ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έξαλλος ο Πολάκης για την άρση ασυλίας του: «Εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς, δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς»
Thursday
03/09/2020
00:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παύλ. Πολάκης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Ο ΠΟΛ(Υ)ΑΚΗΣ της πολιτικής ψευτομαγκιάς, έχει Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΑ, περι της Γάτας των Ιμαλαΐων ;;;

Ας έδειχνε την μαγκιά του, στον τυχοδιωκτικά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ διαπλεκόμενο με τα μμε αρχηγό του.

Όμως ο “μάγκας” Πολ(υ)Άκης (με 15.000 στρατό), ειναι και αυτός, ΚΟΤΑ, μπροστά στον αρχηγό του (το καλαμπούρι έλεγε: Άκη τι ώρα ειναι; -Να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο!).

._

 

 

 

NEWSROOM IEFIMERIDA_GR, 1 Σεπ. 2020

 

 

 

Εν εξάλλω ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για άρση της ασυλίας του, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι οι 15.000 σταυροί που πήρε στις τελευταίες εκλογές ισοδυναμούν με ισάριθμες μαχαιριές στους αντιπάλους του.

Με μία ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του μπροστά από ένα πίνακα με τον Άρη Βελουχιώτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα στην απόφαση της Επιτροπής της Βουλής να άρει την ασυλία του, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

 

Ανάμεσα σε άλλα, ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι στην Ολομέλεια της Βουλής θα καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει και συμπληρώνει: «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!» Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο κ. Πολάκης υπογράφει ως βουλευτής Χανίων «εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πολάκη

Μόλις τελείωσε η παρέμβαση μου στην επιτροπή της Βουλης που αποφασίζει για τις άρσεις ασυλίας, μετά από μήνυση εναντίον μου , του αλητηριου κοντορεβυθουλη της δημοσιογραφιας, του «εκδότη» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κουρτάκη πως και καλά τον «συκοφάντησα» πέρυσι στην ολομέλεια (που κουβεντιαζόταν οι μηνύσεις Στουρνάρα και Πουλη) όταν είπα πως ερριξε λάσπη για μένα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανια και να μη βγω εγώ Βουλευτής!!!

 

ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που ερριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ,»άρθρα» και για τα μαϊμού σάιτ όπως το «velona Kai klosti”

Είπα πως ο Σαμαράς ο Γεωργιάδης και ο Λοβερδος σε αντίστοιχες τοποθετήσεις τους ως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να έχουν εισπράξει καμία 20αρια μηνύσεις για συκοφαντία και απειλές σε δικαστές κάτι που ποτέ δεν έγινε και πως η μήνυση του Κουρτάκη σαφώς και έχει πολιτική σκοπιμότητα ως μέρος ενός σχεδίου που θα προσπαθήσει η ΝΔ να κουκουλώσει και τις πομπές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως προσπαθεί με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η συνέχεια στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,που αυτή είναι ανοιχτή και δημόσια διαδικασία και όχι κλειστή όπως η σημερινή.!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!

Παύλος Πολάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!

ΥΓ.Ξεκίνησα την τοποθέτηση μου με αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Στρατάκης (παλαιός διευθυντής στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης):

« Οι καλύτεροι δάσκαλοι στη ζωή μου ήσανε οι κακοί, οι απατεώνες, οι μισάνθρωποι, οι δίμουροι, οι αχάριστοι, οι θεομπαίχτες, οι χριστέμποροι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι μοχθηροί, οι πατριδοκάπηλοι, οι ανέραστοι, οι υποκριτές, οι ρουφιάνοι, οι χαιρέκακοι, οι παράουροι, οι λουφατζήδες και οι άτιμοι.

Σ’ αυτούς οφείλω, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ»…..

Υγ2 ΣΑΣ ΕΧΩ!!

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.