Tuesday
11/08/2015
16:00 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
flat
0

Καλησπέρα σας. !!!!!!

Η έναρξη του ΧΑΑ μας βρήκε εκτός. Επανήλθαμε και θα ανεβάσουμε σχόλιο το βράδυ,

ευχαριστούμε για την κατανόηση.

………………………………………………..

Μετά από τόση απουσία, γυρίζουμε πίσω στο τελευταίο μας σχόλιο προκειμένου να θυμηθούμε τι λέγαμε τότε, που βρισκόμασταν και τι έχει προκύψει έκτοτε ώστε να ξαναμπούμε και πάλι στο … νόημα.

Έτσι λοιπόν διαβάζουμε εκεί: “με κορώνες – γράμματα δεν παίζουμε, μια και οι αγορές μέλει να είναι εδώ και …αύριο.”

Θυμόμαστε επίσης και το δεύτερο γράφημα από τα δύο εκείνου του σχολίου, και το οποίο δείχνουμε πάλι σήμερα.

Πράγματι μετά από εκείνο το σχόλιο, οι  κορώνες – γράμματα έδωσαν μόνο την πρώτη ημέρα της έναρξης και πάλι των χρηματιστηριακών διαπραγματεύσεων(μετά από παύση μηνός)  μία πτώση 16,4% ενώ στην συνέχεια η αγορά δεν μπόρεσε να κάνει κλείσιμο κάτω από το κίτρινο πτωτικό μας τρίγωνο. Δεν βλέπουμε τον λόγο να μη συνεχίσει να κινείται εντός (στο εβδομαδιαίο παρακαλώ) τρίγωνο του γραφήματος μας.

ftse-w-110815-a

Ένα παρόμοιο τρίγωνο βλέπουμε και στο intraday γράφημα με ανοδική διαφυγή των τιμών και κόντρα για την ώρα με ακρίβεια χιλιοστού στο 38,2%. Η έλξη των χαμηλών λογικά και τεχνικά θα επιφέρει μία ακόμα πτωτική επαναφορά και νέα ανοδική επιχείρηση, πάντα μέσα στα πλαίσια του κίτρινου τριγώνου που λέγαμε νωρίτερα.

Η παχιά σκούρα κόκκινη γραμμή, σηματωρός για κάθε κομμάτι των κινήσεων που περιγράφουμε.

ftse-i-110815-b

Αν το βρούμε κοντά στην μαύρη διακεκομμένη θα πάρουμε ένα Long. Stop Loss τα προηγούμενα χαμηλά.

Kαλή συνέχεια.