Friday
08/05/2009
08:14 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΩΛΚ
0

Πολλαπλή αδυναμία του RSI των ΣΩΛΚ να περάσει πάνω από το 65 δείχνει αδυναμία. Μετά την πρώτη διόρθωση από τα ψηλά της μετοχής με την εντυπωσιακή ανοδική κίνηση, είδαμε κάποιες ημέρες στο ταμπλό τη μετοχή να καταγράφει και πάλι άνοδο από 5 έως και 12 %. Εντυπωσιακά νούμερα όταν το ticker περνάει από μπροστά μας. Και ίσως πρόκληση για επαναγορά για όσους είχαν τη μετοχή και την πούλησαν για παράδειγμα στις 27 Απριλίου. Δίνει την αίσθηση ότι κακώς πουλήθηκε η μετοχή και θα πρέπει να αγορασθεί και πάλι. Αν κάποιος αισθάνθηκε κατά αυτό τον τρόπο και αγόρασε και πάλι, τουλάχιστον με τη χθεσινή συνεδρίαση είναι χαμένος, καθόσον με τη χθεσινή πτώση έχουν εγκλωβιστεί ψηλότερα αγοραστές  σχεδόν πέντε ημερών.
Αυτό ήταν ένα κομμάτι από το παράδειγμα που θέλαμε να δείξουμε όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα ΣΩΛΚ επί καθημερινής βάσεως και την διαλέξαμε τυχαία.
Τέλος πάντων επειδή και πάλι στο παράδειγμα μας έχουμε μπει αγοραστές στο ψηλό της 29 Απριλίου, το stop loss είναι το 1,28. Για περισσότερες αγορές η μετοχή θα πρέπει να μπορέσει να υπερνικήσει το χθεσινό ψηλό στο 1,49.

solk070509

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.