ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κουτσούμπας για Σύνοδο Κορυφής: «Πράσινο φως» για την επιθετικότητα της τουρκικής κυβέρνησης
Sunday
20/12/2020
22:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουτσούμπας Ε.Ε. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: Θράσος ΑΜΕΤΡΗΤΟ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.

Μιλάει Ό, υπ’ αριθμόν ΈΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ του “Ευρώ η Θηλιά στον λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας” !( Σπύρος Λαβδιώτης, Ευρω – Η θηλιά στο λαιμό της ελληνικής ).

Για του λόγου μας το αληθές, δείτε στο σχόλιό μας: https://greek-market-research.com/article/23384/

_.

 

 

 

Δημ. Κουτσούμπας, 11 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

«Οι “μάσκες έπεσαν” ξανά για την ΕΕ, για την κυβέρνηση, για όλους εκείνους που παρουσιάζουν τέτοιες συμμαχίες, ως εγγυητές της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου», αναφέρει δήλωση του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σχολιάζοντας την απόφαση της Συνόδου Κορυφής και της «φραστικής» καταδίκης της Τουρκίας. 

«Στην πραγματικότητα αυτό που ενδιαφέρει τόσο την ΕΕ, όσο και τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, είναι η διατήρηση των πολύμορφων σχέσεων -οικονομικών και στρατιωτικών- που αναπτύσσουν με την Τουρκία και η παραμονή της στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο», συμπληρώνει.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

«Οι “μάσκες έπεσαν” ξανά για την ΕΕ, για την κυβέρνηση, για όλους εκείνους που παρουσιάζουν τέτοιες συμμαχίες, ως εγγυητές της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου.

Για μια ακόμη φορά, οι φραστικές καταδίκες, η μετάθεση της συζήτησης για το μέλλον, αλλά και οι ψευδεπίγραφες κυρώσεις για τις παραβιάσεις της κυπριακής ΑΟΖ, συνιστούν μόνο “πράσινο φως” για την επιθετικότητα της τουρκικής κυβέρνησης. Το επιχείρημα, που δικαιολογεί αυτήν την απόφαση της Συνόδου Κορυφής εμφανίζοντάς την απλά ως αναμονή της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι φαιδρό, αφού και οι ΗΠΑ κινούνται στην ίδια ακριβώς γραμμή.

Στην πραγματικότητα αυτό που ενδιαφέρει τόσο την ΕΕ, όσο και τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, είναι η διατήρηση των πολύμορφων σχέσεων -οικονομικών και στρατιωτικών- που αναπτύσσουν με την Τουρκία και η παραμονή της στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο. Πάνω σ’ αυτή τη βάση γίνονται οι διαπραγματεύσεις και τα παζάρια. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, συμμετέχουν σ’ αυτά τα επικίνδυνα παζάρια, γιατί γι’ αυτές προέχει η γεωστρατηγική αναβάθμιση της ελληνικής άρχουσας τάξης, δηλαδή η συμμετοχή της στη μοιρασιά της λείας στην περιοχή.

Καμία εμπιστοσύνη στην ΕΕ. Καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του ευρωατλαντικού τόξου. Η σύγκρουση με τους σχεδιασμούς τους είναι βασικός όρος για τον απεγκλωβισμό του ελληνικού λαού και όλων των γειτονικών λαών απ’ τα σημερινά τραγικά αδιέξοδα

 

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.