ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μήνυση της ΛΑ.Ε κατά Ρούσκα και Κοντονή για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Monday
29/01/2018
15:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr ΛΑ.Ε. Πλειστηριασμοί
0

 

Σχόλιο G-M-R:      Οι συναγωνιστές μας της αριστεράς απαξίωναν συστηματικά δικονομικές κινήσεις α) κατά εργοδοτικών (*), β) κατά μνημονιακών ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ (**).  Τα επιχειρήματα των συναγωνιστών ήταν:

“το θέμα δεν είναι νομικό, το θέμα είναι πολιτικό”, “μα πιστεύετε εις την ελληνική δικαιοσύνη;”, “εμείς ήμαστε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν ξέρουμε εμείς πως γίνεται και ξέρεις εσύ;”.

Κάποιοι από αυτούς έκαναν μήνυση για την τελευταία (ΜΟΝΟ) ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (εδώ) και τώρα για παραβιάσεις της διαδικασίας που προβλέπει η νομοθεσία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Μήπως η επιλεκτική και ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΣ δικονομική “αξιοποίηση” της διαρκούς εγκληματικής επικαιρότητας πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα αν συνδυάζεται με απαξιωτική – ειρωνική αντιμετώπιση κάθε μη δικής τους μήνυσης – καταγγελίας;

Γιατί (;)  αυτή η ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΩΤΙΚΗ της ποινικής σημασίας του ΟΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, δικονομική(στικη) επιλογή καταγγελίας μέρους είτε δευτερευούσης σημασίας συνοδευτικής πράξης, του κάθε κύριου εγκληματικού πυλώνα της εσχάτης προδοσίας; (πυλώνα όπως: Δόλια παραπλάνηση – σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας-εσωτερική υποτίμηση μέσω μείωσης αμοιβών και συντάξεων με ταυτόχρονη αύξηση φορολογίας, ΤΑΙΠΕΔ ως όργανο εκποίησης της περιουσίας και κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας, ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, πλειστηριασμοί, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, αντίποινα μέσω δυνάμεων τάξης και μέρους του δικαστικού σώματος κλπ).

Μήπως αυτή η συγκεκριμένη υπερκαθυστερημένη τακτική προσφυγής στη Δικαιοσύνη και αντισυναγωνιστικά συγκρουόμενη με κάθε προηγούμενη προσφυγή, αυτή η όψιμη και μερική ανακάλυψη δικαίου και δικονομίας, υποκρύπτει υποταγή στο συναδελφικό “κεκτημένο” του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού;

Τα λέμε αυτά διότι εν προκειμένω, την ώρα που το έγκλημα είναι ο μνημονιακός πλειστηριασμός, καταγγέλλεται η παρατυπία κατά την διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, καταγγέλλεται το εργαλείο, η διαδικασία του φόνου και όχι ο ίδιος ο φόνος. Και ασφαλώς, διότι η αριστερόθεν εξυμνούμενη ενότητα (αγωνιστική – δικαιϊκή – πολιτική), έχει καταντήσει ανέκδοτο προς τέρψιν των μνημονιακών δυνάμεων.

(*) Δόλια παραπλάνηση, συμμετοχή εργοδοτών σε συνδικαλιστικές διεργασίες, παραβιάσεις Υ.Α.Ε., εκβιασμοί-αντιποινα, άρνηση οφειλόμενης πληροφόρησης-διαβούλευσης, παραβίαση νομοθεσίας προσωπικών & ευαίσθητων δεδομένων,

(**) Μηνύσεις εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, δόλια μνημονιακή παραπλάνηση με σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας, μήνυση για την υπαγωγή εγκληματικής παρότρυνσης σε δημοψήφισμα, αυτό του Ιουλίου 2015 υπό τύπο “ερωτήματος” του ΝΑΙ πράγμα που οδηγούσε σε δημοψηφισματική διασφάλιση της καταστροφής της χώρας, πράγμα που τελικά οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας πραγματοποίησαν παρά το ΟΧΙ 61,3%, κλπ.

 

Iskra.gr , 25-1-2018

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑΕ, Δημ. Στρατούλης, Δεσ. Σπανού και Μ. Μπαρσέφσκι, καθώς και ο Αναστ.Καραγεώργος (εκπρόσωπος της Κίνησης ΑΛ.ΑΝΥ.Α. – Αλληλεγγύη, Ανυπακοή, Ανατροπή) κατέθεσαν σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (κτίριο 16) μηνυτήρια αναφορά περί τελέσεως κακουργηματικώνπράξεων για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (24/1):

  1. χωρίς να έχει προηγηθεί η δημοσίευση εφαρμοστικών υπουργικών αποφάσεων για τις προδιαγραφές (τεχνικές και νομικές) της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διενέργειας πλειστηριασμών αλλά και

  2. χωρίς να έχουν υπογραφεί νόμιμα οι απαιτούμενες συμβάσεις μεταξύ των συμβολαιογραφικών συλλόγων και των εταιριών πληροφορικής που έχουν αντικείμενο την οργάνωση και διαχείριση της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ως εκ τούτου, η ΛΑΕ θεωρεί ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται παράνομα και καταθέτει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας από την Εισαγγελία να εξετάσει άμεσα το θέμα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να σταματήσει αυτή η παρανομία σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αμέσως μετά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς της ΛΑ.Ε «περί τελέσεως κακουργηματικών πράξεων για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της 24ης Ιανουαρίου», δήλωσε ότι«οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που έγιναν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, είναι διάτρητοι ούτως ή άλλως και διενεργήθηκαν εκτός τυπικής και ουσιαστικής νομιμότητας».

Από την πλευρά του, o δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και στέλεχος της ΛΑΕ, ΣαράντοςΘεοδωρόπουλος, τόνισε ότι «με τη μηνυτήρια αναφορά επισημαίνεται ότι είναι αμφίβολο εάν έχουν εκδοθεί οι εφαρμοστικές υπουργικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, καθώς και αν έχουν υπογραφεί συννόμως οι συμβάσεις μεταξύ των συμβολαιογραφικών συλλόγων και των εταιρειών που διαχειρίζονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει υπόνοια τελέσεως σοβαρών αξιόποινων πράξεων».

Μηνυτήρια Αναφορά

Λαφαζάνης Παναγιώτης

Στρατούλης Δημήτριος

Σπανού Δέσποινα

Μπαρσέφσκι Μάνια

κατοίκων Αθηνών.

Περί τελέσεως κακουργηματικών πράξεων περί τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της 24 Ιανουαρίου 2018.

Κύριε εισαγγελεύ,

Φέρουμε σε γνώση σας ότι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 σε τόπους και χρόνο που αναφέρονται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δελτίου Δικαστικών Δημοσιεύσεων (deltio.tnomik.gr), πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Οι πλειστηριασμοί αυτοί έλαβαν χώρα, ενώ είναι αμφίβολο ότι είχε προηγηθεί η δημοσίευση εφαρμοστικών υπουργικών αποφάσεων, για τις προδιαγραφές, τεχνικές και νομικές, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διενέργειας πλειστηριασμών, αλλά και κατά πάσαν πιθανότητα χωρίς να έχουν υπογραφεί νομίμως οι απαιτούμενες από το νόμο συμβάσεις μεταξύ των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων και της όποιας εταιρείας πληροφορικής, που έχουν αντικείμενο την οργάνωση, διαχείριση και ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Παράλληλα, εγείρονται μείζονα θέματα και ερωτήματα νομιμότητας σχετικά με τις διαδικασίες ανάθεσης και διαχείρισης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Επειδή, ως εκ τούτου, οι ανωτέρω πλειστηριασμοί, διάτρητοι ούτως ή άλλως, διενεργούνται εκτός τυπικής και ουσιαστικής νομιμότητας.

Επειδή, λόγω της αξίας του αντικειμένου των εκποιούμενων περιουσιακών δικαιωμάτων, αλλά και της δυνατότητας της κατ’ εξακολούθηση τελέσεως των πράξεων αυτών, υφίσταται η υπόνοια τελέσεως σοβαρών αξιοποίνων, και μάλιστα κακουργηματικών πράξεων.

Παρακαλούμε για τις κατά νόμο ενέργειες σας.

Μετά τιμής οι αναφερόμενοι.

Αθήνα 25/01/2018

Υπογραφές

Πηγή : iskra.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.