Tuesday
28/01/2014
04:16 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
3 Long
4

Αγορές σήμερα 3 long στο 383 όπως είχαμε προαναγγείλει.

Η σημερινή πτώση ήταν αναμενόμενη, το χάσμα όχι. Μάλλον οφείλεται στη κεκτημένη ταχύτητα και την μεγάλη πτώση των υπερατλαντικών και όχι μόνο αγορών την Παρασκευή.

ftse-D-2701-1

Παρά το χάσμα το κερί ήταν μικρότερο από εκείνο της Παρασκευής και συνδυαστικά με το γεγονός ότι σε ενδοημερήσια βάση υπάρχει υπερπώληση δημιουργούνται προϋποθέσεις για αντίδραση. Με τιμές κοντά στο 394-395 θα κλείσουμε δύο συμβόλαια.

Σε περίπτωση υποχώρησης – που δεν μπορεί να αποκλειστεί, θεωρούμε απίθανο να μπορέσει να πάει πιο κάτω από το 376. Ο τελικός στόχος που δεν ξεχνάμε και φαίνεται να έχει βάλει πλώρη ο FTSE είναι η περιοχή 365+-.

ftse-intra-2701-1

Οι διαγραμματικοί στόχοι έχουν εκπληρωθεί πλήρως σύμφωνα με την αρχική μας τοποθέτηση όταν μιλούσαμε για την περιοχή 383.

Από εκεί και πέρα, για ανάκαμψη πρέπει να δούμε τιμές πάνω από το 401.

Καλή συνέχεια.