ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βαρουφάκης: Γιατί καταψηφίσαμε την άρση ασυλίας του Πολάκη
Friday
26/07/2019
00:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΜέΡΑ25 Παύλ. Πολάκης
0

Σχόλιο GMR : Οι νομικοί σύμβουλοι του Γιάνης (και όλη του η παρέα), δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως (για αυτό το θέμα και για ότι έχει σχέση με την υπεράσπιση του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού) από τους νομικούς συμβούλους του ΚΑΘΕ εντός η εκτός βουλής κόμματος.

Τι κι αν γράφει ο κύριος Ανδρέας Δημητρόπουλος για το άρθρο 86Σ (εδώ), τι κι αν η κοινωνία βουΐζει για την ιδιοτέλεια των πονηρών πολιτευτάδων, αυτοί το βιολί βιολάκι.

Ακούσατε επί δέκα κατοχικά χρόνια ένα νομικοπολιτικό κιχ (κιχ με θέληση όχι κιχ-δούλεμα) για το άρθρο 86Σ;

 

 

 

ΜέΡΑ25 , 24 Ιουλίου 2019

 

 

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη στάση που κράτησε σήμερα το ΜέΡΑ25 κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, δίνει το κόμμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΜέΡΑ25 καταψήφισε την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, γιατί θεωρεί ότι οι πράξεις για τις οποίες ζητείται η άρση ασυλίας του πρέπει να κριθούν στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών καθηκόντων του και ως εκ τούτου η παρούσα επιτροπή είναι αναρμόδια.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, ετέθη από τον εγκαλούμενο και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, θέμα αναρμοδιότητας της παρούσας επιτροπής να αποφανθεί περί της άρσης ή μη της ασυλίας του, ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να παραπεμφθεί βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Προς τούτο επικαλέστηκε ότι έπρεπε να συσταθεί μια προανακριτική επιτροπή και να λάβει χώρα προκαταρκτική εξέταση της επιτροπής, οι συνεδριάσεις της οποίας είναι δημόσιες και διαφανείς”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

Προστίθεται, δε, ότι “το ΜέΡΑ25 θεωρεί ότι οι πράξεις για τις οποίες ζητείται η άρση ασυλίας του πρέπει να κριθούν στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών καθηκόντων του και όχι των βουλευτικών καθηκόντων του. Συνεπώς, το ΜέΡΑ25 έκρινε αναρμόδια την παρούσα επιτροπή και κατόπιν του συγκεκριμένου θέματος διαδικασίας που προέκυψε ψήφισε κατά της άρσης ασυλίας του λόγω αναρμοδιότητας της επιτροπής”.

 

Πηγή: sdna.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.