ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στο αυτόφωρο επαγγελματίας που σέρβιρε ποτά στη Λαμία
Wednesday
06/05/2020
12:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουτσούμπας ΚΚΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Για τον Κουτσούμπα (περιττεύει κάθε ευγένεια) γιατί ΔΕΝ εφαρμόστηκε αντίστοιχα ο νόμος;

Μα γιατί, φοβούνται μπας και θυμώσει και γκρεμίσει τον καπιταλισμό!

._

 

NewsBeast, 6 Μαΐου 2020

 

 

«Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» και μετά τις καταγγελίες για φαινόμενα επαγγελματιών και στη Φθιώτιδα, που πίσω από την κάλυψη του take away είχαν ανοίξει κανονικά τα μαγαζιά τους, ήρθε το βράδυ της Τρίτης (5/5) ένα πρόστιμο από την Αστυνομία να επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν παραβάσεις της σχετικής απαγόρευσης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πριν τις 12 το βράδυ, αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας βεβαίωσαν παράβαση για άνοιγμα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (café bar) σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη κινήθηκε η τυπική διαδικασία με τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τη βεβαίωση του διοικητικού προστίμου των 5.000 ευρώ.

Γενικότερα πάντως υπήρξε μεγάλη κίνηση σε όλη την πόλη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και υπήρξαν αρκετές παρεμβάσεις των αστυνομικών για τη συμμόρφωση των πολιτών για την τήρηση των αποστάσεων και του αριθμού των συγκεντρωμένων.

Σημειώνουμε πάντως ότι είχαμε και ένα ακόμη πρόστιμο στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα για μη χρήση μάσκας που τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Τέλος για παράνομη μετακίνηση εκτός της περιφερειακής ενότητας κατοικίας είχαμε 5 πρόστιμα στη Στερεά που δεν αφορούσαν όμως τη Φθιώτιδα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.