Thursday
16/10/2014
16:00 GMT+2
FTSE Intraday watch ΜΕΤΟΧΕΣ FTSE ΔΕΗ ΟΤΕ
0

μετοχες και FTSE live

FTSE

ftse

OTE

ote

DEH

deh

 

 

 

Thursday
16/10/2014
10:21 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΕ
0

ΜΕΤΟΧΗ — ΟΤΕ

Σε διαγραμματική στήριξη του ημερήσιου βρέθηκε ο ΟΤΕ και μαζεύτηκε, γιατί αν το χάσει τον περιμένει το 7,80 τουλάχιστον σε πρώτη φάση αλλά και πιο κάτω, με το 5,50 να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

OTE-d-1510-1

Μια και είναι ο κύριος υποστηρικτής του FTSE μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον βαριά χτυπημένο εικοσάρη, αλλά το μεγάλο ερώτημα για την ώρα είναι το πως θα καταφέρει να περάσει ψηλότερα από το 10,12. Εκεί τώρα έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό τοίχος αντίστασης , που αν κάνει το “λάθος” να πάει να το περάσει με περισσή ευκολία θα είναι η καλύτερη λαβή για να σκεφτόμαστε για θέσεις sort με τη πρώτη ευκαιρία.

Η πρώτη μεγάλη αντίσταση στα 10, 07 ενώ κάτω από το τελευταίο χαμηλό των 8,82, το sort επί της μετοχής είναι επιβεβλημένο, με stop σε αυτή την περίπτωση πάνω από το 9,16.

ote-i-1014-1

Καλή συνέχεια.

Thursday
16/10/2014
09:57 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΗ
0

ΜΕΤΟΧΗ — ΔΕΗ

Σε καταστάσεις σαν και αυτές που δικαιολογούνται τεχνικά αλλά και αποδίδονται (επεξηγηματικά από το ευρύ σύνολο) σε έμπολες, πτώσεις διεθνών αγορών, πολιτική ρευστότητα, χρέος , και άλλα πολλά, οι αναλύσεις για το που θα κάτσει η μπίλια είναι ματαιότητα.

Το διάγραμμα μας απαντά σε ερωτήσεις αναγνωστών για την μετοχή της ΔΕΗ, προς τι(;) όλα αυτά που βλέπουμε. Όταν για τουλάχιστον επί 6άμηνο διανέμει και ετοιμάζει την πτώση της.

deh-d-1014-1

Γενικά θα ξαναγυρίσει εκεί από όπου ξεκίνησε. ή στο ένα τοξάκι ή στο άλλο. Αλλά χρωστάει στο μέλλον και τα 9,5 euro από όπου έκανε την διαφυγή. Το πότε και πως θα γίνουν όλα αυτά είναι θέμα καθημερινής παρακολούθησης της αξίας. Είναι χαμηλά, είναι πιεσμένη, μπορούμε να δούμε αντίδραση, μπορούμε να δούμε ξανά κάτω, μεγάλη μεταβλητότητα δηλαδή. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε στη πράξη ανεξάρτητα των βραχυχρόνιων κινήσεων της μετοχής είναι να περιμένουμε να ισορροπήσει κάπου και μετά να έχουμε τα τεχνικά εκείνα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε ακολουθώντας κάποιους τεχνικούς κανόνες.

Η αντίσταση είναι στα 7.6 – 7,63. Και να το περάσει, μετά από μια τόσο μεγάλη πτώση διαρκείας, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί μία ακόμα υποχώρηση προς το 6,5 -7 και μετά βλέπουμε.

deh-i-1014-1

καλή συνέχεια.