Saturday
19/02/2011
23:21 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
0

Αν και οι απουσίες μας ήταν το τελευταίο καιρό συχνές, η επιστροφή μας δεν ήταν εύκολη μια και τα προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα τις απουσίες μας δεν έπαψαν να υπάρχουν. Παρόλα αυτά κρίθηκε αναγκαία μια παρέμβαση και από ότι φαίνεται δεν ήταν μόνο αναγκαία αλλά και χρήσιμη. Πετύχαμε διάνα και όσοι δεν σταμάτησαν να επισκέπτονται τον ιστοχώρο μας ανταμείφθηκαν. Όσο μπορούμε θα κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον.

Και στο παρόν σχόλιο λέμε να μην πούμε και πάλι πολλά.

Το σενάριο (2) του επόμενου διαγράμματος φαίνεται να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σταμάτημα της ανοδικής κίνησης είναι πιθανό να δούμε στη παράλληλη των χαμηλών ή ακόμα και στο υψηλό ή μετά από μικρή υπέρβαση του υψηλού της Παρασκευής.

Διάφορα πραγματάκια που παρατηρούμε δίνουν ένα πάτημα για ένα τέτοιο σταμάτημα. Δεν θα λέγαμε ότι είναι και τόσο σοβαρά. Όμως αν αυτά τα πραγματάκια τα συνδυάσουμε με το νέο (deal ETE-ALFA), που «βοήθησε» στη μεγάλη άνοδο της Παρασκευής και  που κάηκε σχεδόν εν τη γενέσει του λίγο αργότερα, τότε αυτά τα πραγματάκια που παρατηρούμε μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη αξία και να αδράξουν την ευκαιρία να φρενάρουν την άνοδο με τον τρόπο που είπαμε νωρίτερα. Βέβαια τα νέα λένε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.

Ανεξαρτήτως νέων ο κύβος φαίνεται να έχει ριφθεί και με τον ένα ή άλλο τρόπο θα δούμε τις τιμές να σκαρφαλώνουν ακόμα ψηλότερα.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στο σχόλιο για την ΕΤΕ, που θα βάλουμε.

Το απόλυτο stop loss πλέον μπαίνει στην τιμή 740. Πιο γρήγορα stop μπορούν να μπουν με κλείσιμο κάτω από το 750.

================================================================

Υπόψη ότι στο intraday σχόλιο της Παρασκευής κάναμε λάθος στην επικεφαλίδα γράφοντας Πέμπτη 17 του μήνα αντί για Παρασκευή 18. Οφείλεται στη τρεχάλα του πρωινού και σήμερα το διορθώσαμε.

Επίσης να πούμε ότι ο Πίνακας Πράξεων έχει ενημερωθεί οπότε επιτέλους φαίνονται τώρα και οι πράξεις της τρέχουσας χρονιάς 2011.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.