Friday
15/11/2013
02:00 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
Flat
0

Κρατήσαμε την ΕΤΕ. Διότι δεν πέρασε έγκυρα κάτω από το 4,06 το οποίο συνεχίζει να είναι σημαντικό επίπεδο στήριξης. Κρατήσαμε ΕΤΕ. Διότι το συμβόλαιο της αφορά τον μήνα Δεκέμβριο (λήξη Δεκεμβρίου).

Όταν κοιτάμε το intraday, πολλές φορές παρασυρόμεθα  σε θέσφατες εκτιμήσεις ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε. Σαν intraday τα εξαγόμενα συμπεράσματα μπορεί να είναι χρήσιμα εφόσον είναι σωστά, έχουν όμως περιορισμένη αξία για πιο μεσοπρόθεσμα συμπεράσματα, μια και αναφέρονται σε περιορισμένης χρονικότητας κινήσεις.

Κάτι τέτοιο έχουμε να παρατηρήσουμε σήμερα στην ΕΤΕ όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιζε μεταξύ 4,22- 4,25. Η μετέπειτα πτώση από το 4,22 και άμεση άνοδο πάνω από το 4,25 δίνει σήμα για συνέχιση. Στο 4,43 η κοντινότερη αντίσταση. Δίνει όμως και λαβες για να μπει ένα γρήγορο stop στο 4,19 για όσους θέλουν να μη περιμένουν το 4,06.

Για την ώρα η ΕΤΕ στέκεται καλά και δεν έχουμε άσχημα σημάδια στον ορίζοντα – για την ώρα – για να δούμε.

ete-intra-1411-a

Αντίθετα ο FTSE αρχίζει και εγκαταλείπει αργά αλλά σταθερά σημαντικά επίπεδα τιμών. Αν σήμερα Παρασκευή δεν είχαμε τη λήξη των συμβολαίων σειράς 11ου, δεν θα κλείναμε, και θα αφήναμε τα short να τρέχουν. Έστω όμως και για rollover, η θέση έπρεπε να κλείσει.

ftse-intra-1411-a

Θα περιμένουμε τα σημεία 391,32 και 371,87 έξω από τα όρια των οποίων θα ληφθεί και η αντίστοιχη νέα μας θέση.

Καλή συνέχεια.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.