Δέκα, έντεκα ημέρες μετά από εκείνα που γράφαμε στις 19/3 και ο FTSE δεν λέει να μας διαψεύσει ούτε σε επίπεδο ημέρας ούτε σε επίπεδο εβδομάδας.
Η τελευταία εβδομάδα δεν μας προσέφερε και πολλά, μιας και ουσιαστικά είναι ένα inside day στην προηγούμενη Θα μπορούσε να ξεχωρίσει το ανοδικό χάσμα της Τρίτης, που έκλεισε γρήγορα την επομένη, για να έρθει η Πέμπτη όπου με ένα range 38,5 μονάδων έγραψε σχεδόν όλη την κίνηση της Τρίτης και της Τετάρτης για να καταλήξει τελικά στα χαμηλά του range με απώλειες 1%.
Η προσφορά λοιπόν της εβδομάδος μπορεί να μην ήταν μεγάλη, παρά μόνο μεγαλύτερη φαίνεται να είναι η προσφορά του χρόνου που πλέον θα αρχίζει να πιέζει ώστε κάτι να δούμε μακριά από το σημείο ισορροπίας όπου οριακά στέκεται ο δείκτης τις δυο τελευταίες εβδομάδες.
weekly charts


Σαν οριακή που είναι η κατάσταση είναι δύσκολη κάθε πρόβλεψη. Για να αναστραφεί το πτωτικό momentum θα πρέπει ο FTSE να περάσει ανοδικά με πιστικό τρόπο το σχεδόν twezer top 2055-2058 μονάδες. Θα διακινδυνεύσουμε όμως να πούμε ότι πιθανότερο φαίνεται ένα σενάριο για ακόμα χαμηλότερα και το νούμερο που μας βγαίνει είναι κοντά στο 1900 ή το 1920.
Καλή Μεγάλη εβδομάδα και καλή συνέχεια.
Comments