ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το ναυάγιο της Πενταμερούς και η χρόνια διολίσθηση στο Κυπριακό
Saturday
01/05/2021
00:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βαγ. Σαρακινός ΚΥΠΡΟΣ
0

 

 

 

Βαγ. Σαρακινός, 29 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οριστικό είναι το ναυάγιο των συζητήσεων για το Κυπριακό, στο πλαίσιο της άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης που ολοκληρώθηκε στην Γενεύη. Σύμφωνα με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ  δεν βρέθηκε κοινό έδαφος ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά η προσπάθεια θα έχει συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος. Καθοριστικό στο ναυάγιο των συζητήσεων έπαιξε η χθεσινή “τορπίλη” του Τατάρ, η οποία αποτελεί και την κορύφωση των ενεργειών της Άγκυρας για την υπονόμευση της  Διάσκεψης.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε κοινό έδαφος για να ξεκινήσουμε επίσημες διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού» είπε στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Πενταμερούς ο Αντόνιο Γκουτέρες. Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ τόνισε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία των προϋποθέσεων μιας νέας επιτυχούς, αυτή τη φορά, διάσκεψης. Προσδιόρισε μάλιστα χρονικά αυτήν την νέα Διάσκεψη για τους επόμενους μήνες. Ανέφερε επίσης ότι θα μεταφέρει στο Συμβούλιο Ασφαλείας τις διαφορετικές θέσεις που κατέθεσαν οι δύο πλευρές στην άτυπη Διάσκεψη.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.