ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

“Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να έχει δικά της συμφέροντα”!
Tuesday
27/04/2021
03:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Εθνική Ανεξαρτησία Εξωτερική Πολιτική Κων. Γρίβας
0

Σχόλιο GMR:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

βέλτιστη πολιτική για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα“;;;

Ναι!

ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ/ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ/ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ,

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι, η ΟΠΟΙΑ “ΒΕΛΤΙΣΤΗ πολιτική”, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και για τον πλανήτη ΟΛΟΚΛΗΡΟ:

” Δ) Αναζητείται , ιδιαίτερα και από πλευράς σας κύριε Αλέξανδρε Χρύση, συνέργεια υπέρ της αντι-Debtocracy, όπως παραπάνω τριπλοσυνδυασμένα τεκμηριωμένης, Ηθικής Υπεροχής (και κατά Κλαούζεβιτς κατοχυρωμένης ηθικής υπεροχής), ταυτόχρονα και της κατά Γκράμσι Ηγεμονίας/ηθικής υπεροχής στο πεδίο του Εποικοδομήματος ( https://tetradia-marxismou.gr/η-ηγεμονία-στον-γκράμσι/ ), σε εθνικό και διεθνικό κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, με Υπομονή και Αγάπη προς τον Άνθρωπο, με αναμμένη την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης και με δεδηλωμένο ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ Ειρήνη αγάπη μου ! , ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ=Δημοκρατία ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σοσιαλισμός = Δημοκρατία σε Εφαρμογή.”, στα πλαίσια της δημιουργικής ανα-δημιουργίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΨΥΧΗΣ: https://greek-market-research.com/clink/ethniki-taytotita-i-ethniki-syneidisi/

Από : https://greek-market-research.com/clink/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/

_.

 

 

 

Κώσ. Γρίβας, 26 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Στην Ελλάδα τείνει να κυριαρχήσει μια αντίληψη, σύμφωνα με την οποία η ολοκληρωτική ταύτιση με τις ΗΠΑ, εν όψει μάλιστα της “αναπόφευκτης” σύγκρουσης Ουάσιγκτον-Άγκυρας είναι το καταλυτικό στοιχείο που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να αναβαθμιστεί γεωπολιτικά. Σ’ αυτές τις ράγες κινείται ήδη η ελληνική εξωτερική και επί κυβέρνησης Τσίπρα και επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, η Ελλάδα όφειλε να φέρει εις πέρας ορισμένες αποστολές για λογαριασμό των ΗΠΑ. Μία εξ αυτών ήταν να κλείσει, όπως-όπως, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όπως και έγινε. Κι αυτό γιατί η Ουάσιγκτον ήθελε να εντάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Έτσι εγκλωβίζει έτι περαιτέρω τη Σερβία μέσα σε ένα ΝΑΤΟϊκό κλοιό, ωθώντας την να κινηθεί κι αυτή προς μια φιλοδυτική κατεύθυνση. Γενικώς επιδιώκει να εντάξει όλα τα Βαλκάνια στην αρχιτεκτονική ασφαλείας της Δύσης, εξαλείφοντας τη ρωσική επιρροή στην περιοχή.

Όμως, ακόμη και στο πλαίσιο μιας άνευ όρων ταύτισης με τις ΗΠΑ, αυτή η πολιτική είναι απλά λάθος για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, αν πράγματι η Ελλάδα θα ήθελε να αποτελέσει το κομβικό στοιχείο της αμερικανικής στρατηγικής στην περιοχή, το συμφέρον της θα ήταν οι άλλες χώρες των Βαλκανίων να βρίσκονται εκτός του ελέγχου των ΗΠΑ. Ή ακόμη καλύτερα να είναι εχθρικές έναντι αυτών. Αυτό, άλλωστε, ίσχυε στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όπου η Ελλάδα αποτελούσε ένα είδος “νησιού” μέσα στα κομμουνιστικά Βαλκάνια, με αποτέλεσμα να έχει έναν σαφώς αυξημένο ρόλο μέσα στη γεωπολιτική αρχιτεκτονική της Δύσης. Μέρος του ρόλου αυτού ήταν να λειτουργεί και ως φάρος ευημερίας στην περιοχή.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.