Tuesday
18/06/2013
08:46 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
+1 Long
6

Οι ανάσα που περιμέναμε ήρθε έντονα από το πρωί με αποτέλεσμα να κλείσει μία από τις δύο θέσεις μας με μικρό κέρδος, ατυχώς, μια και το τελικό ημερήσιο κλείσιμο στο παράγωγο ήταν ψηλότερα.

Οι πρώτες ημέρες της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε από τα χαμηλά των 285 μονάδων δεν δείχνουν να έχουν την όρεξη που είχε επιδειχθεί (και δεν πιστέψαμε) στις αρχές του περασμένου Απριλίου. Το δυσκολότερο σημείο, παρατηρώντας το ημερήσιο διάγραμμα, είναι προφανώς οι 330 μονάδες και το πιο κοντινό η κατερχόμενη γραμμή του σημειούμενου σχηματισμού που για την επόμενη συνεδρίαση πέφτει πάνω στις 320 μονάδες περίπου.

Είναι κάτι που αναμένεται να το δούμε πολύ πιθανόν σήμερα, μετά την μικρή εξαέρωση του προβλήματος με την ΕΡΤ, και κάπου εκεί, στο 316 (ΣΜΕ), έχουμε βάλει το στόχο μας να κλείσει και το δεύτερο συμβόλαιο. Θα μπορούσε να επιχειρηθεί μια προσπάθεια να κλείσει και λίγο ψηλότερα, μεταξύ του 317-322 όπου φαίνονται να είναι μαζεμένες οι περισσότερες  αντιστάσεις στο διάγραμμα του παραγώγου που δείχνουμε.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δούμε με την έναρξη της συνεδρίασης.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.