ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το ’21 της ψυχής μας
Wednesday
13/05/2020
15:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ Ηλίας Φιλιππίδης
1

Σχόλιο GMR: Αναρτούμε την ευχή του Καθηγητή κου Ηλία Φιλιππίδη.

Με τις ευχές μας, η πρότασή του για την απελευθερωτική παρακαταθήκη του 1821 να συγκεκριμενοποιηθεί ΑΜΕΣΑ με δράση (δράση που θα υπακούει σε ΑΡΧΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ) απελευθέρωσης από Χρεοκρατία-Εθελοδουλεία(*).

(*) Εδώ η επί του συγκεκριμένου πρόταση-στάση ζωής της G-M-R, ως συμβολή στο εγχείρημα που εξαγγέλλει ο Καθηγητής κος Ηλίας Φιλιππίδης.

*** — Η GMR απάντησε στην πρόταση του κ. καθηγητή μέσω email. Την απάντηση έχουμε μεταφέρει αυτούσια στα comments στο τέλος της ανάρτησης και μπορείτε να την δείτε εκεί.

._

 

Ηλ. Φιλιππίδης, 9 Μαΐου 2020

 

 

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

 

Η πατρίδα μας απειλείται και στις τρείς διαστάσεις της υπάρξεώς της:

α. ως κράτος απειλείται η ακεραιότητά μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η Τουρκία αλλά το γεγονός, ότι είμαστε μόνοι μας. Τόσο η Γερμανία όσο και οι ΗΠΑ, ( και δεν είναι θέμα Μέρκελ και Τραμπ ) μας βλέπουν μόνο ως οικόπεδο προς χρησικτησίαν και διανομήν. Η αρχή έγινε με την Μακεδονία. Θέλουν να συνεχίσουν με την Θράκη, τα νησιά του Αν. Αιγαίου και την Κρήτη. Οι Μετανάστες είναι οι εν δυνάμει εισβολείς.

β. υποθηκεύεται η εθνική, η οικονομική και η πολιτική μας ανεξαρτησία με νομική μάλιστα δέσμευση για 100 χρόνια ( Τρίτο Μνημόνιο, 2016 ). Τελικά οι « Σύμμαχοι » και οι « Δανειστές » αποβλέπουν μόνο στο οικόπεδο! Ως λαό και ως πολιτισμό μας έχουν ήδη ξεγράψει. Το χρέος που μας έχουν φορτώσει, δεν είναι βιώσιμο. Σε αυτό επιμένει ακόμη και το ΔΝΤ! Δέκα χρόνια μετά το πρώτο Μνημόνιο αντί να μειώνεται, αυξάνει. Από 129% έχει φθάσει 176,6% και λόγω κορονοϊού θα περάσει το 200%!

γ. σε ανύποπτο χρόνο ξεκίνησαν την εφαρμογή του σχεδίου εσωτερικής διαβρώσεως της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων και παραχαράξεως της ιστορίας μας. Το σχέδιο αυτό μπαίνει στην τελική του φάση με την συγκρότηση της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 υπό την « εμπνευσμένη » ηγεσία της εθνικής μας καπελαδούρας κας Γιάννας Αγγελοπούλου. Στην Επιτροπή αυτή κυριαρχούν οι εθνομηδενιστές, δεξιοί ( όπως ο Αριστείδης Χατζής ) και αριστεροί ( όπως ο Αντώνης Λιάκος ). Θέλουν να μας πείσουν, ότι θα προβάλουν την αλήθεια. Όμως αλήθεια γι’ αυτούς είναι μόνο η κατασυκοφάντηση των Ηρώων μας και η ηθική τους εξόντωση. Θέλουν να μας κάνουν, ώστε μετά το πέρας του « εορτασμού » να μην θέλουμε να ξανακούσουμε για 21 και « ήρωες ». Αυτό το είδος Ελλήνων διαγράφεται δια παντός από την ελληνική ιστορία.

Θα μένουμε απαθείς; Θα παραλύουμε, όπως ο λαγός μπροστά στον φακό του κυνηγού;

Η πρότασή μου είναι να δημιουργήσουμε μία πρωτοβουλία για ένα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 21. Θα πρέπει να σχηματισθεί μία Συντονιστική Επιτροπή και ένα ευρύτερο Συμβούλιο με εκπροσώπους πατριωτικών και δημοκρατικών Φορέων.

Επειδή πρότεινα ένα τίτλο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός θα είναι και ο οριστικός ούτε ότι διεκδικώ κάποια θέση. Πρόταση κάνω.

Το κείμενο αυτό θα αποσταλεί σε πρόσωπα που αγωνίζονται για μία ελεύθερη και αξιοπρεπή Πατρίδα.

Αθήνα, 9/5/2020

Ηλίας Φιλιππίδης, καθηγητής Δρ. κοινωνιολογίας, νομικός, ιδρυτής της θεωρίας της Ελληνολογίας. fi*********@yahoo.gr

 

Για όποιον επιθυμεί το email του κ. Καθηγητή παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.