Tuesday
20/05/2014
01:45 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
flat
0

Εκ πρώτης όψεως πολύ φοβόμαστε ότι ο FTSE θα καταλήξει στη περιοχή του 250.

ftse19-4

Με αυτο το σκεπτικό θα πρέπει να αναμένουμε όχι ημερήσιο αλλά εβδομαδιαίο κερί που να μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως κερί αντιστροφής για να αλλάξει το αρνητικό mode της αγοράς.

Στα πιο βραχυπρόθεσμα κάτι φαίνεται για το 325 και κάτι για το 308. Κατά αυτό το τρόπο προσπαθήσαμε να δουμε πως μπορούν να γίνουν αυτά. Φτιάξαμε για την ανάγκη αυτή το επόμενο γράφημα, όπου στο 308 να καταλήξει ένα κύμα (Α) από τη κορυφή του 445. Μετά να δούμε ένα κύμα (Β) μέχρι το 380-400 και να ακολουθήσει ένα τρίτο κύμα (C) εσωτερικό πεντάρι για το 250 περίπου.

ftse19-3

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ήμαστε περισσότερο ήρεμοι και έχοντας υπόψη όλα τα βοηθήματα που διαθέτουμε σε daily και intraday θα μπούμε και στη πράξη με θέσεις επί ΣΜΕ αλλά και επί μετοχών όπως ΟΤΕ και ΕΤΕ.

ftse19-intra-1

Καλή συνέχεια.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.