ΜΕΤΟΧΗ — ΔΕΗ
Σε καταστάσεις σαν και αυτές που δικαιολογούνται τεχνικά αλλά και αποδίδονται (επεξηγηματικά από το ευρύ σύνολο) σε έμπολες, πτώσεις διεθνών αγορών, πολιτική ρευστότητα, χρέος , και άλλα πολλά, οι αναλύσεις για το που θα κάτσει η μπίλια είναι ματαιότητα.
Το διάγραμμα μας απαντά σε ερωτήσεις αναγνωστών για την μετοχή της ΔΕΗ, προς τι(;) όλα αυτά που βλέπουμε. Όταν για τουλάχιστον επί 6άμηνο διανέμει και ετοιμάζει την πτώση της.

Γενικά θα ξαναγυρίσει εκεί από όπου ξεκίνησε. ή στο ένα τοξάκι ή στο άλλο. Αλλά χρωστάει στο μέλλον και τα 9,5 euro από όπου έκανε την διαφυγή. Το πότε και πως θα γίνουν όλα αυτά είναι θέμα καθημερινής παρακολούθησης της αξίας. Είναι χαμηλά, είναι πιεσμένη, μπορούμε να δούμε αντίδραση, μπορούμε να δούμε ξανά κάτω, μεγάλη μεταβλητότητα δηλαδή. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε στη πράξη ανεξάρτητα των βραχυχρόνιων κινήσεων της μετοχής είναι να περιμένουμε να ισορροπήσει κάπου και μετά να έχουμε τα τεχνικά εκείνα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε ακολουθώντας κάποιους τεχνικούς κανόνες.
Η αντίσταση είναι στα 7.6 – 7,63. Και να το περάσει, μετά από μια τόσο μεγάλη πτώση διαρκείας, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί μία ακόμα υποχώρηση προς το 6,5 -7 και μετά βλέπουμε.

καλή συνέχεια.