ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Παραίτηση από την επιτροπή του ΕΟΦ: «Δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων»
Sunday
04/04/2021
22:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΟΦ κορωνοϊός (Covid-19)
0

 

 

 

 

newsbeast.gr (newsroom), 1 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον Βασίλη Κικίλια

 

Την παραίτησή του από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ, η οποία μελετά τα περιστατικά τα οποία συμπίπτουν χρονικά με εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, ζήτησε καθηγητής ανοσολογίας, αφήνοντας σε επιστολή του αιχμές για τη λειτουργία της.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο καθηγητής Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η Επιτροπή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο».

Παράλληλα περιγράφει την περίπτωση θανάτου μιας γυναίκας, χαρακτηρίζοντας εξοργιστική την απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει.

Ο ίδιος δηλώνει ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, αναφέροντας ακόμα ότι πρέπει «να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα». Επισημαίνει ακόμα ότι «στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση».

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.