Friday
08/06/2018
04:29 GMT+2
25-5-2018, -1@2043
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
-1 short
0

Η ημέρα σήμερα χαρακτηρίστηκε από ένα επιτυχημένο intraday trade.

Νωρίς το πρωί είδαμε μια ευκαιρία για short με μικρό stop και την δώσαμε στα comments. Δεν προλάβαμε να το πούμε και η αγορά έφυγε χαμηλά. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε πέραν του 2065 και κάπου εκεί παραδόθηκε στις διαθέσεις των πωλητών που την οδήγησαν αθόρυβα μέχρι το 2040.

Αυτό το 2065 είναι τεχνικά το stop της μίας θέσης που ήδη διατηρούμε. Προσωπικά δεν θα το λάβουμε υπόψη.

Είναι πιθανότατο ο FTSE να προσπαθήσει και πάλι νέα αντίδραση. Αν πλησιάσει το 2065 κάπου εκεί κοντά θα βγάλουμε ένα επιπλέον short. Στην συνέχεια αν περάσει χαμηλότερα από το σημερινό χαμηλό ή το όποιο κοντινό χαμηλό θα έχει δημιουργηθεί θα βγάλουμε ακόμα ένα για να έχουμε τρία στο σύνολο.

Τα τρία τελευταία κεριά αποτελούν σχηματισμό Three Inside Down Candlestick Pattern, δηλαδή σχηματισμό με αρνητική προδιάθεση και δεν θέλουμε να το χάσουμε.

Καλή συνέχεια.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.