ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ: ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
Saturday
29/02/2020
10:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

Σχόλιο GMR:   Στο συνημμένο συμπυκνώνεται με άριστο τρόπο,  η αναγκαία αντιστασιακή-απελευθερωτική δράση. Στην ΕΔΩ πρόταση της G-M-R  περιγράφονται επαρκώς αρχές-τεκμηριώσεις-κομβικά σημεία- επιχειρησιακό σχέδιο-τακτικές για την απελευθέρωση και την ανα-σύνθεση του Ελληνισμού.

Εντάσσουμε την πρόταση του ithaca net στην πρόταση της G-M-R, στην παράγραφο 2α.

 

 

IthacaNet, 28 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

Η «Συναδελφική Κομπανία» στην Κεφαλονιά είναι ένα ασήμαντο απομεινάρι των μεγάλων λαϊκών συσπειρώσεων της περιόδου 2010-13. Μια οργάνωση φτωχών για φτωχούς. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Σπίθα Κεφαλλήνων και στην πλατεία Αργοστολίου. (Ήταν μια πλατεία, που τα κόμματα ουδέποτε πλησίασαν. Και το “γιατί” φαίνεται στη Διακήρυξη της).

Εξακολουθούμε να είμαστε το ενωμένο ετερόκλητο, ιδεολογικά και κομματικά, πλήθος, αλλά σε σμίκρυνση πια. Οι «πολιτικά», δηλαδή οι ιδεολογικά και κομματικά, σκεπτόμενοι έχουν αποχωρήσει, για να διατηρήσουν την ιδεολογική τους καθαρότητα. Εμάς μας ενώνουν η Αριστοτελική Φιλία, η Χριστιανική Αγάπη; η Αλληλοβοήθεια και η Αλληλεγγύη προς τρίτους, ο Πλατωνικός Έρωτας-Λόγος και ο κοινός σκοπός: Απελευθέρωση Πατρίδας με Δημοκρατία και Ελευθερία.

Είχαμε λάβει από τότε το μήνυμα πώς μόνο η Ενότητα του λαού μπορεί να συγκροτήσει αποτελεσματική πολιτική δύναμη. Δεν ακουστήκαμε και έκτοτε κρατάμε αναμμένη μια μικρή σπίθα, προσπαθώντας και περιμένοντας να τη δούμε να γίνεται φωτιά ανατροπής και δημιουργίας.

(more…)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ
Saturday
15/02/2020
19:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

 

IthacaNet, 15 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Σε όλες τις τελευταίες μετανεωτερικές ριζικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, υπάρχει μία διαβολική σύμπτωση:

Ξεκινούν από μία προπαγάνδα κάποιων ΜΚΟ, για να υιοθετηθούν από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς και να ωφεληθούν, εντελώς συμπτωματικά, κάποιες λίγες εταιρείες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο μία.

Φυσικά, όλα γίνονται για το καλό μας και για το καλό της φύσης. Πώς, όμως, γίνεται κάθε φορά αυτό το καλό να το πληρώνουν πάντα οι πολλοί και να κερδίζουν οι λίγοι; Περίεργη σύμπτωση, που ουδέποτε απασχόλησε τους διανοούμενους, που υποστηρίζουν αυτούς τους μετανεωτερισμούς!

Η είδηση:

«Ο Συνασπισμός για τον καθορισμό πραγματικών τιμών ζωικών πρωτεϊνών» (TAPPC), με έδρα το Άμστερνταμ, που συγκεντρώνει ομάδες περιβαλλοντικής ευεξίας και καλής διαβίωσης των ζώων, ασκεί πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ένα σχέδιο απομάκρυνσης των Ευρωπαίων από τα αγαπημένα τους κοτόπουλα, κεφτεδάκια και μπριζόλες»[i].

Σαν άμεση λύση, προτείνουν απότομη αύξηση της τιμής του κρέατος με την επιβολή ενός φόρου «βιωσιμότητας» ύψους 40% πάνω στις τιμές του κρέατος και των γαλακτοκομικών. Προτείνουν να ξεκινήσουν μαλακά, π.χ. 1 ευρώ το κιλό στο 2022-23 για να αυξηθεί σε 4-5 ευρώ το κιλό στη συνέχεια, έτσι ώστε το 2030, η κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών να έχει μειωθεί κατά 67%.

(more…)

Οι ανθρωπιστές από τα lidl εναντίον των ανθρώπων
Saturday
08/02/2020
17:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet Μεταναστευτικό ΜΚΟ
0

 

 

IthacaNet, 8 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

 

Τώρα, που οι αντικαπιταλιστές ταυτίζονται με τους καπιταλιστές, ήρθε η ώρα εμείς οι Ορθόδοξοι και ανΟρθόδοξοι Έλληνες να μιλήσουμε για ταξική πάλη.

Βγήκε η κυβέρνηση της ΝΔ να μας πει ότι θα βάλει τάξη στις ΜΚΟ. Την ίδια ώρα, τα μηνύματα από τα νησιά του Αιγαίου και από τον ξεσηκωμό των επενδυτών της Μόριας λένε ότι ΜΚΟ, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες καθοδήγησαν τους φιλοξενούμενους. Και μάλλον, έχουν δίκιο. Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε πρόσφατη “ειρηνική” ανθρωπιστική διαδήλωση αντιφασιστών / αντιεξουσιαστών και στη δεύτερη, μια παλιότερη ανθρωπιστική αντίληψη του ίδιου χώρου:

 

 

Αν είχαμε δημοκρατία, θα ξέραμε πόσοι από αυτούς μισθοδοτούνται ως εθελοντές σε ΜΚΟ.

(more…)

ΧΩΡΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Χ.Ε.Χ.) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Tuesday
04/02/2020
20:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
0

 

 

Δίκτυο Ιθάκη, 4 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

Η ασήμαντη ομάδα «Συναδελφική Κομπανία Κεφαλονιάς» έδειξε σε σειρά άρθρων τη σχέση της δήθεν ελεγχόμενης διακίνησης ναρκωτικών, με τα κόμματα, τους λαθραίους εμπόρους ναρκωτικών και τους νόμιμους προπαγανδιστές – διακινητές, που είναι οι ΜΚΟ, τα δήθεν φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομηχανίες.

  • Εμείς ζούμε στην Κεφαλονιά και με αυτή θα ασχοληθούμε, σαν μικρογραφία όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα. Συμπεράσματα αντλούμε από την εμπειρία μας και όχι από θεωρίες. Η προσεκτική θεώρηση των πράξεων και των πραγμάτων γεννά τις θεωρίες. (Δεν ξεκινάμε την αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης από ιδεολογίες. Πρόκειται για μάθημα, που διδάσκει ο Χρήστος Γιανναράς, αντλημένο από τον Ηράκλειτο, τον Αριστοτέλη και την αρχαιοελληνική και ελληνορθόδοξη εκκλησιαστική αντίληψη της ζήτησης Αληθείας και Γνώσης).

Έχουμε και λέμε:

– Η αναδημοσίευση έγινε μόνο από δύο ιστοσελίδες, που πρόσκεινται στην αριστερά. Οι υπόλοιπες σιώπησαν.

– Δεν συγκινήθηκε κανένας τοπικός οργανισμός, φορέας ή πρόσωπο (πλην Σπ. Αλεβιζόπουλου και Τάσου Καβαλλιεράτου, που το αναδημοσίευσαν στις ιστοσελίδες τους και επικοινώνησαν μαζί μας).

– Σιώπησε το τοπικό ΚΚΕ, η ΕΛΜΕΚΙ και οι σύλλογοι γονέων, που επηρεάζονται από το κόμμα, αν και το κεντρικό ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο σε αυτή την εξέλιξη.

(more…)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
Wednesday
16/10/2019
15:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ
0

 

 

IthacaNet, 15 Οκτωβρίου 2019

 

 

Η Ελλάδα και η Βόρεια Κύπρος είναι κατεχόμενες χώρες, σύμφωνα με τον ορισμό της Κατοχής της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. (Για την Κύπρο είναι σαφής η Κατοχή, για όλο τον κόσμο, εκτός από τους Έλληνες και Κύπριους ενδοτικούς πολιτικούς. Για την Ελλάδα σας παραπέμπουμε στην απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ: UN General Assembly Resolution 2625 (XXV) of 24 October 1970)

Ο Εποικισμός, σύμφωνα με το άρθρο 49 της Συνθήκης της Γενεύης απαγορεύεται.
Όπως αλλιώς κι αν προσπαθείς να το πεις, εποικισμός είναι η οργανωμένη εισαγωγή ξένων με σκοπό την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού.
Εποικισμός είναι, είτε αυτό συνέβη στη Βόρεια Κύπρο τότε είτε αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα.

Σήμερα, που οι Τουρκοκύπριοι είναι δυσαρεστημένοι από την Τουρκική Κατοχή, οι έποικοι καταπατητές είναι εκείνοι που έχουν λόγους να στηρίζουν την Κατοχή. Οι έποικοι και οι ενδοτικοί Ελληνοκύπριοι αστοί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΑΞΙΚΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ “ΑΡΧΟΥΣΑΣ” ΤΑΞΗΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ 1% ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

(more…)

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ
Sunday
15/09/2019
19:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

 

IthacaNet, 14 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου , είπαν Όλοι ΟΧΙ σε κάτι που θα γίνει. (Δεν έχει σημασία τι).

Σε κάτι που ήδη γίνεται, αφού έχει όλες τις άδειες και έχουν ξεκινήσει οι εκσκαφές.

“ΑΣΧΕΤΟ” 1
(Όταν πρέπει να πουν ΌΧΙ στον παράνομο πλουτισμό, στην εκμετάλλευση , για ίδιον όφελος, μιας δημοτικής υπαλληλικής θέσης ,δεν το λένε, Έτσι κι αλλιώς, πάντα άλλοι πληρώνουν το λογαριασμό. Ποτέ ο “φύλακες”).

Δεν έχει σημασία πότε, ποιος και πώς. Σε μικρό τόπο γνωριζόμαστε.


“ΑΣΧΕΤΟ” 2
Η “ιερά” Σύνοδος των δεσποτάδωνε επισημοποίησε την κατάργηση της τελευταίας πρωτοχριστιανικής εκκλησίας στην Ελλάδα. (Συναδελφική Εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και Ευαγγελίστριας Φαρακλάτων).
(Ούτε για αυτό το θέμα ενδιαφέρθηκε κάποιος από τους έρημους και απρόσωπους πολιτικούς εκπρόσωπους. Είχαν δηλώσει αναρμόδιοι).


“ΑΣΧΕΤΟ” 3
Αν αποφάσιζαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Ο λαός; Οι γείτονες; Οι ενορίτες; Πώς θα είχαν τα πράγματα;

Την απάντηση μας δίνει στην εικόνα ο δολοφονημένος από βενιζελικούς Ίων Δραγούμης.


Συγκρίνατε την αντίληψη που έχει για το λαό σήμερα η “διανόηση” με εκείνη που υπήρχε κάποτε ως ζώσα πραγματικότητα. – Αυτά από τον “πατέρα του εθνικισμού”, όπως τον έλεγαν οι επιλεκτικοί στη μνήμη ναζιστές χρυσαυγίτες.

(more…)

Ο Δρόμος προς την Ελευθερία απαιτεί Αλήθεια, Αγάπη και Τελειότητα. Δεν είναι εύκολος και δεν είναι κοινοβουλευτικός
Tuesday
27/08/2019
22:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

 

 

IthacaNet, 10 Ιουλίου 2019

 

 

Ο δρόμος προς την ελευθερία απαιτεί αγάπη. Η Αγάπη είναι Ελευθερία, γιατί κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει, αναγκαστικά. Είναι και Έρωτας, για τον ίδιο λόγο. Η Αγάπη όλα τα Νικά. Και Έρως ανίκατε μάχαν, … (Έρωτα ανίκητε στη μάχη Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη, συ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις, συ που ξενυχτάς τα κορίτσια με τα τρυφερά μάγουλα, που δρασκελάς πάν” από θάλασσες και τρυπώνεις στους κήπους, κανείς δε γλυτώνει από “σε, μήτε Θεός μήτε θνητός… Σοφοκλέους, Αντιγόνη).

Ο δρόμος προς την Ευδαιμονία Όλων δεν μπορεί να είναι κοινοβουλευτικός. Το κοινοβούλιο φτιάχτηκε μαζί με τις τράπεζες και το χάρτινο/πιστωτικό χρήμα ( Αγγλία, 1688/1693). Δεν δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τους λαούς, αλλά μια Ολιγαρχία. Και γέννησε μια Αυτοκρατορία.

Ο δρόμος προς την Ευδαιμονία Όλων είναι Εκκλησιαστικός. Οι Έλληνες επινόησαν την Εκκλησία του Δήμου και την Εκκλησία του Χριστού, σαν κοινωνία, που χωρά τους πάντες. Επινόησαν την εκκλησιαστική Δημοκρατία, για να αποφεύγουν εμφύλιους, ταξικούς, θρησκευτικούς, φυλετικούς. Η δημοκρατία προϋποθέτει καλές σχέσεις, αλληλοκατανόηση, σεβασμό του άλλου.

(more…)

Για την Ανεξαρτησία της πατρίδας και την Ελευθερία και Ευημερία των ανθρώπων
Wednesday
12/06/2019
23:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

Σχόλιο GMR :   Λάβαμε την Πρόταση Ήθους θέματος και την αναρτούμε, με την εξής προσθήκη της GMR: η εδώ τελευταία ανάρτηση-πρόταση μας, συμβάλλει στην πρόταση της ithacanet, με κατάθεση, ψυχής, δυνατοτήτων, οργάνωσης, ενότητας, όλα τριπλοσυνδυασμένα αγωνιστικά- δικαιϊκά- πολιτικά (βάσει πολιτικών αρχών όχι βάσει πολιτικών αρχηγών).

 

 

IthacaNet , 10 Ιουν. 2019

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Προς τη Συνάντηση της 10ης Ιουνίου 2019

Ανταποκρινόμαστε στην πρόσκληση φίλων, για να γράψουμε συνοπτικά κάποιες σκέψεις μας, που σχετίζονται με την πολιτική κατάσταση της Κατοχής και τις εκλογές της 7/7/2019.

Είναι φανερό ότι η συνάντηση γίνεται κάτω από πίεση και σκοπό έχει όσα πολιτικά πρόσωπα και φορείς έχουν αποτύχει να εκπροσωπηθούν στη Βουλή να ενωθούν, επιδιώκοντας το πολυπόθητο 3%. Αυτές οι επιδιώξεις ενδιαφέρουν ελάχιστους από το λαό και στην πραγματικότητα όσοι συγκεντρωθούν έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, για την αμαχητί παράδοση του λαού στη λεηλασία.

Τα επίθετα «αντιμνημονιακός», «δημοκρατικός», «πατριωτικός» στην αφίσα της πρόσκλησης για όσους συναντηθούν δείχνουν αυταρέσκεια και οι φορείς οφείλουν να τα αποδεικνύουν. Αν εμείς είμαστε πατριώτες και δημοκράτες, κάποιοι άλλοι θα το πουν, κρίνοντας τις πράξεις μας. «Εμείς» είμαστε ένα ολιγομελές απομεινάρι των οργανώσεων, που ξεκίνησαν το 2010, όπως το GetGreeceBack, Σπίθα, συνελεύσεις πλατειών, οργανώσεις υπερχρεωμένων, κινήματα χωρίς μεσάζοντες, συνεργατικές ομάδες παραγωγών κλπ.

(more…)

Με τι ψυχαγωγούνται οι Αγγλοσάξονες
Thursday
21/03/2019
04:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet
0

 

 

IthacaNet, 20 Μαρ. 2019

 

Ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι ανώτερος και πρέπει να του μοιάσουμε.

Από το 2014, αναμεταδίδεται από το πρώην κρατικό “Κανάλι 5” του BBC, ένα Reality σόου που αναδεικνύει τις «ηρωικές προσπάθειες» των enforcement officers (Δυνάμεις Επιβολής) του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου… να εισβάλουν και να πετάξουν ανθρώπους και προσωπικά αντικείμενα έξω από τα σπίτια οφειλετών!

Τίτλος της ψυχαγωγικής σειράς Can’t pay? We’ll take it away (Δεν μπορείς να πληρώσεις; Στο παίρνουμε).
Παραθέτουμε στο τέλος τα διαφημιστικά της (trailers), για να το δείτε με τα μάτια σας. Σε αυτά, ο εκφωνητής δίνει το στίγμα της εκπομπής: «
Τέλος τα λεφτά; Τέλος και οι δικαιολογίες!»

Έγραψε στο πρώτο video ένας σχολιαστής πως είναι απαράδεκτο να εξακολουθεί να παίζει σειρά η οποία παρουσιάζει ως ψυχαγωγία το να βλέπεις ανθρώπους [πολλοί εκ των οποίων, αν δείτε μερικά επεισόδια, είχαν πράγματι οικονομικά προβλήματα και δεν ήταν λαθρομετανάστες ή εκμεταλλευτές], να χάνουν βιαίως τα σπίτια τους ή τα μέσα μετακίνησής τους. Το σχόλιο αυτό πήρε τα περισσότερα “like”. (ΠΑΝΤΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ).

(more…)

Θα βρεθούμε, όταν όλοι μαζί, όταν όλοι εμείς συναντηθούμε.
Saturday
09/03/2019
17:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Ithacanet
0

 

IthacaNet , 8 Μαρ. 2019

 

 

Το ανυπέρβλητο και έτσι χιλιοτραγουδισμένο αυτό τραγούδι των Μαυρουδή – Γκαϊφίλια κάθε φορά που το ακούμε, μιλάει σε όλο μας το είναι. Ποιος ξέρει γιατί;

Με αφορμή αυτό ο συναγωνιστής μας από την IthacaNet, μας πάει ένα βήμα παραπέρα.

Θα βρεθούμε, όταν όλοι μαζί, όταν όλοι εμείς συναντηθούμε. Όχι “όλοι όσοι δηλώνουν “πατριώτες”, αλλά ΟΛΟΙ όσοι ταλαιπωρούνται από αυτό που ζούμε.

Προσωπικά, ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”. Δεν ξέρω αν είμαι και δεν είμαι εγώ αυτός που θα με κρίνει. Οι πράξεις του καθενός και του κάθε κόμματος δείχνουν και κρίνονται από άλλους. Και “μηδένα προ του τέλους μακάριζε”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” ΤΗΣ. Σήμερα έχουμε κατακτητές και δοσίλογους πολιτικούς. Πολιτική οργάνωση, που δεν προτάσσει την απελευθέρωση των Ελλήνων και της πατρίδας από τη δαγκάνα των τραπεζιτών, δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση που δεν προτάσσει τη διαγραφή κρατικού και ιδιωτικού χρέους δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που κρύβει πίσω από κάθε είδους ταξικές ή/και πατριωτικές κορώνες ότι το χρήμα είναι ιδιωτικό δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Οργάνωση, που δεν μιλά για δημόσιο/δημοκρατικό χρήμα δεν μπορεί να είναι πατριωτική. Πολιτική οργάνωση που δεν δηλώνει ακύρωση ΟΛΩΝ των Νόμων, Συμβάσεων και αλλαγών ιδιοκτησίας στην κατοχική περίοδο δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που δεν δηλώνει επιστροφή στον προηγούμενο κάτοχο (Ιδιώτη και κράτος) των απαλλοτριωμένων, χαρισμένων, φτηνά νοικιασμένων και πουλημένων σε ξένους δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Πολιτική οργάνωση, που επιδιώκει όλα αυτά και δεν προετοιμάζει το λαό ΑΠΟ ΤΩΡΑ για παλλαϊκή άμυνα δεν μπορεί να είναι πατριωτική.

Και παλλαϊκή άμυνα υπάρχει μόνο όταν οι Έλληνες είναι οργανωμένοι σε κοινότητες – εκκλησίες – δήμους και το πολίτευμα είναι δημοκρατία. Μόνο στη δημοκρατία, ο πολίτης είναι οπλίτης. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ και δεν τα συνοδεύουν από πράξεις, μερικές των οποίων περιέγραψα, επιδιώκουν μόνο, μια είσοδο στην κατοχική βουλή. Τίποτε άλλο.

Τα κόμματα (όπως και οι ιδεολογίες) υπάρχουν για να διαιρούν. Δεν μπορούν να ενώσουν. Και οι αυτόκλητοι σωτήρες ξεχνούν ότι «ο ταπεινώνων εαυτόν υψωθήσεται»..

Η μόνη μορφή οργάνωσης, που μπορεί να ενώσει και να οδηγήσει σε ειρηνική επανάσταση βρίσκεται στη φράση «Πάλιν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ἐὰν δύο ὑμῶν συμφωνήσωσιν ἐπὶ τῆς γῆς περὶ παντὸς πράγματος οὗ ἐὰν αἰτήσωνται, γενήσεται αὐτοῖς παρὰ τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. Οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν.».

Απόδοση στα νέα Ελληνικά

«Ἐπίσης σᾶς λέγω, ὅτι ἐὰν δύο ἀπὸ σᾶς, εἰς τὴν γῆν, συμφωνήσουν νὰ ζητήσουν οἱονδήποτε πρᾶγμα, θὰ τοὺς γίνῃ ἀπὸ τὸν Πατέρα μου τὸν ἐπουράνιον. Διότι ὅπου εἶναι δύο ἢ τρεῖς συγκεντρωμένοι εἰς τὸ ὄνομά μου, ἐκεῖ εἶμαι ἀνάμεσά τους».

(“Αγαπάτε και τους εχθρούς σας”, αλλά για τους τραπεζίτες κρατούσε φραγγέλιο).

 

 

 

 

12