Sunday
25/11/2018
21:40 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE25
FLAT
4

Σε βαρύ πτωτικό momentum ευρίσκεται ο FTSE στο weekly chart από το Μάιο του 2018 όπου έκτοτε δεν μπόρεσε καμία φορά να απειλήσει την μεσαία γραμμή Bollinger.  Με το τελευταίο εβδομαδιαίο κερί η κατάσταση ουδόλως διαφοροποιείται με τις μοναδικές ελάχιστες περί του αντιθέτου ενδείξεις να μην είναι πρακτικά χρήσιμες σε τίποτα.

Θα πάρει πολυυύ χρόνο ακόμα για να αναρρώσει ο ασθενής.

Το αναφερθέν κατά την προηγούμενη εβδομάδα range έσπασε πτωτικά με κλείσιμο εκτός range, κάτι καθόλου ευοίωνο.  Μία νέα εβδομάδα με κλείσιμο και πάλι εκτός και ακόμα “καλύτερα” κλείσιμο κάτω από το τελευταίο χαμηλό θα στρώσει το χαλί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον δρόμο (που ήδη άνοιξε) προς τις 1400 μονάδες ή και χαμηλότερα.

Στη περίπτωση αυτή θα ανοίξουμε δυο short συμβόλαια.

ΠΛΗΝ της περίπτωσης να αποδειχθεί η διάσπαση ψευδής, κάτι που θα κατανοήσουμε αν περάσει ανοδικά το μέσον του range, κάπου στις 1666 μονάδες.

Από το daily, άμεση παραβίαση του χαμηλού για ακόμα 2-3 συνεδριάσεις δεν φαίνεται, οπότε σε αυτό το διάστημα θα δούμε τι θα κάνει και βλέποντας και κάνοντας. Θα το έχουμε από κοντά αυτή την νέα εβδομάδα να το παρακολουθούμε.

Ένας φίλος μας έστειλε το γράφημα του link, με το ερώτημα “λες να κάνει το ίδιο;”

Ας το κάνει και καλοδεχούμενο. Το 1666 το κλειδί και στο 1643, 1649 οι δυο  θυροφύλακες.

Στήριξη στο 1557.

Καλή εβδομάδα.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.