Sunday
15/03/2009
03:14 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΙΛΥΔ
0

Εντύπωση μας κάνει η κίνηση της μετοχής της Ιλυδας. Στη περιοχή 1,05 – 1,15 υπάρχει μια γραμμή λαιμού που δεν είναι εύκολο να οροθετηθεί ακριβώς. Παρασυρμένη από την γενικότερη απαξία ο λαιμός διασπάται και βιαίως η μετοχή δίνει το στόχο στη περιοχή του 0,65 €. Χωρίς τη παραμικρή παραμονή εκεί (ίσως επειδή η παραμονή εκεί είχε γίνει το 2005-2006- στην απέναντι πλευρά του διαγράμματος), εξακοντίζεται και πάλι προ τη γραμμή λαιμού. Κατόπιν κινείται και πάλι πτωτικά με πολύ όμως πιο αργούς ρυθμούς, σαν κάτι να περιμένει. Με τη κίνηση αυτή δεν έρχεται κάτω από το 50% retrenchment της προηγηθείσας πτώσης και εξακοντίζεται και πάλι ανοδικά με αυξημένο όγκο. Μέχρι εδώ τα στοιχεία που έχουμε κρίνονται θετικά.

Για το λόγο αυτό πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στη μετοχή το αμέσως προσεχές διάστημα καθόσον κλείσιμο πάνω από το 1,05 θα σηματοδοτήσει στόχο για το 1,17-1,20 και πιθανώς 1,41. Stop loss είναι τα 0,77 €. Υποχώρηση έως και τα 0,93 ή και 0,92 € δεν θα χάλαγε το θετικό τοπίο.

ilyd-w

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.