Monday
03/08/2020
02:30 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE25
+5 Long
0

Το 1510 δεν κράτησε με φυσικό επόμενο να οδηγηθεί ο δείκτης στην κάτω πλευρά του καναλιού, στο γράφημα που δείχναμε στο προηγούμενο σχόλιο.

Τώρα, εδώ που έχει βρεθεί έχει από κάτω του το επάνω μέρος του range των συνεδριάσεων από 18 έως 22 Μαΐου ή έστω το μέσον αυτού του range. Όλη αυτή η περιοχή είναι δύσκολο να “τρυπηθεί” πτωτικά μονομιάς. Το κυριότερο όμως είναι ότι στο επάνω μέρος αυτού του range έχουμε και το 38,2% όλου του ανοδικού σκέλους από τον Μάρτιο έως Ιούνιο.

Είναι στο 1464 και δεν κάνει (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ο FTSE να δει χαμηλότερα (κυρίως σε κλείσιμο) διότι μετά η κατάσταση λαμβάνει πλέον βάσιμα περαιτέρω πτωτικές διαστάσεις και εκεί θα πρέπει πλέον να ενεργήσουμε με θέσεις Short.

Θα παρακολουθούμε πλέον καθημερινά τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε σχετικά .

Καλή σας εβδομάδα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.