Wednesday
29/06/2011
08:37 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Στο παρακάτω ημερήσιο διάγραμμα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του FTSE να εξέλθει από τη μεγάλη πτωτική γραμμή τάσης που έρχεται από τις 830 μονάδες. Το τρίγωνο στη βάση συμπεριλαμβάνεται και αυτό στα θετικά.

Η συμπεριφορά των ταλαντωτών (παλιά ιστορία) και αυτή στα θετικά. Βλέπουμε τι συμβαίνει και εκεί στο επόμενο διάγραμμα.

Πάμε να δούμε και ακόμα ένα ημερήσιο διάγραμμα γνωστό μας και αυτό από παλιότερα σχόλια. Η ανοδική σφήνα πάνω στη κάτω πλευρά του καναλιού είναι μια από τις μεγαλύτερες ενδείξεις εξάντλησης της τάσης. Το πότε θα γίνει αυτό δεν είναι απολύτως σαφές αλλά είναι καλό να το έχουμε στο νου μας.

Το intraday σταματησε χθες στο κρισιμο επιπεδο των 570 μοναδων. Υπέρβαση του θα οδηγησει ακομα ψηλότερα με τις δυσκολίες και αμφιβολίες που δείχνουμε εκεί.

Οι traders θα μπορούσαν να εκμεταλευτούν ανοδική κίνηση με πρωτο stop τις 559 μονάδες και βέβαια το τελευταίο χαμηλό των 540 μονάδων.

Καλή επιτυχία.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.