ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Όταν η κυπριακή κυβέρνηση προτιμά τη ζωή στην… γυάλα: Το διεθνές ρεζίλεμα, ο πάτος και η αδυναμία της αντιπολίτευσης
Thursday
24/06/2021
08:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Εθνική Ανεξαρτησία ΚΥΠΡΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Κύπρο είναι κομματικοποιημένες ως και οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Καλή η δημοσιογραφία του κάθε Κώστα Βενιζέλου. Καλύτερη όμως, (ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ) θα ήταν η ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΗΘΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ όλων των ΚΑΛΩΝ της Κύπρου.  Από που το “αξίωμα”, δημοσιογράφος=ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ (στο “πεδίο της μάχης”);  Άλλο πράγμα η δημοσιογραφική εργασία (η δεοντολογία της, η μεθοδολογία της πχ η δια των ερωταποκρίσεων/μαιευτική μέθοδος αναζήτησης της αλήθειας ή αποκάλυψης του ψεύδους, η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ) και ΑΛΛΟ πράγμα η πολιτική ΑΥΤΟΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ενός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, που εν προκειμένω, θα το λέγαμε ως νεολογισμό και εξουδετερότητα, ως την αρνητική (δλδ ως έμμεση/δεν πράττω τι πολιτικά εναντίον των “κακών”) από πολιτική άποψη, εξουδετέρωση ακόμα και της ουδετερότητας.

_.

 

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος, 19 Ιουνίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι πολιτικοί, πρωτίστως οι ηγέτες, χάνουν το παιχνίδι όταν είτε δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους, στην κοινωνία, είτε φτιάχνουν έναν δικό τους κόσμο «αγγελικά πλασμένο».

Μπαίνουν στη δική τους «γυάλα» και δεν αφουγκράζονται την κοινωνική πραγματικότητα. Η Κύπρος, σύμφωνα με το βαρόμετρο διαφθοράς της Διεθνούς Διαφάνειας, βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα 27 κράτη-μελη της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τη διαφθορά.

Όπως έγινε γνωστό, ποσοστό 65% των Κυπρίων που συμμετείχαν στην έρευνα, πιστεύει ότι η διαφθορά αυξήθηκε τους τελευταίους δώδεκα μήνες (θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι πιστεύει το υπόλοιπο 35%, αλλά δεν είναι της παρούσης). Οι αριθμοί δεν μπορούν να διαψευστούν. Μπορούν να μην λαμβάνονται υπόψη, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.