ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Μητσοτάκης νομιμοποιεί το τουρκολιβυκό μνημόνιο [3:57″]
Tuesday
06/04/2021
17:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ ΗΧΗΤΙΚΑ Κυρ. Μητσοτάκης ΛΙΒΥΗ Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Συμπληρώνουμε την καταγγελία του Σταύρου Λυγερού (που για τον ίδιον μπορεί να αποτελεί απλά κριτική στήριξη προς την κυβέρνηση…) με την παρακάτω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ (από Τα μηνύματα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λιβύη – Οι επιδιώξεις της Αθήνας ) :

Η Ελλάδα στηρίζει τη νέα κυβέρνηση και είναι έτοιμη να στηρίξει την προσπάθειά της να οδηγήσει τη χώρα σε αξιόπιστες και συμπεριληπτικές εκλογές, και, κατά συνέπεια, στην πολιτική ομαλότητα και την ανασυγκρότηση. Η επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη και η επανασύσταση του γενικού προξενείου στη Βεγγάζη θα συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς. Ιδίως μάλιστα στην ενέργεια, τις κατασκευές, την ασφάλεια, με σημαντικές προοπτικές στις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις“, είναι το μήνυμα που εκπέμπει η ελληνική πρωτεύουσα, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη.

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ συνοδεύεται από ευχολογικές νουθεσίες προς την Λιβυκή κυβερνηση (με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!) :

Όπως σημείωσε, μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος η Αθήνα προσβλέπει ότι η νέα αυτή σελίδα στις σχέσεις των δύο χωρών θα γραφτεί επάνω στη βάση των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και της καλής πίστης. “Είναι σημαντικό για τη Λιβύη, στη νέα αυτή εποχή, να απαλλαγεί από βαρίδια που την τραβούν προς τα κάτω, όπως η παρουσία ξένων δυνάμεων και μισθοφόρων στο έδαφός της. Αλλά και από κείμενα που είναι και ανυπόστατα και παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο. Η Ελλάδα δηλώνει την ετοιμότητά της να στηρίξει τη Λιβύη και τους Λίβυους με όλους τους τρόπους, τόσο στο διμερές όσο και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο“, ανέφερε η κ. Πελώνη, με στελέχη να διαμηνύουν ότι ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια των διευρυμένων συζητήσεων, θα θέσει άπασες τις ελληνικές θέσεις, όπως τις θέτει πάντα στους συνομιλητές του. Και σε αυτό το πλαίσιο “συμπεριλαμβάνονται οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ανυπόστατο και παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο”.

Η G-M-R θα επανέλθει στο θέμα, μετά την ανακοίνωση των επισήμων πρακτικών για τα επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Λιβύη.

Πάντως η κυβέρνηση ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προχωρεί ακάθεκτη στην ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της ΕΧΘΡΙΚΗΣ προς την Ελλάδα Λιβυκής κυβέρνησης.

Νεότερο:«Φροντίζουμε τα συμφέροντα της χώρας μας, του λαού μας» απάντησε ο Λίβυος πρωθυπουργός!!!: https://hellasjournal.com/2021/04/kines-dilosis-mitsotaki-me-prothipourgo-liviis-parakolouthiste-live/

Εν συνεχεία,  “γραμμές σε χάρτες” θεωρεί ο Κ.Μητσοτάκης το τουρκολιβυκό σύμφωνο αρπαγής της ελληνικής θάλασσας-υφαλοκρηπίδας-αοζ-εναέριου χώρου, κοφτή-εξευτελιστική η απάντηση από τον Λίβυο πρωθυπουργό.  (Από: Μητσοτάκης: Θεμέλιο της νέας αφετηρίας στις σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης, η πίστη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας )

_.

 

 

 

Στ. Λυγερός, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 Ο δεδηλωμένα φιλότουρκος μεταβατικός πρωθυπουργός της Λιβύης δήλωσε ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι σε ισχύ. Η άνευ όρων επίσκεψη Μητσοτάκη…

Ακούστε το ηχητικό σχόλιο του Σταύρου Λυγερού

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.