Friday
15/06/2018
03:09 GMT+2
14-6-2018, 1 Long@ 2018
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
+1 Long
0

Το πρώτο που θέλουμε να πούμε (αλλά και να ζητήσουμε ως χάρη για το ενδεχόμενο να μη το προσέξουμε όταν θα πρέπει ) είναι να κρατήσετε το πιο κάτω ημερήσιο γράφημα. Αυτό γιατί αν ο FTSE περάσει χαμηλότερα από το 1900 περίπου, θα εγκαταλείψει για μακρύ χρονικό διάστημα κάθε ανοδική προσδοκία.

Στα πιο κοντινά, στο ίδιο πιο πάνω γράφημα θα μπορούσε με λίγη καλή θέληση να βγει ένα τριγωνάκι με ότι αυτό συνεπάγεται για την επόμενη (αυριανή) ακριβώς συνεδρίαση.

Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τελικά μόνο ένα συμβόλαιο στο 2018. Ο λόγος, στο γράφημα, σε σχέση και με τα χθεσινά ζητούμενα.

Το stop είναι καλά να το βάλουμε στο 2016. Ο στόχος μας είναι να πάμε κοντά στο 2100 και να το ξαναδούμε.

Καλή συνέχεια.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.