ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι ελληνικές εκλογές στο παγκόσμιο επίκεντρο – Πάνω από 250 ξένοι δημοσιογράφοι στην χώρα!
Sunday
26/05/2019
11:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο GMR :    ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!   Συλλογισμός Πληβείων (για τις χαμένες ευκαιρίες): Σε αυτή την εικόνα/κάδρο (=χίλιες λέξεις), ΤΙΜΗΤΙΚΗ θέση επέλεξαν οι αντιμνημονιακοί Πατρίκιοι.

Θα γίνει, λέτε, τώρα το θαύμα των θαυμάτων και θα βρεθεί Ελληνας ευρωβουλευτής που (μετά από δέκα χρόνια αντιΣΥΝξεσηκωτική ΑΦΑΣΙΑ και υποταγή στον “τι κι αν είναι Κατοχικός” αντιπροσωποκοινοβουλευτισμό) θα ανακοινώσει στην Ευρωβουλή, πως στην Ελλάδα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το άρθρο 120Σ με ταυτόχρονη διεκδίκηση ποινικών και αστικών ευθυνών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;

 

G-M-R, 26 Μαΐου 2019

 

 

Λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη o υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής έχουμε περίπου στις 250 διαπιστεύσεις από όλα τα μεγάλα πρακτορεία, έχουμε ειδικούς απεσταλμένους από το εξωτερικό και από την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης». Ακόμα σημείωσε πως η υπηρεσία έχει δείξει ετοιμότητα και έχει εμπειρία, ενώ «είναι η πρώτη φορά βέβαια που το Κέντρο Τύπου είναι υπό την ομπρέλα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Είναι ένας χώρος ανοικτός, φιλόξενος το Ζάππειο, για τις επόμενες δύο μέρες, για τον εγχώριο και τον διεθνή Τύπο».

Να σημειώσουμε ότι το Ζάππειο Μέγαρο έχει μετατραπεί σε ένα διεθνές κέντρο Τύπου, όπου Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι θα καλύπτουν τις ελληνικές εκλογές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν έρθεί στην χώρα δημοσιογράφοι απο  όλες τις μεριές του κόσμου όπως από όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την Τουρκία.

 

Πηγή: paraskhnio.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΨΟΧΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!
Friday
24/05/2019
10:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
2

Παλιό σκίτσο, που έκτοτε έχει ίδια και απαράλλακτη συνέχεια, λόγω χρησιμοποίησης της ψήφου και μόνο ως μέσον της ποθητής ευημερίας Πατρίδας και Λαού, που επιμένει να μην έρχεται. Ας σκεφτούμε επιτέλους, γιατί;

 

 

G-M-R, 24 Μαΐου 2019

 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΨΟΧΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!

Τα όσα έγραψε ο Κώστας Παπουλής 30/8/2014 (link) δείχνουν σοβαρές ευθύνες στην ΛΑ.Ε. για την τότε ανοχή της ως “αριστερή πλατφόρμα” του ΣΥΡΙΖΑ.

Aνοχή η οποία συνεχίστηκε και μετά την συμφωνία στο Eurogroup της 20/2/15, με κατ’ αρχήν αμηχανία (εδώ), αντί κάθετης τοποθέτησης και ευθείας ρήξης, ενημερώνοντας παράλληλα τον λαό για τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις συνέπειες της συμφωνίας σε πατρίδα και Λαό.
Βέβαια, η από το 2010 ανοχή της φιλοευρωζωνικής πολιτικής Τσίπρα και η επίσης από το 2010 (έως και σήμερα), πολιτική αφασία/παράβαση καθήκοντος για τις δεκάδες μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, έφεραν μια ρήξη-μονόδρομο, πρώτα και κύρια για να μην εξαερωθεί
η “αριστερή πλατφόρμα” και η “έξωθεν αριστερή πολιτική μαρτυρία”, δηλαδή το πολιτικό μέλλον της ΛΑ.Ε.

 

Μετά τις εκλογές του 2015, η ανοχή στα ευρωζωνικά-μνημονιακά εγκλήματα, αντικαταστάθηκε από το ψευδεπίγραφο αριστερό-πατριωτικό- κλπ μέτωπο που η ΛΑ.Ε. κάθε τρεις και λίγο επικαλείται, αλλά ουσιαστικά, με την συμπεριφορά της, Μέτωπο Στήριξης της ΛΑ.Ε. ζητά και όχι ισότιμους συναγωνιστές. Συναγωνιστές που έχουν να προσθέσουν στο ζήτημα, “αντίσταση-απελευθέρωση από την Κατοχή”.

 

Η ΛΑ.Ε. και σήμερα πια, αρνείται να αντιμετωπίσει την παρούσα κατάσταση ως σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας – εσχάτη προδοσία. “Βλέπει” μόνο κατάχρηση εξουσίας-παράβαση καθήκοντος Τσίπρα που διώκει τον Λαφαζάνη, και έτσι μηνύει τον Τσίπρα γι αυτό του το παράπτωμα (εδώ), αρνούμενη μάλιστα κάθε επιστημονική-λαϊκή συμμετοχή υπέρ αυτής της της κίνησης (εδώ).

 

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ:
Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

 

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ:
Αν θέλουμε να ψηφίσουμε την ΛΑ.Ε, ΤΟΤΕ πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα ενισχύσουμε την μονόπλευρη (ως απορριπτική προτάσεων-δράσεων συν-ενεργοποίησης του άρθρου 120Σ, προτάσεων-δράσεων αντίστασης-απελευθέρωσης από την Κατοχή) “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτική της ΕΜΜΟΝΗ.

Η (εδώ) πατριωτική πρόταση αναμένει ΑΜΕΣΑ συνέργειες ευχόμενη να βρεθούν και ακόμα καλύτερες απελευθερωτικές προτάσεις και δράσεις, με μόνη προοπτική το ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Η άμεση ΣΥΝ-ενεργοποίηση για το ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, αποτελεί το μόνο ελαφρυντικό, στην έστω και σκεπτικιστική εκλογική ενίσχυση του ενσωματωμένου στην Κατοχική Λογική και αριστερού σεχταροπορτουνισμού (σεχταρισμός στα λόγια κοινοβουλευτικός οπορτουνισμός στην πράξη από: ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑ.Ε.) και των αντίστοιχου κοινοβουλευτικού οπορτουνισμού, δήθεν πατριωτικών, παραφυάδων της δεξιάς έως ακροδεξιάς πλευράς .

Λυπούμαστε (πραγματικά) που γράφουμε τόσο ωμά για την Εθνική απελευθέρωση (λόγω ανάγκης συνδυασμού με τις κατοχικές εκλογές). Ως δυναμικότερη όμως, και Ιστορικά συνδυασμένη τοποθέτηση για την Εθνική απελευθέρωση, διαβάστε το χθεσινό άρθρο του Στάθη.

 

 

Ημέρα Μνήμης: 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων με τους 353.000 νεκρούς
Sunday
19/05/2019
13:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

100 Χρόνια Ανέσπερης Μνήμης, 19 Μαίου 2019

 

 

Όσα χρόνια και να περάσουν οι κτηνωδία των Τούρκων προς τους Πόντιους δεν γίνεται να ξεχαστεί. Προσπάθησαν να αφανίσουν το ελληνικό στοιχείο με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.


Όταν ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα, το ημερολόγιο έγραφε 19 Μαΐου του 1919. Είχε ήδη προετοιμάσει το σχέδιο της εύσχημης εκκαθάρισης και του εκτοπισμού του πληθυσμού του Πόντου με εξοντωτικές πορείες θανάτου. Μία μέθοδος αφανισμού που και παλιότερα είχε χρησιμοποιηθεί, θα εφαρμόζονταν καθολικά. Ηλικιωμένοι, γυναίκες και μητέρες με τα παιδιά τους, οδηγούνταν σε πορείες με στόχο τον εκτοπισμό τους από τον Πόντο και την εξολόθρευσή τους στη διάρκεια των πεζοποριών. Σήμερα συμπληρώνονται 100 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα εκείνη. Εκατό χρόνια και η απαίτηση του ελληνικού λαού για μια συγγνώμη έστω και την ύστατη στιγμή για τη δικαίωση της εθνικής μνήμης ενισχύεται όλο και περισσότερο.

Πρ. Παυλόπουλος: «Να εκφράσουν τουλάχιστον μιάν ειλικρινή αναδρομική συγγνώμη»

Στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε στη συγγνώμη του απαιτούν τα θύματα από τους διώκτες τους, έστω και μετά από εκατό χρόνια, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς, οι Έλληνες, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι κατανοούμε, στο ακέραιο, την σημασία αυτής της Επετείου, οφείλουμε να αγωνισθούμε, αποφασισμένοι και υπό όρους αρραγούς ενότητας, ιδίως προς τις εξής κατευθύνσεις: Πρώτον, για ν’ αναγνωρισθεί διεθνώς η Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου, ως στίγμα βαρβαρότητας που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην ανθρώπινη μνήμη. Και, δεύτερον, για ν’ αναγκασθούν οι θύτες να εκφράσουν, τουλάχιστον, μιάν ειλικρινή αναδρομική συγγνώμη, αποκηρύσσοντας έτσι την ως τώρα ανίερη τακτική της αδίστακτης παραχάραξης των, κατά γενική ομολογία, αμάχητων ιστορικών τεκμηρίων».

(more…)

Ένωση Εισαγγελέων για Εξάρχεια: Άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών
Saturday
06/04/2019
12:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Εξάρχεια
0

Σχόλιο G-M-R : Αυτό το βλέπει η Ένωση Εισαγγελέων; Το ΑΛΛΟ το ΜΕΓΑΛΟ ΑΒΑΤΟ (ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ – βλέπετε εδώ άρθρο του κάποτε συναγωνιστή Πέτρου Μηλιαράκη, για τις ευθύνες της δεύτερης) δεν το βλέπει η Ένωση Εισαγγελέων (εδώ η σχετική απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για πραγματοποίηση πανδικαστικού συνεδρίου για την συνταγματικότητα των μνημονίων και εδώ στα comments), η οποία διαθέτει καλύτερη όραση, όχι όμως και επαρκή Εισαγγελικο/Δικαστική ΘΕΛΗΣΗ;

 

 

newsbeast.gr, 5 Απρ. 2018

 

Δύο λιμενικοί στο νοσοκομείο

Για «άβατα κολαστήρια έκνομων ενεργειών» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τη νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια, όπου 50 άτομα επιτέθηκαν σε κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε σπίτι της περιοχής.

Ένας από τους λιμενικούς υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο. Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος:

Εξ αφορμής της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού το οποίο με επικεφαλής Εισαγγελικό λειτουργό διενεργούσε κατ’ οίκον έρευνα προς εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων, και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανδρός του Λιμενικού και τον άμεσο κίνδυνο ζωής του συναδέλφου, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει την επιτακτική ανάγκη:

  • λήψης κατάλληλης εκπαίδευσης, εξοπλισμού και μέτρων ατομικής προστασίας των Εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας,
  • αποτελεσματικής κατά Νόμον αντιμετώπισης των συμπεριφορών εκείνων που έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας σε άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Σκληρό παζάρι με τους θεσμούς για το νέο νόμο Κατσέλη
Monday
25/03/2019
00:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R :   Με ποιους ΘΕΣΜΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ; Με τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ παζαρεύουν την παραμονή τους στην εξουσία, οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

Τι θέλουμε να πούμε; ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ακούει Θεσμούς και δεν τσουβαλιάζει για δόλια παραπλάνηση και εσχάτη προδοσία σε μια δικογραφία, Κυβέρνηση και τους πηγαινοερχόμενους Βρυξέλλες – Αθήνα εκπροσώπους “Θεσμών”, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει στα χέρια του, αλλά προσποιείται μειωμένο καταλογισμό (“δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε”, η κατά το λαϊκά λεγόμενο “κάνω τον βλάκα”).”

Αυτή η αντιμετώπιση μπορεί να ενώσει απελευθερωτικά τους Έλληνες, όχι τα παρακάλια για συνένωση των (ΔΗΘΕΝ αριστερών – ΔΗΘΕΝ πατριωτών) εν καιρώ Κατοχής ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ.


 

 

G-M-R, 20 Μαρ. 2019

 

 

 

Με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά κυβέρνηση και θεσμοί εξακολουθούν να αναζητούν συμβιβαστική λύση για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη.

Στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το ΕuroWorking Group της Δευτέρας ώστε αμέσως μετά να ανοίξει ο δρόμος για την κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή του νέου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι το άτυπο Eurogroup της 5ης Απριλίου το οποίο θα ξεκλειδώσει τη δόση του 1 δισ. ευρώ για την Αθήνα.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στην περίπτωση που οι συνομιλίες μεταξύ των δυο πλευρών δεν έχουν θετική κατάληξη και οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν να πιέζουν προκειμένου να μπει ψαλίδι στον αριθμό των δανειοληπτών οι οποίοι θα ωφεληθούν από το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας τότε η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μονομερή νομοθέτηση των νέων ρυθμίσεων.

(more…)

Κριτική ασκούν οι εισαγγελείς για τον νέο Ποινικό Κώδικα
Thursday
21/03/2019
00:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
2

Σχόλιο G-M-R : Αυτά από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος. Από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, τι γίνεται με εκείνο το πανδικαστικό συνέδριο για την μνημονιακή συνταγματικότητα (η όχι); Η κυρία Β.Θάνου (και οι συν αυτή βεβαίως) που πραξικοπηματικά αγνόησαν την απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης (εδώ), απολαμβάνει τα ανταλλάγματα της Τσιπραίϊκης πολιτικοδικαστικής διαπλοκής, επομένως οι τωρινή εκπροσώπηση των Δικαστών και Εισαγγελέων “έχει το ελεύθερο” να εκτελέσει την συγκεκριμένη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Μήπως μεσολαβούν έτερα ανομολόγητα πολιτικοδικαστικά κονέ;


 

 

G-M-R, 19 Μαρ. 2019

 

 

 

Τον «κίνδυνο κλονισμού της κοινωνικής ειρήνης και δημόσιας ασφάλειας, αίσθημα ατιμωρησίας» από ορισμένες ρυθμίσεις που προβλέπονται στα σχέδια των κωδίκων Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας επισημαίνει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση «επικροτεί τη νομοθετική πρωτοβουλία ριζικής αναμόρφωσης των κωδίκων της ποινικής δικαιοσύνης προς τον σκοπό της επιτάχυνσης, ποιοτικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ποινικής δίκης» επισημαίνοντας ότι αποτελεί πάγιο και επιτακτικό αίτημα του κλάδου. Ωστόσο, προχωρά σε παρατηρήσεις για ρυθμίσεις που προκαλούν, όπως λέει, εύλογη ανησυχία και καλεί την πολιτεία να λάβει σοβαρά υπόψη τις βελτιωτικές της προτάσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση των σχεδίων των κωδίκων Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας,

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επικροτεί τη νομοθετική πρωτοβουλία ριζικής αναμόρφωσης των κωδίκων της ποινικής δικαιοσύνης προς τον σκοπό της επιτάχυνσης, ποιοτικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ποινικής δίκης, που αποτελεί πάγιο και επιτακτικό αίτημα του κλάδου.

(more…)

Συγκλονιστική ομιλία του Έβο Μοράλες: Οι αντίπαλοι μου έλεγαν ότι δεν θα εκλεγώ, μετά μου είπαν ότι δεν θα κρατήσω ούτε τρεις μήνες. Κυβερνάω 13 χρόνια… (vid)
Tuesday
19/03/2019
00:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

Σχόλιο G-M-R :    Να, σύμφωνα με τα έργα του Μοράλες, η βάση ενότητας για εκδίωξη εξάρτησης-διαφθοράς. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τιμιότητα-δικαιοσύνη (όπως τόνισε ο Μοράλες, σε άλλες μεταφράσεις αποδόθηκε ως αλήθεια/ειλικρίνεια-τιμιότητα), πράγματα που δεν καλλιεργεί ο “τι κι αν είναι Κατοχικός” αντι-προσωπευτικός κοινοβουλευτισμός (βλέπετε τις δεκάδες δικογραφίες δόλιας παραπλάνησης-εσχάτης προδοσίας σε βαρος του λαού και της χώρας, που ο Αρειος Πάγος διαβίβασε στη βουλή, τις οποίες, ΚΑΤΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΓΝΟΗΣΑΝ εντός και εκτός Βουλής, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ σε σπάνια ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, από Χρυσή Αυγή μέχρι ΚΚΕ, ΛΑ.Ε.- Ζ. Κωνσταντοπούλου, ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Αυτά (ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) καλλιεργούνται σε αγώνες επί ζημία και όχι σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ αντιπαραθέσεις και επιδείξεις (βλέπετε “κατάληψη” της Ακρόπολης, σκαρφάλωμα μεσόκοπων πολιτευόμενων σε οροφή κλούβας ΜΑΤ και άλλες γελοιότητες δίκην ΖΟΡΟ) προς όφελος επιδιώξεων των κομματικών ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.

 

 


 

 

G-M-R, 18 Μαρ. 2019

 

 

 

«Χαιρετάμε ιδιαίτερα τον αδελφό Αλέξη Τσίπρα». Με αυτόν τον χαιρετισμό ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του το βράδυ της Πέμπτης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Η παρέμβαση και οι πληροφορίες που μας έδωσε ο Πρωθυπουργός ήταν σαν να μίλησε για την Βολιβία» πρόσθεσε, μιλώντας για τα κινήματα στη χώρα του.

 

Δείτε σχετικό video εδώ.

Ο Μοράλες αναφέρθηκε στην ειρηνική επανάσταση που έφερε τον ίδιο, ως εκφραστή των ιθαγενών και των περιθωριοποιημένων τάξεων της Βολιβίας στην εξουσία. Ο Μοράλες τόνισε πως στη χώρα του υπήρξε ένας ξεσηκωμός εκείνου του τμήματος του πληθυσμού που ήταν για χρόνια το πιο εξευτελισμένο και παραμελημένο και περιθωριοποιημένο κομμάτι της χώρας.

Όπως πρόσθεσε ο λαός αποφάσισε πως δεν μπορούσε να παραμένει κάνοντας αντίσταση 500 χρόνια και αποφάσισε να ξεπεράσει το στάδιο της αντίστασης και να ανακτήσει τον πλούτο της γης του.

(more…)

Ένταση ξανά στην Καλαμάτα, στον αέρα το συνέδριο της ΓΣΕΕ
Sunday
17/03/2019
19:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R :     Εντάσεις για λογαριασμό των κομματικών εντολέων, ερήμην της εργατικής τάξης. Βεβαίως, όταν επί δεκαετίες το κομματικοσυνδικαλιστικό κατεστημένο αφήνει στο απυρόβλητο την επικρατούσα στην Δικαιοσύνη φιλεργοδοτική δικαστική συμπεριφορά, η ακόμα χειρότερα αν αγνοεί την προσφυγή στη Δικαιοσύνη με τη σύμφωνη γνώμη των καθοδηγητών (τι φρούτο κι αυτό) του κάθε κόμματος, επόμενο είναι, να αναπτύσσονται, ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ιδιαιτερότερες κομφορμιστικές σχέσεις μεταξύ των “εκλεγμένων”(*) κομματικών συνδικαλιστών και των εργοδοτών. Συγκρίνετε αυτές τις συνδικαλιστικές εντάσεις με τις επί δεκαετία αναποτελεσματικές (ίσως και δήθεν;) αντιμνημονιακες εντάσεις…
(*)είναι φυσικό οι εργοδότες να αγκαλιάζουν ποικιλοτρόπως τους αντι-προσώπους των εργαζομένων (όσοι ξέρουν από συνδικαλισμό και συνδικαλιστικές εκλογές με συμμετοχή και εκπροσώπων του εργοδότη μπορούν να πουν ατέλειωτες ιστορίες), ούτως ώστε η “τάξη” των αντι-προσώπων να χρησιμεύει ως αμορτισέρ απορρόφησης των εντός της επιχείρησης ταξικών κραδασμών. Άντε μετά να τολμήσει μη κομματικός, μη εργοδοτικός υποψήφιος, να βάλει υποψηφιότητα, θα βρεθεί απολυμένος, με τους επαγγελματίες αντι-προσωπους να σφυρίζουν αδιάφορα. Κάτι αντίστοιχο με την εικόνα των κομματικών αντιμνημονιακων που βλέπουν τον πολίτη ως ψηφοφόρο/οπαδό, ΟΧΙ ως ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ.


 

 

G-M-R, 15 Μαρ. 2019

 

Τεταμένο είναι και σήμερα το κλίμα στην Καλαμάτα, όπου το συνέδριο της ΓΣΕΕ που προγραμματιζόταν να ξεκινήσει το πρωί, δεν έχει ακόμα ανοίξει τις εργασίες του, με τη διεξαγωγή του να βρίσκεται στον «αέρα».

Το απόγευμα επικράτησε ένταση ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της διοίκησης, με το ΠΑΜΕ να καταγγέλλει «προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ».

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, «δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες. Το ρόλο τους τον έχουν υποκαταστήσει συναδέλφισσες καμαριέρες των ξενοδοχείων που όλες αυτές τις μέρες μοιράζουν τυχαία τις κάρτες αντιπροσώπων σε πισίνες, δωμάτια και εστιατόρια».

Υπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε και την Πέμπτη, όταν μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν εισβολή, ακυρώνοντας στην ουσία την εκδήλωση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ «προς τιμήν των 100 χρόνων της Συνομοσπονδίας».

Οι σεκιούριτι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα περισσότερα από 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ που βρέθηκαν στο χώρο. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

«Όρθια Ελλάδα» ο νέος πολιτικός φορέας από Μητρόπουλο – Ρωμανιά
Saturday
09/03/2019
11:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Αλέξ. Μητρόπουλος Γιώρ. Ρωμανιάς
0

Σχόλιο G-M-R :  Εμείς θα καταγγέλλουμε, θα μηνύουμε, θα αντιστεκόμαστε, θα τρώμε ξύλο, χημικά, πλαστικές σφαίρες, αποκλεισμό από δημόσιες θέσεις, θα χάνουμε τα σπίτια μας, την σύνταξη μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα υποφέρουν, η πατρίδα θα είναι δέσμια (δούλη) της παγκοσμιοποιημΕΕνης-ΝΑΤΟδεσμευμένης διακυβέρνησης. Ταυτόχρονα, μερικοί δήθεν αντιμνημονιακοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, που το λεξιλόγιο τους έχει διαγράψει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (οι υποτιθέμενοι έγκριτοι νομικοί-οικονομολόγοι), ζητούν από τους πολίτες να ενισχύσουν, και τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό και τις εν καιρώ Κατοχής πολιτικές τους φιλοδοξίες (με το αζημίωτο σε βουλή-ευρωβουλή) και την ενότητα ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, με την ελπίδα η ΥΠΟΤΑΓΗ να συγκινήσει την ΑΡΠΑΓΗ.

Ζητείστε ψήφο από τον κο Παπαδάκη, από τον κο Αυτιά με τους οποίους καθημερινά δουλεύετε την Ελληνική Κοινωνία πονηροί πολιτευτές.

Και κάτι τελευταίο πονηροί πολιτευόμενοι: Μην έχετε ακουστά περί άρθρου 120Σ;

Υ.Γ.: τι έεεεελεγαν οι πονηροι πολιτευόμενοι για μνημονιακά εγκλήματα και εθνικό νόμισμα εδώ και εδώ αντίστοιχα.

 

G-M-R, 6 Μαρ. 2019

 

Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές – Στη δημοσιότητα η ιδρυτική του διακήρυξη

Έτοιμο το νέο κόμμα που είχαν προαναγγείλει ο δικηγόρος- οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς και ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Και το όνομα αυτού «Όρθια Ελλάδα».

Στη νέα πολιτική κίνηση συμμετέχουν οι Διονύσης Χιόνης, η Μαρία Ναυροζίδου, Αντωνιάδης Ιωάννης, Γαβριήλ Γεώργιος, Λιαροκάπης Βελισσάριος, Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, Οικονομίδης Σπυρίδων, Πολυμένης Βασίλειος και Στρογγύλης Κομνηνός.

 Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές.

Η ανακοίνωση της ΕΝΥΠΕΚΚ

«Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών της ΕΝΥΠΕΚΚ.

(more…)

Η άγνωστη επιστολή Πικραμμένου σε Ομπάμα μια ημέρα πριν τις εκλογές του 2012
Saturday
09/03/2019
02:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R :   Τεκμήρια ΕΝΟΧΗΣ. Να’ ναι καλά η ενδοαντιμνημονιακή φαγωμαροϊδιοτέλεια, φαγωμάρα ΚΑΙ ιδιοτέλεια, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ στον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.


G-M-R, 8 Μαρ. 2019

Παρέμβαση του τότε Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την 18 Ιουνίου του 2012, είχε ζητήσει ο τότε υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος για να αποτραπεί η επιβολή των Capital Controls.   

Μιλώντας στο American College of Greece, σχετικά με τον αμερικανικό ρόλο στην ελληνική κρίση χρέους, ο κ. Πικραμμένος αναφέρθηκε σε ενημέρωση που είχε από τον τότε κεντρικό τραπεζίτη Γιώργο Προβόπουλο, ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει απορρίψει την περαιτέρω αύξηση του ορίου του ELA για τις ελληνικές τράπεζες(κάτι πάντως που διαψεύδουν πηγές της ΕΚΤ).

Έτσι, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός «συντάξαμε επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο και εκλήθη ο Αμερικανός πρέσβης Σάββατο πρωί για να την παραλάβει». Ο Αμερικανός πρέσβης επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι ο κ. Ομπάμα είχε λάβει την επιστολή μπαίνοντας στο Air Force One για να ταξιδέψει στη σύνοδο του G20 στο Μεξικό.

(more…)

123..