Sunday
26/06/2016
18:38 GMT+2
S&P 500 Ξένοι δείκτες SP500
0

SP500 26/6/2016

Τις φούσκες είναι ωραία να τις χαζεύεις από μακριά ή να τις παίρνεις από κοντά όσο είναι τέτοιες και το μπορείς, οπότε μαζί τους αποκομίζεις τεράστια χρηματικά οφέλη. Ουε και αλίμονο αν σκάσουν και βρεθείς κοντά τους ή δεν προλάβεις να απομακρυνθείς έγκαιρα. Οπότε η δουλειά μας είναι να πηγαίνουμε βήμα – βήμα και όχι να εξετάσουμε για παράδειγμα το μηνιαίο chart  από το 1950 και να βρούμε γιατί πήγε μέχρι εδώ, ή αν υπήρχε περίπτωση να προβλεφθεί. Δεν ξέρουμε τέτοια περίπτωση και αν αναγνώστης γνωρίζει κάτι σχετικά ή για την συνέχεια θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσει.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε την κούπα του γραφήματος πως μπορεί να εξελιχθεί στο πτωτικό τοπίο εν εξελίξει. Αν καταφέρει να μείνει πάνω από τις σκούρο κόκκινο διακεκομμένες γραμμές και δούμε κατόπιν κερί αντιστροφής μπαίνουμε πάλι στη φούσκα.

Για την ώρα η gold γραμμή και το 127% παρέχουν στήριξη. (Παρένθεση, το 127 το κάναν πολλοί, FTSE25, DAX, και δεν θα είναι οι μόνοι αν ψάξουμε,.. τα ΕΛΠΕ για παράδειγμα).

Μέσω αυτής της στήριξης είναι δυνατόν να δούμε αντίδραση μέχρι την διακεκομμένη με το βέλος και ξανά κάτω για να περάσει την gold προς χαμηλότερα.

sp2606D

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.