε στην αφύπνιση κάποιων συνειδήσεων που θα βάλουν ένα τέλος σε αυτόν τον βούρκο που καθημερινά μας βυθίζουν όλο και πιο βαθειά.

(more…)

Πότε θα γίνει ο Πόλεμος με την Τουρκία;;;
Monday
12/03/2018
21:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

του Αντ. Παπαντωνίου, 11-32018

Αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τώρα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά σε όλα τα… Μ.Μ.Ε. ότι είμαστε μια ανάσα από την έναρξη του Πολέμου με την καλή Φίλη και Σύμμαχο Τουρκία. Όμως πριν αρχίσουν τα πολεμικά ανακοινωθέντα θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις , που, σαν γνωστός περίεργος κάνω και να προσπαθήσω να δώσω κάποιες σκέψεις καθαρά για προβληματισμό.

Είναι γνωστό, ελπίζω σε όλους ότι η Ελλάδα είναι υπό Κατοχή , ακόμα και DE JURE, από την 14-8-2015 με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου.
Λίγο μετά, από τον Ιούνιο 2016 παραδώσαμε και το Κεντρικό Ταμείο στους κατακτητές με την θεσμοθέτηση της ΑΑΔΕ που σημαίνει ότι οποιοδήποτε ποσό χρημάτων συγκεντρώνεται από την, εν γένει φοροληστεία κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της…Ελλάδος και από εκεί ταξιδεύει σε άλλη Γη και σε άλλα μέρη.
Αυτό σημαίνει ότι για την όποια δαπάνη θέλει το Ελληνικό παράρτημα της Ευρώπης να πραγματοποιήσει θα πρέπει να ζητήσει να εκταμιευθούν τα ανάλογα ποσά από τον «θεματοφύλακα» και να αποσταλούν στην Αποικία.


Αυτό σημαίνει, αν δεν κάνω λάθος, ότι μια πολεμική προετοιμασία και ακόμα περισσότερο η πραγματοποίησή της θα είναι αδύνατη γιατί οι κατακτητές η δεν θα θελήσουν να διακινδυνεύσει η Αποικία τους, μέχρι να την λεηλατήσουν πλήρως, η θα επιτρέψουν απλά και μόνον ένα πολεμικό επεισόδιο λίγων ωρών έτσι ώστε να εμφανιστούν σαν προστάτες, ενδεχομένως και με χερσαίες Στρατιωτικές δυνάμεις.
(more…)

Πάει Κι Αυτό…
Tuesday
26/12/2017
21:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου , 26/12/2017

Μετά και την ψήφιση της γνωστής τροπολογίας για την προσαγωγή με την αυτόφωρη διαδικασία για την αντίσταση από το Λαό στα Ειρηνοδικεία κατά την διαδικασία αρπαγής των περιουσιακών στοιχείων των Πολιτών που παραβιάζουν κάθε Νομιμότητα και που ακυρώνουν το ίδιο το Σύνταγμα, θέλω να επικεντρωθώ τώρα μόνο στο θέμα αυτό, δηλαδή αυτής της κατάπτυστης τροπολογίας. Καταγράφω λοιπόν επακριβώς τι ορίζει το Σύνταγμα, που πολύ σύντομα θα μείνει μόνο μια ανάμνηση…

Άρθρο 11.- παρ.1 Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

Παρ.2 Μόνον στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευθούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξ αιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως ο νόμος ορίζει.

Ας δούμε τώρα επιχειρώντας μια σύντομη ανάλυση να δούμε κατά πόσο αυτή η κατάπτυστη διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα απ το Ελληνικό;;; Κυνοβούλιο είναι, έστω, συμβατή με το Σύνταγμα.

Κατ αρχήν λοιπόν χαρακτηρίζει σαν δικαίωμα την μαζική διαμαρτυρία του Λαού κατά αποφάσεων των εκάστοτε Κυβερνώντων σε περιπτώσεις που αυτός, που είναι, υποτίθεται, ο κυρίαρχος κρίνει ότι οι αποφάσεις αυτές καταπατούν τα δικαιώματά του και θέλει να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του σαν μέτρο πίεσης για την άρση της κάποιας αδικίας. Εδώ έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο Συνταγματικός Νομοθέτης παρ όλο που το αποδυναμώνει το δικαίωμα αυτό, αφού το αποσυνδέει από το Άρθρο 120παρ.4 που όταν πρόκειται για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποδέχεται «κάθε μέσον», τελικά το συνέρχεσθαι το αναγνωρίζει σαν δικαίωμα.

(more…)

12