Tuesday
28/05/2013
04:37 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
Flat
10

Όπως σημειώσαμε στο τελευταίο σημερινό comment, νέα είσοδος πάλι με 2 συμβόλαια ψηλότερα από το 354 σε δεκάλεπτο κλείσιμο.

Η διήμερη συσσώρευση έχει ρίξει την αντίσταση στο ωριαίο χαμηλά (364-369) και στη υπόθεση πως δεν θα καταφέρει να περάσει γεννάται το ερώτημα αν συμφέρει να κοιτάξουμε αυτούς τους λίγους πόντους.

Η περίπτωση πτωτικής συνέχειας δεν μπορεί να αμεληθεί και κάτω από το 350.5 θα ενεργοποιηθεί το 342-343, και κατόπιν αναλόγως των εξελίξεων και ακόμα παρακάτω.

Η εκτίμηση μας είναι ότι πλέον και τα δύο σενάρια (ανόδου – καθόδου) είναι πιθανά.

Έτσι θα ασχοληθούμε και με τα δύο σενάρια με πολύ σφιχτά stop και όπου μας βγάλει. Το πτωτικό σενάριο φαίνεται να δίνει περισσότερους πόντους. Δύσκολες αποφάσεις μια και το intraday, σε περίπτωση πτώσης χαλάει αρκετά, την ώρα που το ημερήσιο είναι ντεμί, ανάλογα τι θα κοιτάξεις.

Τα σημάδια μας είναι τα   354 και 350,5 σε δεκάλεπτα κλεισίματα και θα κινηθούμε αναλόγως παρακολουθώντας και την αυριανή συνεδρίαση εκ του συστάδην.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.