Wednesday
21/11/2012
18:29 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
FLAT
2

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ…….

το λοιπόν, το σχόλιο προστέθηκε στο κάτω μέρος του αρχικού σχολίου.

===========================================================

Υπομονή και για αύριο.

Υπό συνθήκες μπορεί να θεωρήσουμε σημείο εισόδου το 302. Συνθήκες που έχουν σχέση με το τι θα έχει κάνει ο δείκτης νωρίτερα και κατόπιν να έχουμε 1-2 ωριαία κεριά πάνω από το 302. Σκέψεις είναι αυτές και θα το δούμε (αποφασίσουμε) τελευταία ώρα μέσω σχολίου(comment). Αν δεν αναρτηθεί comment για πράξη δεν θα κάνουμε τίποτα απολύτως.

Υ.Γ τέτοιες μακριές κάτω σκιές εν μέσω κίνησης (και όχι σε χαμηλά), γενικώς δεν μας αρέσουν, αυτό ας το έχουμε κατά νου.

————————————————————————-

Συμπληρωματικό σχόλιο:

Είναι πολλοί αναγνώστες που ρωτούν για λήψη θέσεων. Ως επί το πλείστον για long. Να πάρουμε long; Ρωτούν; Να το αφήσουμε να πάει μέχρι το τάδε σημείο;

Κάνουν πολύ καλά και ρωτούν. Φαντάζομαι πως κάτι θα έχουν δει για να το λένε. Θα ήταν πολύτιμο για μας, όταν ρωτούν, να εξηγούν συγχρόνως και που στηρίζουν το ερώτημα, ώστε όλοι μαζί να προχωράμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις αλλά και τις ενδεχόμενες ευκαιρίες.

Μετά από τον βομβαρδισμό (λες και είμαστε πολλοί… αλλά λέμε τώρα) ερωτημάτων είπαμε να ενεργοποιήσουμε κάποιες εφεδρείες, πνευματικές, μπας και δούμε καλύτερα τι μπορεί να τρέχει.

Ένα γράφημα που μπορεί ενδεχομένως να μας ανοίξει τα μάτια είναι το επόμενο. Παρατηρούμε ότι το 267 δεν είναι τυχαίο νούμερο. Το τελευταίο διάστημα έχει αποφασιστεί (δεν ξέρουμε γιατί) να είναι το δεν περνάς κυρά Μαρία – δεν περνάς (από κάτω) ότι και να κάνεις, και μάλιστα με τη δόση προ των πυλών.

Οι ειδικοί λένε πως δεν μπορούν να φανταστούν ότι (έστω) την προσεχή Δευτέρα (βράδυ) δεν θα παρθεί απόφαση για έγκριση της δόσης. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα βρεθεί λύση για να δοθούν τα χρήματα που σώνει και καλά θα πάνε στην αγορά. Το μετά, και πάλι δύσκολο αλλά μέχρι τότε βλέπουμε. Οι αγορές περιμένουν το γεγονός για να το αξιοποιήσουν δεόντως (ανοδικά). Αυτό το λέμε γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε άλλο συμπέρασμα παρακολουθώντας τις κινήσεις σε κάθε συνεδρίαση του τελευταίου δεκαπενθημέρου.

Θα θέλαμε αυτές οι σκέψεις να υποστηρίζονται και από άλλα πράγματα και να μην είναι μόνο θεωρητικές αξιολογήσεις. Για αυτό και ο δισταγμός. Ας είναι.  Πάμε λοιπόν όλοι σαν ομάδα που ήμαστε (δεν υποχρεώνουμε κανένα βέβαια) να κάνουμε το εξής.

Δύο long από αύριο το πρωί.  Σε πιο σημείο; Μα έχει σημασία; Έτσι που πάμε να το κάνουμε; Με την έναρξη λοιπόν. Και καλή μας επιτυχία. Το stop loss βέβαια ξέρετε που θα πρέπει να μπει κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις που πάμε να κινηθούμε.   Κάτω από το 267. Πουθενά αλλού.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.