Monday
20/01/2014
03:53 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
-2 short
13

Δεν ξεφύγαμε από το range που είχαμε βάλει. Με την κόκκινη στο ίδιο διάγραμμα και την μεσαία γραμμή Bollinger να αποτελούν στήριξη.

ftse-intra-1701-4

Στο ημερήσιο διάγραμμα και στα intraday από 30 min και πάνω ο δείκτης παρουσιάζεται να είναι bull. Στα μικρότερα time frames η κατάσταση μοιάζει αμφίρροπη.

Από το υψηλό των 428,64 η παρατηρούμενη πτώση δεν έχει επιθετικά χαρακτηριστικά. Έτσι έχουμε αυξημένες πιθανότητες να επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες νέα ανοδική προσπάθεια. Θα χρειαστεί όμως, πάλι από ότι φαίνεται, μια ανάπαυλα κατά πάσα πιθανότητα πλαγιοκαθοδικής συσσώρευσης προκειμένου να αφομοιωθούν οι τιμές.

ftse-intra-1701-8

Οι γνωστές μετοχές του 20άρη που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στην άνοδο με πολύ δυνατά αποτελέσματα και υψηλές αποτιμήσεις χρειάζονται ξεκούραση. Παράλληλα η ΕΤΕ, που δεν ακολουθεί παρομοίως, είναι σε δυνατή στήριξη και ίσως να βοηθήσει σε ένα balance των τιμών του FTSE που εξετάζουμε.

ete D -- 170114

Ισχυρή στήριξη έχουμε στο 407 με ενδιάμεσο εμπόδιο το 410. Αν δούμε το 407 θα κλείσουμε ένα συμβόλαιο. Stop loss έχουμε το 427.

ftse-intra-1701-3

ftse invert

ftse-intra-1701-10

καλή εβδομάδα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.