ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ, στελεχών Ε.ΠΑ.Μ. κατά προέδρου Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη
Tuesday
21/08/2018
23:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Ε.ΠΑ.Μ.
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Η θα γίνει 1) — δημοκρατικά (οργανωμένο, όχι αντιπροσωπευτικά από εκπροσώπους σχημάτων) αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, ή θα συνεχισθεί 2) — ο διαγκωνισμός/αλληλοσφαγή υπέρ του “τι κι αν είναι κατοχικός” αντι-προσωπευτικού (εγγενώς αντιδημοκρατικού) κοινοβουλευτισμού.
Το (2) το ζούμε εννέα χρόνια. Το (1), απαιτεί ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, πάντα ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ (αγωνιστικά-δικαιϊκά/δικονομικά-πολιτικά) ενώπιος-ενωπίω, κάτω από τη χωροταξική τους μύτη, μέσα στο θεματικό τους γήπεδο (οικονομολογικά κλπ επιχειρήματα-τεκμηριώσεις), Διεθνώς αλλά και “στο πεζοδρόμιο”.
Οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (όλες, όλες, δεν θα απαξιώνουν μηνύσεις άλλων συναγωνιστών που ποτέ τους δεν διανοήθηκαν να φτιάξουν κόμμα για να μην φοβούνται διώξεις, και ο νοών νοείτω), αποτελούν κρίσιμα εργαλεία-όπλα του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, πολιορκητικό κριό κατά της διεφθαρμένης πλευράς της δικαιοσύνης, ρήγμα υπέρ εντίμων δικαστικών, όσοι ασχολούνται γνωρίζουν (βλέπετε εδώ τις άκρως αξιοποιήσιμες – ιδιαίτερα Διεθνώς- δηλώσεις του κου Ν. Σακελλαρίου Προέδρου του ΣτΕ) ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ (βλέπε Κλαούζεβιτς περί ηθικής υπεροχής).
Τέλος οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας επικυρώνονται και από την έκθεση-υπόδειξη 7-3-2014 του ΟΗΕ (εδώ), που ζητάει λογιστικό έλεγχο του Χρέους ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ [ΑΡΑ, ΚΑΙ βάση διεκδίκησης από υπαιτίους, ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ, (βλέπε όρκο πίστης στην πατρίδα αστυνομικών, δικαστικών, συμβολαιογράφων κλπ) και αποζημίωσης για τη μνημονιακή ζημιά]. Αν συμφωνείς Δημήτρη Κυπριώτη μπορεί να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ σχετική ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑ με την σημείωση πως διαθέτουμε αξιόμαχο υποστηρικτικό/τεκμηριωτικό οπλοστάσιο ημών, συναγωνιστών, επιστημόνων.

Οι διαφωνίες έως εχθρικότατες καταστάσεις στο Ε.ΠΑ.Μ., έπονται της μετατροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (“Τί είναι και τί θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.” ) σε Κόμμα.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Σε τι ΠΛΑΙΣΙΟ πίστεψαν, ορκίστηκαν, με ποιό ΠΛΑΙΣΙΟ επεδίωξαν συνέργειες με συμπολίτες, τα μέλη και οι οπαδοί (του κόμματος πλέον οπαδοί, εφ όσον μιλάμε για οπαδούς, διότι σε παλλαϊκό μέτωπο υπάρχουν μόνο συναγωνιστές) που αντιπαρατίθενται “περί όνου (Παλλαϊκό Μέτωπο) σκιάς (Κόμμα)”;
Σύμφωνα με την ιστορία του γνωμικού (Βικιπαίδεια), άγνωστοι εξόντωσαν τον ατυχή όνο, προκειμένου να λήξει η διαμάχη για την διεκδικούμενη άξία της σκιάς του όνου…

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

1. Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9

2. Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου, κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης

3. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4

4. Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22

5. Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44

6. Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ναυαρίνου 28

7. Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90

8. Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου

9. Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39

10. Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4

11. Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής, Αγ. Ιωάννου 2

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.

Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η αποκάλυψη των δημόσια εκφρασθέντων ψευδών σας και η προσπάθεια σας για την εξαπάτηση της κοινωνίας με χρησιμοποίηση και της δικής μας συμμετοχής στο ίδιο με σας πολιτικό υποκείμενο, ως διάκοσμο της ως άνω έκνομης και σε κάθε περίπτωση μη κοινωνικά αποδεκτής δραστηριότητας, σας οδήγησε σε εκκωφαντικά μη νοητές κινήσεις και εκδηλώσεις που αποκτούσαν όλο και περισσότερο εγκληματικά χαρακτηριστικά εις βάρος μας και όχι μόνον.

Στην περίφημη πλέον ψευδοπροσυνεδριακή διαδικασία την οποία έχετε εγκαινιάσει, πέραν κάθε ορίου καταστατικής και σωματειακής νομιμότητας, εν γνώσει σας πώς ήδη οι αποφάσεις μιάς ομάδας ανθρώπων την οποία βαφτίσατε «συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ» έχει προσβληθεί ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, έχετε επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια σπίλωσης, απαξίωσης, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμηνύσεως, για όσα, εξ όσων ισχυρίζεστε, χωρεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.

Πέραν όλων των άλλων που θα παρατεθούν αρμοδίως, στα πλαίσια της «ηλεκτρονικής διαβούλευσης και «προσυνεδριακού διαλόγου» την 10.8.2018 και σε «σημείωσή» σας κάτωθι αποσπάσματος συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία δια της οποίας αν και επιχειρείτε άτεχνα την αλλοίωση όρων και νοημάτων, επιδίδεστε σε μια πρωτόγνωρη καταγγελία που γέμει εγκληματικών αιτιάσεων εις βάρος μας.

Ειδικότερα αναφέρετε στη σημείωση αυτή: «Όλα τα λεφτά – κυριολεκτικά – τα έχει ο σχολιασμός του γνωστού μας ανώνυμου κυπατζή, ο οποίος υπογράφει ως «ΠΓ του ΕΠΑΜ». Δεν γνωρίζει σε ποιους Μακεδόνες αναφέρεται ο Καζάκης. Και φυσικά αυτοί οι Μακεδόνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους μισθοδοτούμενους από τον Σαββίδη. Όχι βέβαια.

Και δεν έχει να κάνει γιατί πολύ απλά οι επώνυμοι της πρώην Πολιτικής Γραμματείας είχαν μυριστεί χρήμα, μπόλικο χρήμα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Τρέχανε τα σάλια τους. Ήταν τόσο εμφανές στη συνεδρίαση εκείνη, που με δυσκολία μπορούσε να κρατήσει κανείς τα νεύρα του.

Θέλανε με κάθε τρόπο να πουλήσουν το ΕΠΑΜ στα δούναι-λαβείν με τον Σαββίδη και τους όμοιούς του.

Αλλά ο Καζάκης τους «άδειασε» όπως λέγανε τότε με το πού βγήκε δημόσια και επιτέθηκε στον συρφετό που ήθελε να στήσει μακεδονικό κόμμα με χρηματοδότηση Σαββίδη και ρωσικής μαφίας.

Να γιατί κανένας τους δεν είχε τον ανδρισμό να έρθει ενώπιος ενωπίω στην ανοιχτή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού με αντίτιμο τη διάλυση του ΕΠΑΜ.

Λέτε να έχουν τα κότσια να έρθουν στις δημόσιες προσυνεδριακές συγκεντρώσεις για να υπερασπιστούν τις επιλογές και τις πράξεις τους;

Α, ναι, ξέχασα, φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα από τους μπράβους με τους οποίους κυκλοφορεί ο Καζάκης.

Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα. Αλλά δυστυχώς βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτός ο «άπτυχος» σχιζοφρενής Καζάκης, που θεωρεί ως γνωστόν όλους του Μακεδόνες προδότες και θέλει να ξεμπερδέψει μαζί τους. Μάλλον εφαρμόζοντας γενοκτονία. Πώς αλλιώς;

Άλλωστε όπως αναφέρει κι ο γνωστός ανώνυμος κυπατζής που κρύβεται πίσω από την ετικέτα «ΠΓ του ΕΠΑΜ»: Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, νωρίτερα ή αργότερα, το οποίο να αλλάζει το νόημα από αυτό που ακούγεται.

Έτσι ακριβώς είναι. Ή μάλλον έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Τώρα οι δεκάδες προφορικές και γραπτές δημόσιες τοποθετήσεις του Καζάκη για τη Μακεδονία, δεν έχουν καμιά σημασία. Άλλωστε, για να τις αντιληφθεί κανείς απαιτούν ένα επίπεδο νοημοσύνης, που μάλλον δεν διαθέτει ο γνωστός μας ανώνυμος κυπατζής.

Το μόνο θετικό από την όλη υπόθεση είναι ότι μάθαμε επιτέλους μετά από χρόνια ποιος έστηνε τη μονταζιέρα που βλέπαμε να κυκλοφορεί κατά καιρούς στο βοθρολίβαδο του διαδικτύου. Όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρεθούν του ιδίου φυράματος που θα πιστέψουν ότι ο Καζάκης έχει καταγγείλει μυστικά όλους τους Μακεδόνες ως προδότες!»

Πέραν της καταφανούς προσπάθειας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να υπερασπίσετε εαυτόν, από τις συνέπειες των δικών σας εγκληματικών πράξεων εις βάρος μας, ισχυρισθήκατε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς:

1. Εμείς είμαστε (έστω και ένας εξ ημών, τον οποίο αφού δεν κατονομάζετε στιγματίζετε και όλους τους άλλους εξ ημών) «γνωστοί – άγνωστοι κυπατζήδες», (η μη συγκεκριμένη αναφορά θίγει εξ αντικειμένου όλους μας)

2. Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε επειδή είμαστε έτοιμοι να χρηματισθούμε με μπόλικο χρήμα και πώς θέλαμε «να πουλήσουμε το ΕΠΑΜ» και πώς είχαμε «δούναι και λαβείν με τον Σαββίδη και τους ομοίους του» και πώς είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σε όποιον έδινε περισσότερα και μάλιστα με χρήματα της Ρωσικής μαφίας κλπ.

3. Δήθεν οι καταγγελίες για απειλές κατά εννόμων αγαθών μελών της πολιτικής γραμματείας ήταν ψευδείς.

4. Ότι δεν έχουμε ανδρισμό.

5. Ότι υπάρχουν εις βάρος μας (αφού μας εγκαλεί επειδή δεν πήγαμε να τις αντικρούσουμε) πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού μας με αντιπαροχή δική μας τη διάλυση του ΕΠΑΜ.

Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα ανωτέρω «κινούντο» εκτός κάθε ορίου ενός πολιτικού η κοινωνικού διαλόγου έστω και ακραίου, αλλά συγκροτούν επιπλέον και τον πυρήνα σοβαρών εγκλημάτων κατά της τιμής και της υπόληψής μας,

Επειδή δεν μπορεί να συνεχίζετε την εγκληματική σας, εις βάρος, μας δραστηριότητα αυτή χωρίς συνέπειες.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως εντός αυστηρού χρονικού διαστήματος δύο (2) ημερών από λήψεως της παρούσης, παρουσιάσετε ΔΗΜΟΣΙΑ η διά κοινοποιήσεως με δικαστικό επιμελητή, εγγράφου σε μας με όλα τα στοιχεία που λέτε πώς έχετε εναντίον μας (καταγγελίες, αναφορές έγγραφα κ.ο.κ) αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις που κατά τα άνω μας καταλογίζετε η καταλογίζετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σας δηλώνουμε, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, θα προσφύγουμε εναντίον σας με κάθε νόμιμο μέσο σε Αστικό, σε Ποινικό και σε Πολιτικό επίπεδο.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα στην Δημήτριο Καζάκη κάτοικο Γλυφάδας Αττικής οδός Ρεθύμνου 21Β, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα 13.8.2018

Η Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΕΥΛΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Γεροκωστοπούλου 22

Πάτρα

Τηλ. 6936070472

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.