Monday
15/09/2014
03:12 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
-4 Short
2

Αν και κάπως βιαστικά, τελικά από τη πορεία φαίνεται να είμαστε σωστά σε sort mode. Με τους δείκτες όμως να ευρίσκονται πάνω από το μηδέν δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο.

ftse1209-a

Το σύμπλεγμα του τοίχους 385-393 φαίνεται να λειτουργεί. Απότομη διάσπαση θα το γυρίσει πάλι κάτω.

ftse1209-b

Ο FTSEγια να διατηρήσει πτωτικό momentum πρέπει να διασπάσει πτωτικά και το 372. Όσο δεν το κάνει είναι επίφοβο για ψηλότερα.

Ο FTSE φαίνεται να κινείται για αρκετό διάστημα ακόμα μεταξύ των Α & Β γραμμών στο επόμενο weekly chart. Ότι καλύτερη διαχείριση μπορεί να κάνει ο καθένας είναι η καλύτερη οδηγία.

ftse1209-c

Το 384-385 με διπλή προσπάθεια το επάνω σημαντικό όριο και το 372 από κάτω, και κινούμαστε ανάλογα. Χωρίς να αποκλείεται να παίξει ρακέτες μεταξύ αυτών για ακόμα μερικές ώρες.

Καλή εβδομάδα.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.