ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Π. Λαφαζάνης : «Καν’ το όπως η Συρία»
Monday
09/03/2020
22:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Θα του λέγαμε, Παναγιώτη! Με ευκολίες, καταντάς Βελόπουλος.

Όμως, τα πράγματα στα “αριστερά σχήματα, έχουν “πάρει σασί”.

Το μόνο που θα άξιζε (ίσως τον κόπο…) να υπενθυμίσουμε, θα ήταν η προτροπή του Χαρίλαου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από Γ.Γ., “Μακριά απ’ τα σχήματα, κοντά στη ζωή“.

._

 

Παν. Λαφαζάνης, 9 Μαρτίου 2020

 

Η «αποφασισμένη ηγεσία» της Συρίας να πολεμήσει κατά της Δύσης και ο «αξιόπιστος σύμμαχος» στο πρόσωπο της Ρωσίας του Πούτιν είναι οι δύο λόγοι -κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη- που έκαναν τη Συρία να πετύχει το ακατόρθωτο και να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα.

Νικηφόρα αντεπίθεση

«Είναι καιρός η Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει να γίνει “χαλκομανία” ανάμεσα σε μια Ευρώπη που παρακμάζει και τις ΗΠΑ που χάνουν συνεχώς έδαφος από τη μια και τον νεοθωμανικό επεκτατισμό του Ερντογάν, που χρησιμοποιεί τώρα ως εργαλείο των επιθετικών σχεδιασμών του και πρόσφυγες-μετανάστες, από την άλλη, να βγάλει συμπεράσματα από τη μεγάλη, νικηφόρα συριακή αντεπίθεση», τονίζει σε άρθρο του στην iskra ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Λαφαζάνη:

Η Συρία πραγματοποίησε ένα “θαύμα“.

Όλοι, σχεδόν, την θεωρούσαν μετά τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία.

Μετά τη σφοδρή απομόνωση, τα μέτρα και το εμπάργκο που συνολικά επέβαλλε η Δύση στη Δαμασκό.

Μετά την αχαλίνωτη δράση τζιχαντιστών και ακραίων ισλαμιστών στα συριακά εδάφη.

Μετά τη βάρβαρη και φυσικά παράνομη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και την “ομπρέλα” που προσέφερε σε τζιχαντιστές, ακραίους ισλαμιστές και την καθοδηγούμενη από το εξωτερικό λεγόμενη συριακή “αντιπολίτευση“.

(more…)

Κώστας Ουίλς – Costas Wills 03 11 2019 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”
Monday
04/11/2019
08:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Costas Wills Αναστ. Λαυρέντζος Γιώργ. Σαρρής Εμμ. Παπαδάκης ΗΧΗΤΙΚΑ Παν. Λαφαζάνης
0

 

Κώστας Ουίλς, 3 Νοεμβρίου 2019

 

Μεταναστευτικό, έννομη τάξη, πλειστηριασμοί, ανομίες τραπεζών, αντιμετώπιση.

Μιλούν, Αναστάσιος Λαυρέντζος, Παν. Λαφαζάνης, Εμμανουήλ Παπαδάκης, Γιώργος Σαρρής.

 

 

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου
Wednesday
28/08/2019
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΠΑΜ ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης Φώτης Μαζαράκης
0

Σχόλιο GMR : Φοβερή κατοχικο-αντιπροσωπευτικο-κοινοβουλευτική κολεγιά! (*)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ η προσπάθεια δημιουργίας “πατριωτικού” ακροδεξιού εκλογικού σχήματος (εδώ-SigklisiPatriotikwnKommatwn και εδώ με σχετικό σχόλιο μας), στην ουσία ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ο Παν. Λαφαζάνης δίνει την χείρα του, ώστε το ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ να βαπτιστεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Έπειτα μερικοί αναρωτιούνται (ακόμα) πως βαπτίστηκε ο Τσίπρας ως πολιτική αυθεντία… .

 

(*)Ετυμολογία: κολεγιά > από το λατινικό collegium = αδελφότητα

 

Π. Λαφαζάνης – Φ. Μαζαράκης , 4 Ιουνίου 2019

 

 

Αποκαλυπτική ομιλία (video) του Λαφαζάνη στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (Ιούλιος 2013)
Saturday
22/06/2019
17:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR : Ποτέ δεν είπαμε, “δεν καταλάβατε”. Πάντα (σας) λέγαμε, τολμήστε να ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ.

Όμως η ενσωμάτωση στον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό, ακόμα και αν αυτός είναι Κατοχικός, σας έφερε, εξαιρετικά αργά (ο Τσίπρας, ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΙΔΕΣ ήταν από 17χρονος) σε ρήξη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ, διότι αν μένατε θα σας εξαέρωνε μετά βεβαιότητας το ΤσιπροΠασοκ (πρώτα εξευτελισμός, μετά εξαέρωση).

Η τελική σας επιλογή ήρθε, και ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, και με μεγάλα λόγια “προδοσία”-“χρειάζεται πατριωτικό μέτωπο”, τα οποία ουδέποτε εννοούσατε (ΕΔΩ και ΕΔΩ , οι τελευταίες από τις πολλές προσπάθειες που μετά βδελυγμίας απωθήσατε).

Πρόσθετη επισήμανση της G-M-R (για το απόσπασμα “χωρίς μάλιστα την απαραίτητη λαϊκή στήριξη“): Δεν εξαφανίστηκε το “ΟΧΙ”. Το ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ο κάθε ιδιοτελής κομματικός εγωκεντρισμός. Για όλα τα αντιμνημονιακά πολιτευόμενα σχήματα, δεν υπήρξε λαϊκό ΟΧΙ. Για την ακρίβεια, δεν πρέπει να υπάρχει λαϊκό ΟΧΙ. Μόνο τα εντός της Κατοχικής βουλής, επαγγελματικά αμειβόμενα ΝΑΙ-ΟΧΙ πρέπει να υπάρχουν. Γι’ αυτό και προτάσεις-Δράσεις όπως εδώ (για να μην είμαστε κοψοχερεπαναστάτες) είναι εχθροί, των με το αζημίωτο πολιτευομένων. Κυρίες και Κύριοι, ΠΟΛΙΤΙΚΗ άσκησαν όσοι ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά όχι ιδιοτελή σαν κι αυτή των αλληλοσφαζομένων για είσοδο στην κατοχική βουλή και επιτιθεμένων-υβριζόντων κατά του λαού.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 19 Ιουν. 2019

 

Είναι πολλοί εκείνοι που είτε από έλλειψη ενημέρωσης είτε υποβολιμαία και από σκοπιμότητα λένε: Δεν κατάλαβαν ο Λαφαζάνης και το “Αριστερό Ρεύμα” τον Τσίπρα και που το πήγαινε; Και αν καταλάβαιναν, τι έκαναν για να τον ανακόψουν;

Η Iskra παραθέτει σε video ολόκληρη την ομιλία του Παν. Λαφαζάνη στο πρώτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούλιο του 2013, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

Η ομιλία του Παν. Λαφαζάνη αποτελεί μια ουσιαστική καταγγελία της πολιτικής του τότε ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα, η οποία “προφητικά” έθετε το ζήτημα της ρήξης με το ευρώ, ως προϋπόθεση και βασικό κρίκο για αν μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκρούσει ως κυβέρνηση τους εκβιασμούς της τρόϊκας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

(more…)

Η απάντηση Λαφαζάνη στον Βαρουφάκη: «Δεν με ήθελε στην κυβέρνηση το 2015»
Saturday
22/06/2019
00:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR Όλα αυτά τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ (που στοιχειοθετούν το ΕΓΚΛΗΜΑ) θα είχαν ΑΞΙΑ, αν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι σύντροφοι του ήθελαν να αξιοποιήσουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό και να φέρουν στην ημερήσια διάταξη, στο πεζοδρόμιο και διεθνώς, ενώπιον του Αρείου Πάγου και της Κατοχικής (σαν τέτοιας) Βουλής, την Εσχάτη Μνημονιακή Προδοσία. Έλα όμως που κύριος και πρωταρχικός σκοπός είναι τα συναδελφαρπακολήματα μέσα στον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης, Παν. Λαφαζάνης, 21 Ιουν. 2019

 

 

Σφοδρή είναι πλέον η σύγκρουση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον Γιάνη Βαρουφάκη με καθημερινές, εκατέρωθεν βολές και αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2015. O κ. Βαρουφάκης επιτίμησε χθες τον κ. Λαφαζάνη λέγοντας ότι έσπευσε να συμφωνήσει στο σχέδιο του Φλαμπουράρη για εισβολή στο Νομισματοκοπείο αλλά και για τη γενικότερη στάση του.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη δίνεται στη δημοσιότητα το παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, για την πολιτική στάση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 απέναντι στον Παν. Λαφαζάνη. Οι ίδιοι οι συνεργάτες του Παν. Λαφαζάνη τονίζουν την κρίσιμη επικαιρότητα αυτού του ρεπορτάζ, για την εξαγωγή συμπερασμάτων ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου:

Ο Γ. Βαρουφάκης εισέβαλε ελέω Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ όταν πλέον ο τελευταίος είχε βάλει πλώρη για την κυβέρνηση.

(more…)

Αποκαλύψεις Λαφαζάνη για τον Φεβρουάριο του 2015: Ο Τσίπρας τρομοκρατήθηκε, η κυβέρνηση θα έπεφτε…
Wednesday
12/06/2019
23:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

 

 

Παν. Λαφαζάνης , 12 Ιουν. 2019

 

Ο Λαφαζάνης αποκάλυψε το δραματικό παρασκήνιο για την επέκταση της δανειακής σύμβασης μέχρι 30/6/2015 – Η οριακή πλειοψηφία υπέρ Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Ο εκβιασμός στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους να γνωμοδοτήσει ότι η παράταση του μνημονίου είναι νόμιμη χωρίς απόφαση της Βουλής παρά μόνο με υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Βαρουφάκη – Ο φόβος Τσίπρα για το ειδικό δικαστήριο

«Ο Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για το 3ο μνημόνιο Τσίπρα. Πριν κλείσουμε 15 μέρες από την ανάληψη της κυβέρνησης και πήγε και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επέκταση της δανειακής σύμβασης του 2ου μνημονίου του Σαμαρά, μαζί με τα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση και ακολούθησε και η επιστολή στον Βίζερ του Eurogroup» επισήμανε μιλώντας στο «One Channel» ο Παναγιώτης Λαφαζάνηςαναφερόμενος στα γεγονότα του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την λεγόμενη «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Λαφαζάνης: Ο Βαρουφάκης υπέγραψε προπομπή του μνημονίου

«Η επέκταση αυτή της δανειακής σύμβασης περιείχε όλα εκείνα που εμείς καταγγείλαμε σε σχέση με την εξάρτηση της χώρας. Αγγλικό δίκαιο, δικαστήρια του Λουξεμβούργου, άρση της ασυλίας για όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και βεβαίως σκληρότατους όρους. Αυτό ήταν προπομπή του μνημονίου. Τότε κάναμε αγώνα κατά των Μνημονίων, σημαία μας ήταν το 2ο Μνημόνιο του Σαμαρά και ο Βαρουφάκης πήγε και το υπέγραψε» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

(more…)

Προσφυγή ΛΑΕ στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων
Thursday
16/05/2019
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R : Για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (*), για τα εργατικά ατυχήματα, για τις διώξεις και εξαγορές συνδικαλιστών, για τις εργοδοτικές παρεμβάσεις/συμμετοχές στα εργατικά σωματεία, “το θέμα είναι πολιτικό” (ψηφίστε μας πληβείοι, για να τα αλλάξουμε).

Για την προεκλογική εκστρατεία των πατρικίων, κάθε εις βάρος τους διάκριση, μπορεί να είναι ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.

(*) δεν είδαν-δεν άκουσαν, ούτε ως βουλευτές, ούτε ως υπουργοί, ούτε ως Πρόεδρος της Βουλής, ούτε ως επίδοξοι σωτήρες ημών των πληβείων.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 14 Μαίου 2019

 

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης για την υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσαν ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη «ενάντια στην κατανομή με υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Η ΛΑΕ κατέθεσε αίτημα με το οποίο ζητεί την ακύρωση και αναστολή της κυβερνητικής απόφασης που κατανέμει άδικα και παράνομα σε βάρος της ΛΑ.Ε τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο, εξισώνοντας αυθαίρετα την Λαϊκή Ενότητα με τον τηλεοπτικό χρόνο που δίδεται στην κ.Παπακώστα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Κυβέρνηση και σύστημα μαζί με τα ελεγχόμενα από το σύστημα μέσα ενημέρωσης φιμώνουν και ενταφιάζουν την Λαϊκή Ενότητα. Προσφύγαμε σήμερα στο ΣΤΕ με αίτημα ακύρωσης και αναστολής ενάντια στην κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης η οποία κατακρεουργεί αυθαίρετα τον τηλεοπτικό χρόνο της ΛΑΕ. Αυτή η κυβερνητική απόφαση είναι αυθαίρετη, είναι παράνομη, είναι μεροληπτική, είναι αντισυνταγματική. Είμαστε ένα κόμμα που έλαβε το 2,9% των ψήφων με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια στις προηγούμενες εκλογές, έχουμε ευρωβουλευτή και συνεχή αδιάλειπτη και πρωτοπόρα πολιτική δράση σε όλα τα μέτωπα» δήλωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως η υπουργική απόφαση για την κατανομή τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων προσβάλλει την αρχή της ισότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Πηγή: lifo.gr

 

Αμερικανογερμανοκρατία του πιο ακραίου βαθμού κυριαρχεί στον τόπο
Thursday
14/03/2019
21:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :     Από την άλλη πλευρά, η ΛΑ.Ε., ουδεμία έχει πραγματική (και όχι βερμπαλιστική προς άγραν ψηφοφόρων) επιθυμία, για οποιοδήποτε (ευρύτερο-στενότερο) αντιμνημονιακό μέτωπο. Και εξηγούμεθα:
1η περίπτωση, μέτωπο πολιτικό, με άλλα λόγια κομματικο-συμφεροντολογικό, ένα μέτωπο πολλών αντιμνημονιακών δυνάμεων, ούτως ώστε να γίνουν βουλευτές(να ορισθούν υπάλληλοι των βουλευτών κλπ) αντιπρόσωποι από ΟΛΑ τα συμμετέχοντα σχήματα. Βεβαίως, σε αυτή την περίπτωση, ούτε σκέψη για πρόταση παλλαϊκής συν-ενεργοποίησης του άρθρου 120Σ (εδώ σχετική πρόταση). Αυτή η πρώτη περίπτωση δεν συμφέρει την ΛΑ.Ε., διότι δεν θέλει να “ανακηρύξει” ως ισοδύναμους πολιτικούς παράγοντες, κόμματα και πρόσωπα που από την πλευρά τους και αυτά, θέλουν να προβληθούν (ωφεληθούν) στο πανελήνιον μέσω μιας εκλογικής συνεργασίας με το πιο προβεβλημένο σχήμα (ΛΑ.Ε.). Ως προς αυτή την 1η περίπτωση, οι αρχηγοί των κομμάτων αποφασίζουν και το (κ)οπαδικό δυναμικό, ακολουθεί πειθήνια. Όπως είναι αντιληπτό, η ΛΑ.Ε. δεν πρόκειται να κάνει πολιτική συνεργασία παρά μόνο με πρόσωπα-δυνάμεις, που κατά τη γνώμη της ελέγχει απολύτως.
2η περίπτωση, η συν-ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ (ΟΠΩΣ Η ΕΔΩ ΠΡΟΤΑΣΗ). Αυτή η περίπτωση, δεν συναντά μόνο την ΑΡΝΗΣΗ της ΛΑ.Ε. και αυτό είναι φυσικό, διότι η ΛΑ.Ε. “παίζει” αποκλειστικά στο γήπεδο όπου κυριαρχεί η ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ του ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ (Βουλη-Συνδικαλισμος-Τοπική Αυτοδιοίκηση) αντιπαράθεση. Η ΛΑ.Ε., όπως ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παίζει μόνο ως Αντι-Προσώπου Σου, και ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Τα μικρότερα
πολιτευόμενα (αυτό είναι το δηλητηριώδες σαράκι), η που σκοπεύουν να πολιτευθούν σχήματα/άτομα, ενώ λεκτικά υπερβαίνουν τα “αντιμνημονιακά” όρια της ΛΑ.Ε., κατ’ ουσίαν “γίνονται Τούρκοι” στο άκουσμα της συν-ενεργοποίησης του άρθρου 120Σ, κατά προτεραιότητα έναντι κάθε κοινοβουλευτικής/ευρωκοινοβουλευτικής συμμετοχής.
Επίλογος: Η πρόταση του καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη για συν-ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ, επαφίεται στους μη γοητευμένους/προσδοκούντες από τον Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό Πολίτες.

Υστερόγραφο:  Αν θέλετε να αναζητήσετε τα αίτια της από 2010 αντιμνημονιακής, αλλά κυρίως φιλοαντιπροσωποκοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, ψάξτε τα προ του 2010 συνδικαλιστικά πεπραγμένα προσώπων και σχημάτων (ΕΔΩ βλέπετε ανάλυση για τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα).

 


 

 

Παν. Λαφαζάνης (συνέντευξη), 14 Μαρ. 2019

 

 

Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα” είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να κάνει διεύρυνση προς τα Αριστερά με τελευταία κίνηση τα πρώτα 16 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο άσκησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξη του στους κ.κ Μακρυγιάννη και Πολάτο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταλλαχθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Εφαρμόζουν δεξιότατες πολιτικές και έχουν εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα στον πιο ακραίο βαθμό» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, λειτουργεί ως γκαουλάιτερ και υπερκυβερνήτης στη χώρα. Μπαινοβγάινει στα υπουργεία, δίνει εντολές, καθορίζει κατευθύνσεις. Χαράζει την πολιτικοστρατιωτική κατεύθυνση της χώρας με έναν επιζήμιο τρόπο που δεν προσφέρει τίποτα στην άμυνα, την ασφάλεια και την προάσπιση της χώρας μας» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να επικαλείται την αριστερά και το δήθεν προοδευτικό μέτωπο. Αυτό που επιδιώκει είναι, στο όνομα της αριστεράς, να συγκροτήσει ένα νέο δεξιό νεοφιλελεύθερο μέτωπο απέναντι στον παραδοσιακό δεξιό άξονα της ΝΔ. Αυτά δεν έχουν σχέση με την Αριστερά και αποσκοπούν στην υπονόμευση της» συμπλήρωσε χαρακτηρίζοντας λάθος «να προβάλει σε ψηφοδέλτια παιδιά μορφών αγωνιστών μόνο και μόνο για να αποκτήσει αριστερό άλλοθι». «Είναι θλιβερό αυτό το θέαμα και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα είδος τυμβωρυχίας» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κληθείς να σχολίασει τα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαις».

«Αποτελούν ανακαλύψεις εκ των υστέρων του Τσακαλώτου ότι υπήρχε χώρα που ήθελε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν υπήρχε ποτέ πρότασή η θέση κάποιου επισήμου στις Βρυξέλλες και την ΕΕ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ανάλογες προτάσεις που αποδίδονται στον Σόιμπλε συνιστούν μπλόφα του ίδιου για διερεύνηση προθέσεων της ελληνικής πλευράς. Και δεν υπήρχε τέτοια πρόταση γιατί ξέρανε ότι με την τυχόν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα πυροδοτούντο αποσταθεροποιητικές εξελίξεις σε όλη την ευρωζώνη» συμπλήρωσε.

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι περί αυτόν προέβησαν τότε σε απόλυτη παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και την ίδια ώρα οι πιστωτές και οι “θεσμοί” βάζουν όρους και ζητούν μέτρα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Βρισκόμαστε, μάλλον, σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που η χώρα βρισκόταν και τυπικά στα μνημόνια, γιατί τώρα έχουμε μνημόνιο, χωρίς, όμως, χαμηλότοκη σχετικά χρηματοδότηση και υποχρεωνόμαστε σε δανεισμό από τις αγορές με ληστρικό επιτόκιο περίπου 4%».

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό της συνέντευξης στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Λαφαζάνης απ’την Κω:”ΦΠΑ σε μονοψήφια επίπεδα και περιορισμός του all inclusive”
Saturday
09/03/2019
02:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: “…πρόταση και αιχμή των αγώνων είναι να υπάρξει μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση…”.  Ωραία αιχμή έχει ο αγώνας.

Δεν είναι τυχαίο που η ΛΑ.Ε. βγάζει σπυράκια σε αντιστασιακές-απελευθερωτικές προτάσεις όπως αυτή εδώ.

Μιά ζωή ιδεολογικοπολιτικοοικονομική ενσωμάτωση στον εγγενώς αντι-δημοκρατικό αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό (με τις συνδικαλιστικες, αυτοδιοικητικές, κλπ παραφυάδες του), εδώ και δέκα χρόνια “τι κι αν είναι Κατοχικός.


Παν. Λαφαζάνης, 8 Μαρ. 2019

Παν Λαφαζάνης: Δραστική μείωση του ΦΠΑ με τον ανώτερο συντελεστή του σε μονοψήφια επίπεδα στα νησιά και με προοπτική τη γενίκευση του σε όλη την Ελλάδα

Παν. Λαφαζάνης: Μέτρα για τον δραστικό περιορισμό του all inclusive και της εξαγοράς την ελληνικής ξενοδοχειακής βάσης από μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους.

Από σήμερα το πρωί, Παρασκευή 8/3 ο Παν Λαφαζάνης βρίσκεται στην Κώ για μεγάλη περιοδεία και επαφές με τοπικούς φορείς του νησιού.

Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε συνέντευξη τύπου και μίλησε στην Δημοτική τηλεόραση του νησιού.

Ο Παν Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Νοσηροί κυβερνητικοί εγκέφαλοι μετά το έγκλημα των Πρεσπών θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο εγκληματικό μοντέλο της εγκληματικής αυτής συμφωνίας στις ελληνοτουρκικές επεκτατικές βλέψεις στο Αιγαίο και τις εξίσου απαράδεκτες απαιτήσεις τους στην Θράκη.

(more…)

Λαφαζάνης: Έχουμε ενώπιον μας ένα καθεστώς Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας
Friday
22/02/2019
21:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :    και

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ:   τον συναγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Πάλι τα ίδια … . Κύριο θέμα Παναγιώτη, είναι το πως θα κατέβεις στις Κατοχικές Εκλογές;;;

Βρε Παναγιώτη, τέτοια ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ-ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και άλλους Νομικούς στον Άρειο Πάγο (οχι στην ΓΑΔΑ) και από κάτω να περπατούμε πήγαιν’έλα (ΟΧΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΑΠΛΗ “ΒΟΛΤΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με κονκάρδα “άρθρο 120Σ”ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ;;;

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 22 Φεβ. 2019

 

 

 

Καταγγελία της ΛΑΕ για την κλήση του προέδρου της σε απολογία στη ΓΑΔΑ

Σε καταγγελία για την κλήση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε απολογία στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τη Γενική Ασφάλεια για το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ως αντιδημοκρατική, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του, με αφορμή το κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στους ημετέρους δίνουν δάνεια, στις τράπεζες συμφωνίες ασυλίας για να αρπάζουν λαϊκές περιουσίες και σε όσους αγωνίζονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας στέλνουν κλήσεις απολογίας και ενορχηστρώνουν ποινικές διώξεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ και η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

«Αστυνομικοί της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του αμαρτωλού «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» παρέδωσαν στο σπίτι του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και νέα κλήση σε απολογία με την επισήμανση να προσέλθει την Δευτέρα (25/2) στις 9:30 πμ στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του στα γεγονότα της 29/11/2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν ως γνωστών τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές και έριξαν σε κλειστό χώρο χημικά, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

(more…)

123